ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 003
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!
Вики,много гадно с тая температура,но щом си е играл и е жизнен,сигурно не е нещо сериозно  Hug
Иве,според мен не е от каишките залитането,и ние все с каишки го водехме нашия,но никога не е залитал  Rolling Eyes
Яна,честити ти християнчета   bouquet Ти с един куршум три заека-две кръщенета и прощъпулка  Wink
Герка,не съм проследила отначало вашия случай,но мярнах нещо за херпес зостер,та да си кажа от опит.Ако видиш червено петно в неправилна форма,задължително го лекувайте навреме,че аз вече два пъти го карах в последните 5-6 години.Първият път веднага взех мерки,но втория не разбрах,че е това(беше на челото,по принцип необичайно място)и си го влачех 3-4 месеца,после по кожни,докато разберат какво е,после не минава от лечението и т.н  ooooh! И накрая една кожна д-рка в Гърция ме оправи със Зовиракс(хапчета)и някакво правено мазило в аптека.А,и да не забравя,много да се пазят очите,ако има обрив да не се чеша и после да се пипа по очите,да не попадне там,че е опасно.Но най-добре да ви се размине  Praynig
Тая дума"даврандиса"за пръв път я чувам,то и ние имаме много странни думи,та си трябва цял речник  Mr. Green
Като казах(написах,де)речник,се сетих,че съм си превела гръцката листовка на Превенара,ако има интерес да го пиша и тук.По тоя повод се сетих не е ли време да се махне от първа страница захранване,бебето от 0-12 мес и т.н.и да се сложат нови полезни линкове  Hug

# 256
  • sf
Поспаланковциииииииии- кафенцееееееееееее

след млако се засилвам при Масларски, много добре ми действа на нервите  Mr. Green

# 257
А Донси извинявай ама вече сме на трудовия фронт и сме се кукнали от 6.30. Sunglasses
Дано не е нещо сериозно при Кико и да ти удържат нервичките. Mr. Green
Янче честито  ти два броя християнчета да са ти здрави и палави. Heart Eyes
А как е времето е при вас тук е гадно и мрачно .

# 258
  • Асеновград
Добро утро ,
аз след малко се засилвам към София , на мен не ми действа добре на нервите Mr. Green.Още повече , че ще трябва да се обяснявам за грешките на друг , гадна работа.
Вики , това Киковото ми прилича на Тедовия вирус , температура , сополи и малко възпалени уши , ние се разминахме без антибиотик , ама сополите май се съчетаха със зъбоникнене и не мога да ги спра , точи ги вече цяла седмица.
Герка , оплаквай се на воля  Hug , не ти е лесно в момента.
Яна , честити християнчета , хубав празник , браво на вас.
Като говорите за залитане , Тедо като ходи , се мъчи да си прибере ръцете , обаче губи равновесие , затова сега ходи с ръце свити в лактите , а лактите са насочени към устата , не знам дали си представяте , ама е нещо като да показва две меки китки , ужасно смешно.
За тръшкането - тръшка се , като го питам можеш ли по-високо да викаш , вдига ръцете и ми показва колко високо може , обаче аз понякога имам чувството , че не разбирам какво иска и той затова се тръшка , не толкова от инат , колкото от раздразнение , че не го разбирам.Затова никога не съм сигурна как да постъпя.
Емчето като е предложила да обновим първата страница , аз да допълня предложението  - дали не може да си направим нов колаж с едногодишни юлчета ?Това , ако някой се наеме да го направи де , защото аз не мога , само така добронамерено го подмятам.
Стискайте ми палци днес , че ще ми е тежък ден.

# 259
Добрютрю де!  Grinning
Били, стискам ти палци за лек ден fingerscrossed
Аз принципно съм доста търпелива, както и доста нервна. Незнам как ги съчетавам двете неща  Laughing Та от време на време ми избиват чевиите  Mr. Green
Герка, мъжа ми превежда някакво фентъзи. Автора е Тери Брукс. Това е втората книга от някаква поредица за Шанара...  Grinning
На Мариян сополите му стоят 10-ти ден...и хич незнам от зъби ли са, от вирус ли са...
Тук времето е доста ветровито, но за сега има слънце!

# 260
  • Асеновград
Били, стискам ти палци за лек ден fingerscrossed
Пътуването ми се отложи за утре , така че ефекта , беше мигновен  Mr. Green.

# 261
Добро утро,момичета!И още веднъж благодаря за честитките!
Ех,що не ми е близо и на мене Масларски!Не само за да ми подейства добре,но и да имаш читав доктор,на който можеш да се довериш.Като се замисля сега какво идва-зимните ангини,вируси и т.н.Единствено,че вече са по-големи малките и с повече неща могат да се третират,то егати успокоението,ама...
Има дни в които Никола много залита,като пиян казак.И аз чакам деня,в който ще тръгне стабилно.Каишки не съм ползвала,имам,но предимно дърпам колелото на Надина с тях.
Снощи тоя малкия в такава истерия изпадна,страшно.Викаше,мяташе се.В чудо се видях.Какво ли не ми мина през главата.На първо място,че е глътнал нещо или някакви мрачни диагнози.Така и не разбрах,поуспокои се.Сега е като замаян,а аз като ударена от камион-влекач.Вие ми се свят и ми се повдига.Ще видим как ще изкарам деня,като все се навеждам и правя някакви рязки движения.Дано са били зъби!
Лек ден на работещите мами!  Hug

# 262
  • София
ДУ
Нашата къща е от 6,3 на крак,за капак има авария и няма вода,още преди да станем.Опитах да ги накарам днес да спят до по късно ама не.До сега вилняха,за капак съм и сама.
Ради като ходи въобще не си вдига ръцете за равновесие,все едно ходи от 15г,онзи ден бяхме на гости и там ходеше много добре,дали пък не са му писнали местата за игра.
По колко пъти ги извеждате на вън децата?

# 263
  • София
Герка, мъжа ми превежда някакво фентъзи. Автора е Тери Брукс. Това е втората книга от някаква поредица за Шанара...  Grinning

Аха, това, значи, за нас го прави. Следващия път, като не ви обръща внимание, можеш спокойно да обвиниш моя съпруг - той точно тоз автор го ч1ете (не съм сигурна дАли точно тази поредица, ама и да не я е чел, ще поч1не - аз също). 1 ръка съм. Simple Smile водопойка.

ПС за мен да вземе да преведе науката на дисксвят. Simple Smile

# 264
  • София
Ахой!
При тръшкане различно - или я оставям, или я разсейвам, или я гушкам. Както ми дойде. Тя не се тръшка много, но пък е започнала при всяко падане да циври демонстративно, та трябва да я "отучваме"  Laughing Гоце, Ники вече си ходи доста стабилно, но продължава да залита чат-пат. Ходи с ръцете назад, все едно се готви да скача някъде.  Simple Smile

Онзи ден вдигна Т, на следващия нямаше  newsm78 Вече е безстрашна на плажа и си умира за вълнички. Днес ще пропуснем, че е хладно, но пък ще се разходим.
Явно м/увременно са почнали да внасят Превенара.

Цели зърна грозде не давам, защото не ми харесва, че и цели си излизат  Mr. Green Беля ги.

# 265
  • София
Привет!

Това ранно ставане ми бърка в здравето. Не мога да го науча да спи поне до 7.30, та да минем с един сън дневно. Като чуя по градинките как някоя мама се оплаква, че детето и станало рано в 9.00 Shocked и ми идва да я поканя на гости с приспиване. Сега спи и ми се налага да го будя принудително за кухнята. После пък на големия не му се прибира, а трябва да храня малечко. Цял ден или едното или другото искат да спят, ядат, разходки и т.н. Докато Гого не тръгне на градина, май няма да променя режима. Thinking
Вчера бяхме на лекар и наистина се оказаха херпеси, имунитета му е силно занижен. Вируси, зъби и пътуване и сега не се сещам с какво да го подсиля. То и нищо полезно не иска да приеме... Confused
За тръшкане се тръшка, а ходенето - има дни в които просто не му е ден, спъва се , пада и така.

# 266
  • sf
едното ушенце е възпалено. ако обаче и утре продължи с Т, ще пуснем ПКК. Ей тва ме е яд на нашта педи,че не гледа ушите, а при Масларски това е рутинен преглед.
По-притеснителното обаче е ,че каза ,че има вода в единия тестис и трябва консултация с уролог, но не е спешно  Thinking някой да е имал подобен проблем?

# 267
  • София
вики, аз съм пропуснала предишно инфо за този д-р Масларски - той какъв лекар е? Peace може да го посетим и ние, ако приема ми е мисълта и ако имаме нужда. за тестисите не съм чувала това, надявам е не е сериозно. а ушенцето от какво му е възпалено? аз на 12 г. от вода в ухото ми пробива гной в мозъчната кора и е било много неприятно, даже лежах в болница. възпалено ми е било средното ухо. и пак с Т съм била висока. целта ми не е да те плаша, а да му обърнеш повече внимание на ушето, че моето е било от нищо- голямо нещо и то неприятно  Sad

днес ще водим коки на лекар- от 2 дни има много сополки, леко подкашля като че ли от слюнката или от сополките, но няма Т и не дриска, но аз се притеснявам все пак Confused

иве, коко го извеждам от 8.30-9.00 до 12-13 ч. и след това като се събуди да кажем от около 17-17.30 докъм 20 ч. приблизително са часовете, но вкъщи не се свърта повече от 2 часа на ден според мен Peace

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 13:23 от elpet

# 268
  • sf
Масларски е частен педиатър във "Вита".

# 269
ПС за мен да вземе да преведе науката на дисксвят. Simple Smile
Много не разбирам от фентъзи, но да не говориш за Тери Пратчет ?!? newsm78  Защото са двама различни...

Общи условия

Активация на акаунт