Финландия-3 тема

• 24 328
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Винце режеш им главите на животните да нямата повече очи и ги ядеш, а и по битчетата няма очи  Joy Само си се шегувам, но ти си ги спазвай ограниченията,че да достигнеш съвършенство на тялото и духа по-бързо. Успех!
А Марги наистина не се е включвала от 2 дена май. Къде сииииии) search
щастлива и аз така не искам да се връщам. Аз съм със смесени чувства по отнешение на България, но като цяло преобладават лошите спомени за това как няколко години съм работила по заведенията със икономическо образование и т.н. и т.н. На интервю за работа директно веднъж ми казаха,че предпочитали по-възрастни за да не се задявали с момчетата в колектива  Shocked Изобщо не ме интервюира,за да прецени възможностите ми като икономист. Беше ми станало адски oбидно, нооо......такъв е живота в БГ

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:09 от ralivd

# 151
Важното е да сме щастливи там, където сме.
На другите - майната им.
Особено на завистниците!

# 152
Снежинченца, само да ви се обадя, че съм жива, а по-късно ще ви разказвам къде бяхме!
Ще се опитам и снимки да кача - много красиво беше......А,  забравих да кажа мястото - Koli! На моменти имах чувството, че съм в България /например към Велинглад..../, ама без мръсотиите и с добре подържани пътеки и ........Винце, предполагам, че и на тебе ще ти хареса.....
Хайде, до после!  love001

Марги, направо незнам как се е получило,но когато писах предишния си пост твоя го нямаше  newsm78 Така се получи,че ти си писала преди мен, а пък аз съм те търсила след това. Странно  Thinking Е, нищо де, важното е ,че си добре и че си отсъствала заради една хубава разходка. И аз пък как го казах "отсъствала", сякаш щяхме да ти пишем отсъствие, ама сега няма понеже е по уважителна причина  hahaha Чакаме снимков материал  smile3509

# 153
Хей Снежинки-финки..как сте !!!  Heart Eyes

Снежинченца, само да ви се обадя, че съм жива, а по-късно ще ви разказвам къде бяхме!
Ще се опитам и снимки да кача - много красиво беше......А,  забравих да кажа мястото - Koli! На моменти имах чувството, че съм в България /например към Велинглад..../, ама без мръсотиите и с добре подържани пътеки и ........Винце, предполагам, че и на тебе ще ти хареса.....
Хайде, до после!  love001

Ооо, чакам с нетърпение разказа ти в картинки!!!  Hug Hug Hug Успокоих се , че си добре мила дружке!  Hug

мамасеви... линковете се отварят ама излизат много албуми, кой е твоя? Много ми е объркан  този бг сайт  Laughing

Рали, ти ли ме пита или някой друг кой сайт използвам за качване на снимки?  newsm78
За мен два са сайтовете които много  харесвам...

www.photobucket.com
www.webshot.com

Много са лесни за ползване  Peace

Винце режеш им главите на животните да нямата повече очи и ги ядеш, а и по битчетата няма очи  Joy Само си се шегувам..

На интервю за работа директно веднъж ми казаха,че предпочитали по-възрастни за да не се задявали с момчетата в колектива  Shocked Изобщо не ме интервюира,за да прецени възможностите ми като икономист. Беше ми станало адски oбидно, нооо......такъв е живота в БГ

А за рязането на  главите.... Joy Жал ми е  за животинките, как така ще им режа главите? Да не съм касапин... JoyЩе ме гризе съвестта после... Rolling EyesШегувам се, защото разбрах шегата ти  Hug

А това където са ти казали  на интервюто , че избирали по-възрастни е голяма тъпня... Shocked Това само в БГ може да се случи. Crazy  Тук в Норвегия абсурд да ти кажат такова нещо, предполагам и в Финско е така.

Това е много дискриминационно изказване от страна на работодателя, и тука с пълното си право можеш да съдиш работодателя за такива думи. И лошо му се пише... Mr. Green  Ех, Българийка колко е назад...  Confused

# 154
Да, аз бях питала за сайтовете,защото този прикачи.ком нещо не отваряше снимките или може би аз не го правех както трябва  Rolling Eyes
И тук е така. Ако ти кажат нещо подобно могат да си изпатят доста.

Ще ходя май да си лягам навреме днес или поне ще се пробвам smile3507 Лека нощ снижинки и сладки сънища  smile3524

# 155
Рали..лека нощ миличка!     bouquet  Лека и на другите снежинки!  Hug Hug Hug

# 156
Привет!

Информацията в картата на Финландия за моя милост е стара... Вече три години живея във Турку!
Инак почвам и аз да влизам в темата. Благодарства за поканата...
Бай дъ уей, от по колко години сте във Финско?

# 157
Момичета, ето моите снимки от Koli. Мисля, че няма нужда от думи.............

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282961&pid=7476930

Дано да съм се справила с качването! Wink
Довечера, ако имам време ще ви видя пак, че сега тръгвам по задачки-закачки.....Виждам, че имаме попълнения - кои стари, кои нови....на всички - добре дошли!  bouquet

# 158
Привет!

Информацията в картата на Финландия за моя милост е стара... Вече три години живея във Турку!
Инак почвам и аз да влизам в темата. Благодарства за поканата...
Бай дъ уей, от по колко години сте във Финско?

Здравей Мадам, радвам се ,че се присъедеини отново  Hug. Аз съм от 2 години постоянно пребиваваща. Доколкото си спомням ти си най-дълго живуща във Финландия от всички нас.
Еовин се занимава с картата и ако има свободно време ,предполагам няма да има нищо против да я коригира  newsm03
Пожелавам на всички лек ден и успешна седмица  newsm10

# 159
Момичета, ето моите снимки от Koli. Мисля, че няма нужда от думи.............

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282961&pid=7476930

Дано да съм се справила с качването! Wink
Довечера, ако имам време ще ви видя пак, че сега тръгвам по задачки-закачки.....Виждам, че имаме попълнения - кои стари, кои нови....на всички - добре дошли!  bouquet

Маргиии, страхотни снимки  newsm10 Направо невероятно местенце.

# 160
Ралиии, аз влизам днес само на прибежки, за по 2 думи, ама да кажа - хайде да се събираме, ето там е едно добро предложение! Верно, че за вас е далечко, но наистина е много красиво! А, зимата може и ски да се карат /даже имат и писта с лифт! Wink/, та ако не стане сега - може за зимата да го отложим!
Извинявам се, после ще прочета всичко, което сте писали и ще отговарям на останалите! Praynig

# 161
И аз съм тук  Hug
Уикенда бяхме в Осло на една конфирмация (имате ли такова нещо във Финландия?) и се прибрахме тази сутрин.
Та ... взела съм снимките от сватбата!
Страхотни са!  newsm44
Довечера ще направя сайт и ще ви пращам линка на лична бележка.
Записвания пак на лична бележка Simple Smile

# 162
Поправям мама от Финландия и добавям Кикадан в Пори, това ли е последното инфо? Grinning

# 163
margihr,  снимките са страхотни!  Ето още една причина да дойда във Финландия! Надявам се до месец-два да се присъединя към вашата компанийка!

Извинявам се за грешката! Надявам се че сега всичко е наред:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282593

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282585

Някои снимки са правени от терасата на хотела!

# 164
mamasewi разгледах снимките ти с голямо удоволствие.Синчето ти е много сладко/надникнах и в другите албуми/да ти е живо и здраво  и да те радва много и само с хубави дела.И аз имам тук един калпазан,който мисля горе ..долу е на възрастта на детенцето ти..Сина ми е на 4 г.7 м.и хич не слуша.. footballГолям калпазан е ,ходи на градина,ама учителките казват,че много се закача с другите деца,че и с по..големите..уДЖас!!!Вие сигурно сте кротки/синчето/,не сте май като нас?/Тоя войнствен дух малкия явно го е наследил от бащa си  Rolling Eyes,иначе броим,пишем буквички....умен като...познай кой? Grinning

И няма какво да се чудиш-стягай куфарите и тръгвай сега,докато не е паднал още снега... cold newsm49

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 23:01 от Bee

Общи условия

Активация на акаунт