ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 11 998
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден и от мен!
Янче, честити ти християнчета!   bouquet Надина много развеселена, все едно е в някоя пиеса  Laughing
Герка, дано леко и безпроблемно се разминете с тия болести  Hug
Щях да питам и аз за тръшкането, че от миналата седмица насам направо се вбесявам. Опитвам като някои с обяснения, но то не чува... Как го правите тоя номер незнам?!? Където види отворена врата на магазин или заведения и е първи там да влиза. Е, правим една обиколка, но не може вечно там да стоим. И се почва с тръшкане и мостове  Twisted Evil
Тази събота ходихме до Своге на кафе /защото аз поисках някъде да се разходим/. Естествено,  падна голямо мърморене и накрая се изпокарахме с мъжа ми. Защото той превежда една книга и не му останало време, и аквариума си не сменил и дъра-бъра. А аз през седмицата въобще не го закачам, нон-стоп съм с Мариян,всеки ден едно и също правим....  Crossing Arms Абе мъжка му работа, ама се оплаках  Crossing Arms

# 241
бързо да му мине на Кико  Heart Eyes
Никсъна и той да се оправя Hug
Яна, страхотни снимки , честити християнчета   bouquet
Тръшкане има и при нас, но май в по лека фаза, гледам веднага да я разсея с нещо друго и тя забравя за какво се сърди, но очаквам още малко време ад мине и да започне да се търкаля по земята,голям инат е това дете  Rolling Eyes
Аз събота и неделя бях сама и се скапах, жега, Ева иска непрекъснато игра,умои ме максимално ,хем лягах с нея по обяд
Тя също бъбри малко,сега е на тема-"бъта,бъта",само това си приказва, иначе мама и ам присъства често в речника й
Утре и аз ще я водя на лекар да ни кажат час за ваксината, след това и до Масларски мисля да я заведа.
Моята позната е питала роднините си в Франция за Превенара- там тази ваксина се препоръчва ,не е в задължителните, слагат я в повечетео случаи след 2 год на детето ,когато евентуално предстои ясла,градина, социализиране, определено я смятат за добра ваксина  PeaceТук в БГ я поставят в инфекционната болница

# 242
  • София
Янче, честити ти християнчета!   bouquet Надина много развеселена, все едно е в някоя пиеса  Laughing
Laughing честито и от мен, янчеbouquet
гери, много ви гушкаме с коки! Hug
коки нещо има и сополки, но са бистри, което ем кара да си мисля че не е лепнал вируса, а е от зъбките. горното чене е страшно издуто на поне 4-5 места и не знам що за чудо ще излезне но явно ще е накуп и не сега Shocked
а за тръшкането- и той се тръшка и го оставям да си се тръшне след което му минава и пак си продължава (засега е така).
кико и никсъна да оздравяват, а здравичките да се пазят и да слушкат Hug

ками- а защо само в инфекциозна болница? не може ли да се купи в аптека и педиатъра да я сложи? newsm78

# 243
  • София
Имам въпросче: Виктор си сцепи устната/ сори че се порвтарям/. Мястото се замърси. Устната цъфна с нещо средно между херпеси и афти. Сега освен долната и цялата горна е в същото състояние. Приложих де що мазило се сетих, но ефект не виждам. Излишно е да казвам че не яде, най-вероятно му щипе. Бабешки или каквито и да е идеи ако имате - кажете.  Praynig

"Доктор" е ясно, но иначе - ако изнамериш от някъде, че вече не се произвежда (както повечето наистина добри препарати) - гранофорин.

# 244
Благодаря,момичета!  Hug
Бързо оправяне на болните!  Peace
За тръшкането мога да кажа,че си има деца и деца.Както родители и родители,така че универсална рецепта няма.Но дето разказва Гоца има деца,които неспират,а и се захласват като се заинатят.Не винаги като го оставиш и не му обръщаш внимание се получава.Поне при мене с Никола съм се пробвала да видя колко ще изкара,ами доста изкарва да ви кажа.Затова аз практикувам разсейването още преди да са влезнали във фазата на "ни приема,ни предава''.Никола в начална фаза на тръшкане го разсейвам със солета-много обича и като я извадя,ако не е много сърдит я взима,почва да яде и забравя за какво се е тръшкал.Ама как все със сълзи реве тва момче незнам,откъде ги вади тия сълзи.
Мимозка,и аз съм имала много разговори и спорове на тая тема с мъжо.Затова как в почивните си и свободни дни трябва да е с децата и да ни разнообразява.Имаше много инфарктни моменти,но сега го прие.Прие,че половиния ден трябва да отдели на нас и като сме доволни другата половина го оставяме на спокойствие на Еврофудбола или на бира с приятели.Фифти-фифти,танто за кукуриго!Гадно,ама всичко с пазарене при нас.Тва видях от майка му,тя така го е свикнала,тва върви при него и аз се поучих,за благото на всички.

# 245
  • София
Пък Давид оня ден усвои изкуството да се катери до горе (5то стъпало) на домакинската стълба (с която се боядисва, примерно) - съвсем сам. Добре, че обичайното й място е в спалнята...  Crazy

# 246
  • sf
ох, Кико пак е с Т. Спа само 1 час и сега лежи по леглата и вие . Неам нерви вече.

# 247
  • София
Вики,  Hug не се предавай на нервите.
Има ли такива деца проходили и да залитат?

# 248
  • sf
Има ли такива деца проходили и да залитат?
Има , как да няма. Време трябва,за да свикнат да ходят без да залитат.

# 249
  • София
Колко време? Laughing Аз мисля че това залитане дойде от тъпите кайшки виси като сопол по тях.
Кико не го ли води при Масларски?

# 250
  • sf
МИсля да го водя утре сутринта, ако продължи с температурата.

# 251
  • София
Ох, Вики, гадно.  Sad Hug Да не са зъби и да го боли? Колко е Т?
И аз тези дни издивявам. Само аз се занимавам с децата от - до и ми идва малко нанагорно, трябва да измислям забавления, търча до джипито, Ирина ми виси по ръцете, не спи почти, аз имам работа и ми иде да  smile3511. Сега, за капак ми се обадиха да ми съобщят, че ми съкращават срока и ептем съм закъсала... Та пак нощите ще бъдат мои.
Тук да попитам, мимозке, каква книга превежда мъжа ти? Заинтригува ме.
Рокси, и аз я знам "даврандиса", ама си викам сигурно във Враца е с "о".

За тръшкането и аз прилагам тактиката на донсита или в краен случай, разсейване.
Ели, дано на Коки му избият зъбките по-бързо  Hug. Много са гадни тези горните.

Хайде, после пак, ще пиша, нали ще съм нощна птица.  Laughing

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 23:39 от Герката

# 252
  • sf
ох, към 16ч беше 38'6. Хич не мисе струва да е от зъби. После я свали от нурофена и в парка добре си игра.
ще видим как ще е през нощта.

# 253
  • USA
Привет и от мен!
Донси, на мен на вирус ми прилича. Дано бързо да мине! И другите болни дечица да оздравяват!

Иве, всички минават през периода със залитането. Аз каишки не съм ползвала, но го минахме този период.

Мими, разбирам те. Явно е нормална тази ситуация. Аз хем ходя на работа през седмицата, но не ми се стои много вкъщи през уикенда, а и моят мъж работи тогава от време на време.

Янче, много хубаво е  било на кръщенето! Да са ти здрави християнчетата.

И Кристиан се тръшка и вика. Опитвам се да не му обръщам внимание и да не се поддавам. Много е неприятно, но вече са си човечета и си искат всичко да е по тяхному.  Wink

# 254
  • София,
ДОнси бързо да се оправя малкия сладур, дано не е нещо сериозно! Hug
А това с тръшкането е страшно, баткото ми го е правил някога, но много бързо спря  newsm78, само дето не помня как! СЕга и малката се опитва, и аз при нея ползвам тактиката с разсейване и пренасочване на вниманието към друго нещо, защото като я оставя да се тръшка и си се тръшка и почва да реве ужасно все едно я колят, а като и кажеш "можеш ли по силно" и тя верно по силно почва да квичи! Та гледам да не и обръщам внимание и да я разсея с нещо друго! Hug
Янче страхотно кръщене! ДА са ти живи и здрави християнчетата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт