Отговори
# 90
Мирка, не пий аналгин, моля те. Това лекарство отдавна е zабранено zа ВъЗРАСТНИ в zападна Европа, а ти го пиеш бременна  #Cussing out Единсвеното лекарство, което може да пиеш е парацетамол, при това ако наистина е много наложително...

# 91

Мирка, не е задължитрлно да те боли глава след операцията. Аз лично нямах такива проблеми. Единственото, което правех е да пия повече вода (поне 3 литра на ден) но не знам дали това ме е спасило или просто упойката беше добре направена Peace

# 92
Честито Велислава и Люси!!!

Сонче, и тебе ли те правят некадърна за раждане? То няма край бре, какви хора са тези. Направо да се чуди човек как сме оцеляли като племе!

Флучия и Бизу, ще ви оправя в табличката.

# 93
Geri Това което казваш е много интересно Hugзащото тук бият аналгин след операцията Rolling Eyesмакар,че може да е нещо ново и скоро да спрат и тук да го прилагат знам ли!!Но ако трябва да сме честни на мен не ми действа нищо друго!!Даже тоя прехвален Аулин-никакъв ефект за никакъв тип болка!!!Не знам защо така!
Ваня благодаря ти са отговора  bouquetЯвно си зависи от този,който я поставя!!Аз също съм се запасила с водичка и със сопладеин!Искренно се надявам да не ми се наложи да го ползвам и както и при теб да нямам проблеми с главоболието Hug

# 94
Мирка, наскоро оспориха безопасността на аулина, така че дори и да ти помага, не го пии. Главата боли от токсините на упойката. Наистина най-одброто спасение е водата за по-бързо изчистване на организма. Знам, че не е много полезен съвет когато те боли, но опитай се да потърпиш и когато изчистиш организма, болката ще отмине. Също така масажирай главата, ходи /когато ти разрешат, де/ и ще видиш, че бързичко ще се оправиш.

# 95
Да, аналгина е махнат от употреба в повечето западни страни. Само няколко развиващи се страни го използват още, включително България, Македония, Румъния и Русия в Европа. Наистина, стойте надалеч от аналгин и си купувайте парацетамол.

# 96
А на мен Парацетамол ВЪОБЩЕ не ми действа! Cry Но и при първото секцио не ме боля глава. А иначе добре, че ме попитаха дали ме боли, защото и без друго щели да ми слагат някаква инжекция... А аз нали съм си бъзлива и гледах да скатая и нея та попитах каква е. И акушерката спокойно ми заявява - НИВАЛИН!  Shocked
Направо се шокирах! АБЕ хора, вие не гледате ли картоните?!? АЗ СЪМ АЛЕРГИЧНА КЪМ НИВАЛИН!!!

# 97
Привет, мамчета!

Juja, стискам палци още от тази нощ... Hug Praynig

Sweetkids_mama
, много хубава идейка за разказите, подкрепям я с две ръце  Peace Peace

Anjelika84, ти до кога ще работиш бре жена  ooooh! почивай си сега, че после като родиш няма да имаш време за нищо Hug

Аз май да ви кажа пак съм гладна  Embarassed ям, а слабея  newsm78 Имам си и някакво течение, сестра ми ме съветва да ида да си купя йод и да видим случайно дали не изтичат лека полека водите  Confused Вие за такъв метод чува ли ли сте? newsm78 Айде ще пробвам пък да видим, утре съм на консултация, ако не пиша утре до вечерта, значи работата е ясна  Peace

Заваля ..а уж казаха че тази седмица температура под 30 градуса няма да има  newsm78

# 98
НИВАЛИН!  Shocked
Направо се шокирах! АБЕ хора, вие не гледате ли картоните?!? АЗ СЪМ АЛЕРГИЧНА КЪМ НИВАЛИН!!!
Как НИВАЛИН, бе Диди? Thinking Shocked Thinking

# 99
Anjelika84, ти до кога ще работиш бре жена  ooooh! почивай си сега, че после като родиш няма да имаш време за нищо Hug
За седене дома не дават парички. Пусти кинти  ooooh! Пък и аз се чувствам добре.  Simple Smile Ама от понеделник ще почивам. Вече няма начин, иначе ще родя на бюрото си  Laughing

# 100
Нивалина не се ли слага за да те отпусне ефекта от упойката newsm78Какво общо има с обезболяването???Нещо не ги разбирам май аз нещата!
Иначе Аулин не пия просто защото не ми действа грам!!Парацетамол-трябва да изпия 3-4 за да почувствам облекчение!!И си мисля че е по-вредно да изпия половин блистер от едното вместо едно хапче от другото!!Но щом слагат и в болниците не мисля,че е толкова страшен тоя аналгин! newsm78

# 101
ЧЕСТИТО НА ЛЮСИ И ВЕЛИСЛАВА!!!
Да са им живи и здрави рожбите!!
Момичета,мойта бебка от вчера е акала само веднъж CryСега говорих с педиатъра,оказа се ,че защото аз съм запечена(от раждането насам ми е адска мъка ходенето до тоалетна ,незнам на шевовете ли се дължи..имам чувството ,че от напъните съм си докарала гъзар)и бебка се запича CryТа да си знаете майчета...грижата за бебето включва също и грижа за вас самите.Иначе подутия лимфен възел в мишницата се оказа някаква инфекция ,която съм вкарала през зърното(не ми е ясно как като мия и трия там и с Лансинох мажа...)Та сега освен всичко друго готино си мажа с Гентамицин гърдите и преди кърмене го отмивам 2 пъти с Сейфгард и един път с миещото блокче на Себа Мед.После мажа с Лансинох и изобщо по цял ден само мажа #CrazyСлагам и зеле ,да отнеме възпалението ,ама от днес ,та още не знам резултата.Съжалявам ,че ви се наоплаквах,ама може да е от полза ,ако на някоя от вас нещо подобно и се случи Hug
Иначе бебка ми е много послушна,пу пу пу ,плаче само ако е гладна или я замъчат коликите.Спинка си и май даже вече ни пробва с разнасянето на ръце Wink

# 102
Сколасах  да се включа пак:

Честити бебета на всички мами!!! Да са ви живи и здрави!

Момичета, много ви благодаря, че сте ме мислили, докато не влизах   love001

И сега искам да ви почерпя с по едно кой каквото пие, за зравето на моята сестра, която живот и здраве ще си има бебче Heart Eyes Много време го чакаха, нооо...днес се е видяла точка  Heart Eyes Та ще ставам и леля скоро  Grinning
Отивам да доошетам - ще пиша пак утре Hug

# 103
Мирка, вие наистина трябва да се самопазите там от тези болници, не знам на кой да вярвате освен да си търсите сами информация. Аналгина има ужасен страничен ефект който направо убива. Нещо беше с белите клетки в кръвта, все едно левкимия имаш. Убивал си е хора и затова е забранен и махнат от употреба, ако не се лъжа вече от 20-30 години.

Данип, няма нищо общо твоя запек и на бебето. Кърмено бебе не се запича, а може просто всичко да усвоява и да не ака толкова много, за разлика от формулата. Ако е щастливо и не реве от глад, няма страшно.

Честито на сестра ти, Шматарок! Каква приятна изненада. Дано всичко да и мине по вода!

# 104
Нивалина бил за перисталтиката на червата. Поне така ми обясниха. А между другото ме попитаха за Аналгин към Нивалина. Аналгина за обезболяване.

Общи условия

Активация на акаунт