ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 11 998
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
и аз много се очаровах от това че Масларски всеки път поглежда ушите на малката,нашата педи досега един път не е погледнала там
Аз утре ще заведа Ева при него , да види и той това пресипване на гласа от какво е , нашата каза че или е алергична реакция(продължава да пие калциев глюконат ) или е от сухият въздух вкъщи.Ще бие ваксината на Ева на 18.09.Заведох я и при Хайавазов(ортопед) на профилактичен ,каза че има леко смъкване на петичката и нещоп свода на стъпалцето е по надолу, засега не може да се говори за нещо по сериозно ,физиологично всички деца са така ,след 2 год възраст пак да я заведа , дотогава обувчици само с ортопедична подметка и вкъщи босичка  Peace
Извеждам Ева в същият интервал като Ели.Иначе и тя спи до 7.30-8.00 и по късно много ,ама много рядко.Но аз й свикнах с графика и се напаснах ,та се оправям сега
Днес изяде едно малко шоколадче,от тези детските на Милка, не можах да предотвратя това  Rolling Eyes
Какво мислите за маслините ,редно ли е да се дават ,тя много ги яде,тези черните ,сладки са не са толкова соленички,вчера взехме такива без костилки ,е няма такава радост , изяде поне 7-8,Дали не прекалявам като й давам толкова.На морето главно тях консумираше ,след това не взимах вкъщи нарочно за да не я дразня и не беше яла ,ама вчера и днес пак се почна.И знае къде стоят ,застава пред хладилника и за почва да чака Laughing
Ева доста често гледа в небето докато ходи и това я прави още по пияна, има дни в които пада непрестанно
Ели ,най вероятно заради зъбките са тези сополки, тези подути венци си го мъчат детенце  Hug
Ева спря хремата, няма и кашлица,ама след сън грачи ли грачи поне половин час Rolling Eyes

# 271
  • София
ох, ками сигурно е от зъбките, ама мога ли да съм сигурна, има много болнички около нас  Sad
вики, мерси за инфото за масларски, щом сте доволни явно има защо. ще го посетим и него, щото нашето педи почва да ми е много далече а и винаги чакаме та... Rolling Eyes а някакви допълнително инфо за този д-р като например телефон, адрес, приемни часове, заплащане на преглед?
между другото, коки не съм го водила отново на ортопед а помня че драганов каза да го заведа като проходи, т.е. общо взето вече трябва да идем май-май? newsm78

# 272
Ели ,ето адрес на болницата ,в повечето случаи без час се ходи , много е печен,аз покрай Ивето и Вики научих за него и сега съм му фен  Laughing Дори смятам да го питам дали не може той да е личен на Ева  Peace Прегледа май е 25.00лв първичният , след това 20.00, 15.00лв
http://www.vita.bg/spec.php?sp=11&d=6
И на мен така ми беше казал лекаря , на втори преглед след прохождане на малката, сега гледа главно  стъпалцата й
Ето гаджето на Ева  Laughing
http://kadamska.multiply.com/photos/album/2/eva_i_bobi#1

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 14:31 от kami27

# 273
  • София
ооо ками много е готин боби  Laughing нашето се казва диляна и не съм ги снимала, ще наваксам пропуска. като отиваме сутрин в градинката и понаближим малко, коки почва да вика "диде, дидееее", многое смешен Laughing

и благодаря за инфото за доФтора, ще го посетим и ние Peace

# 274
  • София

По-притеснителното обаче е ,че каза ,че има вода в единия тестис и трябва консултация с уролог, но не е спешно  Thinking някой да е имал подобен проблем?
Да,нали става дума за хидроцеле.Водихме го на уролог и каза,че водата сама ще си се върне в коремната кухина до 2 год.Ако не стане,изтеглят течността с игла,рутинна процедура  Peace
Ками, Heart Eyes Crazy Много са готини двамата,особено на третата снимка,дето се държат за ръце  Laughing

# 275
Здравейте и от мен и моите неволи. Пак сме болни и двамата. Денис вече е на АБ, започна с висока Т, след това страхотна кашлица, а от днес е с разстройство. Искам да му дам нещо за подсилване на имунната система преди зимата, но се чудя какво.

# 276
  • София
ани, по съвет на педиатъра коки пие саностол от днес, не му се радва нещо ама. скоро да оздравявате а това на летния вирус прилича Confused

# 277
и Ева пие Саностол , по 10 дена в месеца вече втори месец- по препоръка на Масларски

# 278
  • София
ПС за мен да вземе да преведе науката на дисксвят. Simple Smile
Много не разбирам от фентъзи, но да не говориш за Тери Пратчет ?!? newsm78  Защото са двама различни...

Аха.
Е че какво пречи да се прехвърли на ТП, като свърши сегашната... А аз яко ще намажа. Simple Smile

# 279
  • USA
Ками, страшни са двамата! Много хубави снимки. На мен най ми харесва първата, защото ми напомня на моя роден квартал.  Laughing
На Кристиан гаджето е в БГ за няколко месеца, чакаме я да се върне. Той си има 2 приятелчета, с които много си играе. Едното е българче и с него са много интересни.
Нашият педиатър също гледа уши всеки път. Миналият го заведахме с повръщане и се оказа ушна инфекция  Crazy. Обаче тук има ли ушна инфекция, веднага дават антибиотик, не съм много сигурна дали това е правилния подход. За всичко друго са много пестеливи на АБ.
Мими, сега разбирам, защо мъжът ти държи Мимко да знае английски от малък.
Иве, Кристиан го извеждаме 1 дневно на площадката, като се позахлади, но си играе в двора през деня.
MrsK, как е ученикът?

# 280
  • sf
Winx ,дават АБ, защото от ушите много лесно може да се придвижи нагоре към мозъка, да не дава Господ  Praynig
Кико е много унил,а уж няма Т.
Бяхма в Борисовата - имаше танци- народни., Утре- Стрийт денс.

# 281
  • София
ками а защо по 10 дни ти е казал? Thinking
резултата от педи днес- коки качи и Т (38С) докато чакахме там, има леко зачервено гърло, но гърдите му са чисти и подкашля от сополките и другите секрети. има и леко разстройство отново. дет се вика върнахме се на изходна позиция отпреди 2 седмици за съжаление. Cry предписа ми това което вече си му давах + за гърлото тантум верде спрей. за момента не можем да си пуснем и за проби аки, понеже е болен. с две думи- много кофти Confused

# 282
Ели , обясни че не е хубаво да се пият витамини всеки ден , утре ще го питам пак за този есенният период дали важи това или да почвам всеки ден да давам.Много неприятно това с Коки, странно че го повтаря ,да не би да не е бил недоизлекувам предният път.Милото ,дано се оправи по бързо  Hug
Вики , голяма лудница ли е в Борисовата??

# 283
  • sf
Беше, ама заради пенсионерите, които празнуваха  Joy
Гледахте ли "Хванати в изневяра"? е , нема такъв сеир  Crazy

# 284
Добър вечер!
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват!
Ние навън излизаме сутрин за около 3 часа и вечер за два. Дели още спи по два пъти и това прави режима ни такъв.
За Масларски съм чувала само хубави неща от майки приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт