Отговори
# 135
Иринии благодаря ти!Не знаех,че може да се ползва многократено-т.е. да я слагаш и махаш няколко пъти Hug

# 136
Майчета до сега колкото болнични съм имала всички са ми ги превеждали максимум до 1 работна седмица!Само че аз знам точно кой ден работодателя ми го е закарал в НОИ, защото това са майка ми и баща ми!Например парите за дните от юли ми ги преведоха на 4 август!А за август не съм проверила, утре ще отида да видя!В повечето случаи бавенето на болнични не е от НОИ а от работодателя, зависи кога той ще го подаде!

# 137
Иринии благодаря ти!Не знаех,че може да се ползва многократено-т.е. да я слагаш и махаш няколко пъти Hug
Мире, кака не я сваляш и махаш по няколко пъти. залепяш я и си седиш с нея определн брой дни - докато вече можеш да си мокриш раната.
Аз поне така г иразбирам нещата...

# 138
Жулико, мерси много, че си качила снимки на малкия ГОЛЯМ красавец Йосиф! Simple Smile Чуден е наистина!
Ирини, дано ти мине по-бързо и да се насладиш на рождения ден на синчето ти! Чакаме снимки   bouquet
Майчета и аз днес се драпам постоянно! Ама това е защото снощи милото не ме намацка с "Мамма Донна"-та. Винаги така става като пропуснем мацкане! Кожата ми изпръхва и се изсушава до неузнаваемост Sad
Цвети, мерси за отговорите за осигуровките! Дано наистина ми ги внесат навреме, защото иначе не знам какво ще правим....  Cry

# 139
Иринии, направо внесе лъч надежда... мога ли да ползвам Долопрокта сега имам предвид докато съм бременна. Бързо оздравяване.
Уандич, направо тръпки ме побиха от твоето преживявяне с анастезията. Добре завърнала се.  Hug
Др-Цвети, това  е чудесна новина, стискам палци беби да запази тази позиция.
Мамета, каталясала съм днес от търчане на сам натам. Бях забравила какво тамагочи е дъщеря ми. По-точно клатушкане и шофиране. Уж се бях зарекла, че ще спра да карам 9ия месец, но както съм с болки в таза и не мога да ходя дълго, тази свобода не си я давам. Докат мога да се навирам зад волана няма да се отказвам.
Разгледах албума с бебенцата няколко пъти, направо се размазах от кеф. Много са ни хубавички.
Отивам да нарежа едно свинско, за да може половинката да го смели на кайма, че после и кифтаци ще метна та лягането тази нощ се отлага докато не приготвя обяда за детето. ( носят си храна в училище )

# 140
  • София
Момичета, минавам само да се запиша да следя темата. Нямам много време за форума, че ни почнаха коликите, за капак тази нощ на Теди му се възпали едното оченце и е страшна работа-секрет ужасен покрива цялото оче. Днес му взеха секрет за иследвания, които ще са готови в петък. Тогава сме и на прегелед в Токуда, да видим колко сме порастнали и наддали.
Иначе се кърмим успешно, да не са ни уруки и на двамата, споед мен си папа добре а и аз имам мноооого кърма!
Ох дойде време за папане и се събудихме...оставям ви! Целувки на всички и до скоро! Hug

# 141
Отново отчет от мен!Така днес заплашихме бебка, че до събота ако не тръгне сама ще я изкарваме принудително!В събота в 7 вечерта си взимам багажа и отивам в болницата!Само че бебка май се е стреснала и мисля, че тапата ми почна да пада, надявам се да си тръгне самичка!Незнам защо, но винаги съм имала чувството, че раждането ми ще започне с контракции рано сутринта(около 5 часа).И всяка вечер си лягам с невероятна надежда, че на сутринта като се събудя ще съм по по близо до срещата с моето съкровище!

# 142
  • София
Мацки, добавих в блога голяма част от разказите ви за раждането. Може би съм пропуснала някого- утре ще довърша.  Peace 

вики86, страхотно е наддала бебка, браво!  Hug

Диде, и на вас се радвам много, че имаш кърма и се кърмите успешно! Дано на Теди да му мине бързо оченцето!  Praynig

juja_, видя ли, че започват да тръгват по малко нещата!  Simple Smile Хайде, дано тия дни да родиш!  Peace

Докторке, много послушно твоето бебе- дай боже да се размине секциото!  Praynig

# 143
sweetkids_mama записала съм си твоя номер, така че ти първа ще разбереш!Благодаря ти за подкрепата! Hug

# 144
Здравейте момичета.

Честито на всички, които вече се срещнаха със своите малки съкровища. Пожелавам им много щастие и радост с тях.
Леко раждане и бързо възстановяване на всички, на които това им предстои.

Днес ни изписаха от МД София. Малката се казва Ема и при раждането беше 50 см.
Наистина е хубаво на 12-тия етаж в МД. Най-хубавото е, че всички, които раждат ги качват там. Дори и тези със секциото. Но цяла седмица в болницата, почти откъсната от всички познати... трудно е. От вчера плача за какво ли не. Пък започнах и един роман за войната в Афганистан и на него плача също...
Да ви кажа, че 2-то се гледаше по-леко от първото, но с третото всичко беше удоволствие.
И при нас кърменето е успешно. Само, че много малко наддава. Само по 15 грама на ден. Дано след 20 дена да имаме добър резултат, че иначе пак ще трябва да слушам мнението на педиатърката ни за изключителното кърмене, което хич не е положително.
Ще се постаря да кача снимки - само да се организирам.

# 145
  • София
sweetkids_mama записала съм си твоя номер, така че ти първа ще разбереш!Благодаря ти за подкрепата! Hug

Щъркелът ще чака с нетърпение хубавите новини!  Wink  Hug

Страйп, добре дошла, липсваше ни! Много се радвам, че мечтата ти за момиченце се сбъдна!  Heart Eyes Харесва ми името й.  Peace
Относно емоционалното състояние, ако ми позволиш един съвет- остави тъжните книжки и/ или филми за времето, в което ще се чувстваш емоционално по-стабилна.  Peace Ако ти остава време, чети по-леки неща, пускай си комедии- това влияе много добре на настроението. Няма смисъл да се натоварваш след девет месеца бременност и раждането, което си е изтощително при всички положения.

Относно кърменето- не бързай да се настройваш отсега, бебка е само на една седмица, има време нещата да потръгнат.  Peace

# 146
  • София
ЧЕСТИТА СЛАДКА ЕМА на Stryper Много харесвам името Ема и даже то е единият от намислените ми варианти! Да е жива и здрава!  

# 147
жуже, имаш стиснати палци и от мен!!!  Hug
Страйпи, добре дошли с Ема! дано тъжните настроения отминат по-бързо, че си представям какво ти е... Близките хора са вече край теб. Възплзвай се и от нас - пиши и с иизливай емоциите тук, вместо със сълзи по лицето  Hug Как реагират дечицата ти на сестричката?

# 148
Момичета, много ми липсвате да zнаете  Hug Hug Hug
Обаче нещо все не мога да вляzа,време не остава  Sad , днес даже не бях включвала компютъра  Shocked
Веч  Heart Eyes , дори по zелефона не говоря почти.
Ние също се кърмим Praynig , дано всичко е наред и продължаваме, лакоми сме , ама се пооправих май с гърдите.Веч, не са ме иzписали рано, а и там нямах още проблеми с препълването..
Иначе и тя е добричка, май  Wink ,  още не мога да кажа, понякога с коликите  ooooh!
Бае, това с домашните на каката ми е поzнато. И аz иzтръпвам как ще свикна да се оправям и с двамата, zа сегатова  ми е притеснение  Thinking
Иzобщо не zнам какво и на кой исках да напиша, дано скоро вляzа в час и мога да се включвам като хората.
Отивам да лягам, да видим как ще е таzи нощ.Целувам ви всички.
А, честито а новите майчета, много  Hug

# 149
Ку-ку

Дидка, стискай капки кърма на окото на Теди след всяко хренене. Кърмата е страхотна за всякакви работи - ранички, инфекции, сополив нос, очи... Ако има гурели или залепени очи, използвай подсолена вода да ги почистиш.

Страйп, добре си ни дошла обратно! И аз си мисля че ако не ти е добре психически, скокни на някаква по весела книжка. Няма нужда да си докарваш допълнителни емоции.

Уанда, много кофти това с пълната упойка, особено след като не са ти казали, че ще ти я дават. Това ти е раждането все пак. Но поне всичко е минало и заминало.

Момичета, аз си говорих с моята акушерка относно въпрос на Сончето, и тя каза че няма нищо против да отговаря на въпроси ако нещо ви тревожи.  Така че имайте го в предвид.

Нищо ново при мен.

Забравих - Йосиф със сестричките са направо чудесни. Да ги изяде човек.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт