ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 017
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте
Аз готвя зя всички и Сашо хапва каквото и ние в къщи не ходя на кухня от почти месец .А на възглавничка спи от почти три месечен  и си я използва по предназначение.
Рени честито ти рожденичка да ви е радост най голяма.  bouquet
Кати извини ме но не мога да се сдържа и да не те попитам като родиш второ дете и ти плащат за неговото отглеждане какво ще правиш с мъжа си  и с първото в дом ли ще ги дадеш че те няма да ти плащат да се грижиш и за тях.

# 151
  • София
Eй тая Кати,тя ни е солта в манджата.Мине не мине и хоп някой афоризъм напише.
Кати стигна ли 35 тема

# 152
  • sf
мале, спас с Кико 2 часа и отгоре и ся ми е вкиснато. Роки заминава на море довечера и хем ми е кеф,че ще остана с един по-малко,хем ми е мъчно.

# 153
  • София
Вики мога да ти утоля мъката,като ти пратя по избор единия за 2 дни

# 154
  • София
Кати извини ме но не мога да се сдържа и да не те попитам като родиш второ дете и ти плащат за неговото отглеждане какво ще правиш с мъжа си  и с първото в дом ли ще ги дадеш че те няма да ти плащат да се грижиш и за тях.

Ами съпругът ми мисля, че ще участва в отглеждането на децата - той, общо взето, е отгледан отдавна (нищо, че се старае доста по отношение на наддаването, де...  Heart Eyes). А Давидче сигурно ще ходи на ДЗ докато си направя следващото, с 2 бебета изобщо не се виждам. Знам, че има хора, които успяват, но... тая работа с породените май не е за мен. Аз вярно бях писала, че искам 3, ама не наведнъж, моля. Това е за по- млади сигурно...

# 155
  • sf
Вики мога да ти утоля мъката,като ти пратя по избор единия за 2 дни
ама от децата ли ?  Wink

# 156
Мойто спи от 16 часа................................... каква ли ни чака нощес  newsm78

# 157
Момичета здравейте !
Нямам никакво време нито да ви чета,нито да ви пиша SadС привикването към детската градина и куп други неща нямам време и в огледалото да се погледна.Отгоре на всичко от една седмица малкия е със сополки,имаше преди това 2 дни разтройство.А днес вдигна температура-на обяд беше 37,3 а сега 38,4.Дадох му Панадол и се чудя правилно ли постъпвам или трябваше да не бързам с лекарствата?Как смятате,това може ли да е от зъбките?Ще меря цяла вечер Темп. и ако вдигне повече ще го водя на преглед.
За първи път днес спа почти 3 часа - от 2 до 5 без 15 следобед!Явно заради температурата Thinking

Разбрах само че супер сте изкарали на купона за рожденните дни и че имало хубаво снимки,а те къде са не разбрах?Като имам време ще поровя да ги намеря.Радвам се че сте си изкарали подобаващо,но аз не се и съмнявах че ще е иначе Hug

На другите болнички скорошно оздравяване,аз ставам,че ми виси една бубулечка на крака   WinkОх,а за капак и ми дойде сутринта и кръста страшно ме боли...айде оплаках се Crazy

# 158
Ели, и педиатърът ми и хомеопатът ми, смятат, че до 38.5 не трябва да се дава нищо...аз обаче май не съм толкова смела...Никола ми вдигна температура при пробиването на  втория му зъб, други симптоми нямаше и затова реши педиатърът, че е зъб. Като видях термометъра да показва 38.3 с пълна газ се запътих към панадола. Ако става въпрос за температура от зъб, понеже панадолът действа и обезболяващо все пак, според мен си е ок да се даде...ако става въпрос за грип обаче по-добре да се сдържиш да не даваш до 38.5 нищо, за да си се пребори организма с вирусчето
Момичета, звънях на педиатъра за тази ваксина превенар, каза ми, че била добра, че в много държави е част от имунизационния календар и че вече се продава и в БГ
Мама Му, интересна нощ ви чака  Laughing, защо не я събуди?

# 159
Добър вечер!
Това за ваксините доста ме накара да се замисля newsm78
Майките в нашият квартал бяха крайно недоволни от Джуниър, накрая някоя от тях направила оплакване и махнаха пункта.
Аз до преди два дни готвех на Дели, но и доста често хапваше от нашето ядене, когато беше подходящо. Общо взето той отказа окончателно пюретата на 11 месеца и досега само моето готвено ядеше. Сега откакто сме на кухня ми е доста по- лесно.

# 160
  • Варна
Аз за менингита да кажа, ама не всички видове от тая болест са разпространени по нашите географски ширини и затова мисля , че който е решил да слага нека се заинтересува за кой точно вид се отнася съответната ваксина.Иначе в Пентаксима има срещу вирусния менингит-ХИБ.Дано не съм обяснила някоя простотия да ми се смеете, но на мен така ми казаха. Peace
Вики , ако приемаш съвети да дам само един.С мъж ти до теб навигатор много трудно ще стане.Спри който и да е инструктор и го помоли за 2-3 урока. Ще се родиш.Аз имам книжка и 14 год. не се бях качвала на кола.Като реших да карам и мъжът ми стоеше до мен.Няма такова мърморене, нон стоп забележки.Аз вместо да се науча само се разконцентрирах.Накрая му казах да си вземе един лист и да пише какво греша без да ми говори, че ме нерви. И той кат се разписа.За 5 минати улици изписа 2 страници формат А4.Тогава преля чашата и спретнах един скандал, накъсах му листите и директно през прозореца на улицата.Взех си инструктор и за 5 урока нещата си дойдоха на място.Чуждите мъже са по-търпеливи   Laughing
Яна , и на мен ми харесва тоалета ти, ама не се обиждай на Кати, нормално е на 100 човека един да има отрицателно мнение. Peace
За възглавниците - аз знам че след 2год. трябва да се слага newsm78, но не знам за каква точно става въпрос.Можеби от тези тъничките да може и по рано.Аз ще се въздържа поне до 3г.
И още имаше, ама не се сещам.Явно трябва да си записвам вече.Срамота  Embarassed
Болничките бързо да оздравяват  Hug
Сега се сетих, Ками , аз съм чувала , че щом има цицинка на главата е по добрия вариант, пред това след удар да не излезе нищо.Тогава може да се получи и вътрешен хематом.Ти я виж дали ще повръща или нещо друго вечерта, като знам че и погледа се следи/дали ти следи пръстта/.Не бързай за ренген.Дано утре нищо и няма на малката палавница.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 22:38 от BOOTY

# 161
  • sf
Чуждите мъже са по-търпеливи   Laughing

знам,знам , точно днес си мислех за инструктор, ама нещо солени ми се видяха цените. 20лв за 45мин.  Thinking

# 162
  • София
Вики,ако имах двама мъже на възраст 30-35г да ти услужа,имам двама на 1-1,3мес.от тях ти е избора Wink
Възглавниците в леглата се ползват за гушкане.Ники казваше до преди 10 дни гордо на шишето "тете" лампата беше "ампа" Ради само ги како-сва,но най готино е сутрин на бебе фона  се чува ГА-ГА-ГА -ГА все едно сме семейство гарги.
Лека момичета,температурата не я коментирам знаете че не съм от героите Blush
Тея инструктори по ефтини от ОНИЯ БРЕ ВИЗМАЙТЕ

# 163
  • Варна
Верно ли?Аз плащах по 7 лв. преди 5 год.Ама те сега и курсовете май се вдигнаха много затуй.Ти се реши, аз само да кажа, че тоз път вече съм го минавала. Wink

# 164
здравейте момичета и бебета  Wink
Ева е добре ,няма нищо тревожно в поведението й ,все си е същата дивачка Laughing Praynig.Не я бутна Денис ,а друго момче,аз си позволявам да обяснявам и на други деца да не правят така или иначе ,но само ако се скарат нещо с моето и родител не се намесва, на Ева често й казвам защо д ане прави нещото ,а не казвам само 'не","не може", забелязвам че с обяснение се получава по добре ,не съм сигурно че съвсем вниква в това което й обяснявам ,но е факт че спира да прави белята Peace
На педито не съм звъняла за този удар в гкавичката, вече не съм много на ти с нея,откакто даде на Ева пустият АБ заради едно гърло и ни докара сума ядове Crazy.Утре ще я заведа за първи път от 2 месеца и половина,да я премери и да ми даде дата за ваксината за шарките.
За Джуниър- собствено мнение нямам ,но в Младост на едно място също се отказаха от нея и сега предлагат на нейно място мама Люси.Аз й взимам Ози и съм много доволна Peace
аз се научих да шофирам на една служебна кола, катастрофирах 8 пъти за 4 месецжа, естествено леки ПТП-та  Laughing,но пък се научих , и най вече бях без мъжа ми до мен ,качеше ли се той и се спичах ,бях още по вързана.И до ден днешен е така,някак ме притеснява и все с неговите забележки...........
лека нощ
ааа Ренка ЧРД на племенницата ти , да е жива ,здрава и много ,много щастлива   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт