ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 11 998
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен,

Аз пак изоставам с половин тема, но ще си дочета тези дни. Ние от петък сме в Сандански с малкия и ще се приберем в неделя. Хубавото е, че има къде да се разхождаме, обаче все ставаме след като е минало времето за разходки. Към 9 е вече жега, а ние с дребния като станем към 10, 30-11 е малка сауна. Отвсякъде ни се стича пот и затова основно пазим къщата и се кютим около климатика. Но пък привечер обикаляме парка или ходим по гостита Simple Smile Моя син усърдно се прави на срамежлив. Гледа с наклонена настрани глава и се усмихва. А ако някой пропусне да забележи присъствието му, веднага го закача и почва отново да се прави на срамежлив  Joy
За гроздето и Или му е голям фен. Само като го види и почва да вика дай дай, а ако се забавя с обелването на зърното и се почват едни писъци и катерене по ръцете ми...
Гоце, дано няма странична реакция. А това с взимането на пари за дете си е направо за бой. Щото явно съд не помага...
Вики, честит рожден ден на Деян на патерици. Да е жив и здрав, и да е най-грижовния съпруг (за баща не се съмняваме, че е сред най-грижовните).
Хайде лека и мека от мен Simple Smile

# 286
  • София
Вики, къде си да почерпиш по едно кафе?

Дано Кико е по-добре.

Ели, да се преборва Коко с неразположението, каквото и да е.
Ани С, и на теб много ти се насъбра.  Sad ДА оздравявате бързо и двамата.  Hug Ти ходиш ли на работа?

И моята педка забравя ушите, но аз й напомням.  Flutter А също ме е яд, че не проверяват лимфни възли, особено като ще предписват Аугментин. Той в комбинация с тях прави алергични реакции.  Close

Иринка от 2 нощи не спи плаче, мята се, сигурно пак са я почнали зъби.

# 287
  • sf
 Grinning ето мееее, ама не съм направила кафе.
цяла сутрин и вчера,де - чета ей тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314035.540 и съм  #Crazy
мъжо изведе Кико, който уж е по-добре-няма Т от вчера сутринта.
Абе ваште как спят нощем- той не се буди, но реве насън, сяда в леглото, кътурне се, след малко пак ревне и така няколко пъти. Бутам вода-не ще, искам да го гушна- не ще. Реве, и аз го оставям, гледам само да не се удря и той пореве и се кротне. Сигурно сънува или преживява изминалия ден, но е по няколко пъти на нощ и е много изнервящо.  Sick

# 288
  • София
ДД
Вики,Ради прави така през вечер,снощи едвам заспа в 22 после 12 рев в 3 пак рев аз опитах да го успокоя ама не,мъж ми ходи погали го сложи го и така заспива, вода също не иска.

# 289
  • sf
Иве, аз четох,че е нормално. Няма нищо притеснително. Преживяват, сънуват, нервната им система е незряла, ама много изнервящо,бе- то нема сън до тва.  ooooh!

# 290
  • София
Ни сън ни лично време,едно кафе с приятелка не съм пила от ноември месец.

ТАМ-ТАМ Честит Рожден Ден много здраве и щастие  Hug

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 11:42 от Гоца

# 291
  • sf
да, гадно е. нямам търпение да стане на 3-4- тогава започва да се забелязва светлината в тунела  Mr. Green

как сте с Топлофикация? При нас залепиха едно списъче на вратата и се установи,че много от съседите ни имат яки неплатени сметки и то от порядъка на 2000- 4000лв. Не вярвам да хукнат да ги плащат, което пък ще рече,че няма да имаме парно. Май ще трябва на ток да се топлим, добре,поне,че по принцип сме си на бойлер.

# 292
  • София
Ние дължим 500лв при положение че сме плащали всеки месец най малко по 150лв
До 3-4 г дали ще издържа психически незнам

# 293
Хайде честит рожден ден и от мен на Там -Там .  bouquet
Ох хайде и аз да се оплача .
Моето момче също не ме оставя да спя и вече едвам гледам на работа .При нас проблема е акането от няколко дена ака по 4-5 пъти като снощи двата пъти бяха в  1часа през ноща и в 5.30 сутринта а като се върна от работа е крив и незнае какво иска .Не мога да му дам затягащо защото ака нормално  , а не е с разстройство просто е повече пъти и вече незнам какво да го правя мисля си че може да е от зъбите защото се му подути и четирите кътника ама като гледам надежда скоро няма да избият.

# 294
  • sf
Иве, как са тризнаците на приятелката ти?
Ще изкараш, как няма да изкараш?
Аз миналата година по това време мислех да избягам някъде сама, да оставя Кико на мъжо и след 1-2години да се върна и да се примоля да ме вземе обратно. Туй с цел да прескоча ревливото време  hahaha

# 295
  • София
Не съм и звъняла,сещам се ама като са будни моите и забравям после ще звънна сега.
Сега не ти ли се бяга с компания?
Кирова ей за това не съм слага на гърне че мочетата са така по 3-4 пъти по две

# 296
  • sf
Иве, замислям се. ама не съм сигурна дали после мъжо ще ме вземе обратно пак  Joy
и аз не постигам успехи с гърнето, ама хич не се и мъча. Да го учат в яслата  Crossing Arms

# 297
Ходя Герка, само миналата седмица ме пуснаха два дни заради детето. Днес му спрях антибиотика, защото е със страхотно разстройство, утре пак сме при педито да каже какво да правя вече. При мен пък ново двайсе - обрив на нервна почва и още лекарства. Направо съм си за Карлуково вече. Ама как се оплаках само. И аз ще  взема Саностол като се оправи да му давам.

# 298
  • София
аа ками, разбрах.  Peace ние вчера бяхме доста ошашкани при педи, та изобщо не се сетих да я питам колко врем еда му давам саностола, благодаря ти че ми каза. аз го почнах на 9 септ, и значи на 19ти пие и после пак на 9 октомври, така ли излиза? newsm78

коки е малко по-добре като че ли, но е сополив яката, само бършем носленце и отпушваме, че иначе горкия хърка и не може да диша. днес малки дришна преди малко, но сутринта акито беше повече от нормално а не дришкаво. той е доста контактен, не е омърлушен, а и Т не е вдигал от вчера та имам надежда да се оправи скоро, дано Praynig

Веси, ЧРД и тук!!!  bouquet

# 299
Нова темаааааааааааааааааааааа[url/]

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 15:37 от july2007

Общи условия

Активация на акаунт