ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 003
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Янче, честит празник и на теб. Надина наистина се е забавлявала. Аз не съм разбрала, че и нея ще я кръщавате. А в "Св. Троица" ли беше кръщенето?
Мъжът ми е зле,  Sad ама не се оплаква. Много е гадна тази болест, много боли. Иначе обривът взе да заздравява по малко, но още поне месец ще остане болката. Докторката казала, на колкото години е толкова дни ще боли. Ние с децата сме добре. Карантината е до 18.09, като нищо ще се изпъпчим на 18. Трудно е да удържа Софи да не играе с други деца. Трудно й е да разбере зао не може, като още не е болна, но успявам да я държа настрана от другите. Обикаляме като гламави по безлюдните градинки и на село ходим, там поне са по цял ден навън, но пък й е мъчно за децата. Аз съм предупредила майките на приятелите й и те за сега не са хукнали да контактуват с потенциални болни от варицела.  Laughing Естествено, напълно ги разбирам. Аз съм се настроила да я караме, каквото стане - такова. Може би по-добре сега. Да минава. иначе всеки път ще треперя, сега поне съм се примирила.
Извинете, що ли трябваше да ме питате?!  Embarassed   

# 226
Леле,Герка това е някакъв кошмар!Разбирам да има двор и забавления,но така да ги изолираш си е направо наказание!Айде сили и търпение!  Hug В трудни моменти все си повтарям мисълтта:Когато не мога да променя ситуацията,се опитвам да променя погледа,отношението си към нея!Ама не ми помага много де.  Confused
Да в Св.Троица беше кръщенето!Там е кръщаван и татко им.
Ками,и Надина преди да се разболее с гърло,винаги присипва.Даже по това познавам,че е тръгнала на разболяване.Дано Евичка е добре де!  Hug

# 227
  • София
Честити християнчета, Яна! И на мен ми заприлича това на нашта си Редутска църква, кръщавахме там преди два месеца едно бебче =)

НАистина и аз съм чувала за херпеса, че минава за толкова дни, на колкото години е болният, много неприятно.

Ува, смрадликата помага в такива случаи доста, дано бързо да се оправи!

# 228
  • София
Айка, църквата е Св. Троица в кв. Св. Троица.  Laughing

Мерси за подкрепата!  Hug Аз затова си викам по-добре сега да го изкараме всички наведнъж, така и така сме в карантина и т.н. Кофти е, че все се улавям да ги оглеждам за пъпки, ще психирам децата. Днес Софи си играе уж говори по телефона и разправя, че е извън София и не може да се срещне със събеседника си, защото имала херпес зостер,  Rolling Eyes дори и името му запопнила правилно  Crazy. Та.... спирам вече, че станах пословична. Само ще се "похваля", ако има случаи на Варицела.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:19 от Герката

# 229
  • София
 Joy Ми, прилича пък на Редутската!!!

# 230
  • sf
 Tired Уф, спи ми се ужасно-Кико цяла нощ беше с Т. Рева и пи вода през 5мин.
След млако отиваме при педито.

Яна, чудя ти се на ентусиазма. За тия кръщенета, прощъпулници и т.н. На мен с Кико ми се ще по-бързо да минава всичко, колкото да отбием номера, не ми се събират хора и т.н.

# 231
ЕЕ,стига бе Вики!Аз ако имах тераса като твоята знаеш ли какви партита щях да заформям!  Party Party Party
И ти си купонджийка!Сега ти е нанагорно заради боледуването на Кико,но инъче я гледай как се забавлявате по рожденни дни и почивки!  Hug
Обичам традицийте,всеки повод за празник!А и тва ще им остане спомен,искам да се чувстват значими и обичани!

# 232
  • София
Здравейте и благодаря за съветите.

Ще заведа малечко на лекар, но следообяд. Днес ми се струва че раничките са се поуспокоили. В случая помогна тантум верде / сетих се че при баткото това помагаше/. Peace
Опитвам се да сменя режима и нищо не се получава.

Ianamama , честити християнчета!
Кико да оздравява бързо.

Лек ден!

# 233
  • София
Защото и Кая много обича, обаче обикновено сядаме, аз й беля зрънцето и го разделям на две-три части и така й го давам. Ама междувременно тя крещи, скача и ми дърпа ръката към устата си. Не смея цяло да й дам  newsm78

Аз на Давид му ги давам цели - е, първия път го наблюдавах малко с шубе, ама проблеми не е имал. И малки, и големи зърна, яде си ги, със се семки и люспи, после минават семките цели в акито. Не съм видяла да му пречат по някакъв начин, а много му харесва. Даже като му правя сок - без семки, люспи и каквото и да било друго - получава разтройство (понеже може да изпие повече, от колкото да изяде...) ама и немалко си хапва, може да си изяде сам 1 (и повече) чепки...

Ама не твърдя, че това се отнася до всички бебета - просто не знам.

# 234
Айде и Никсъна в кюпа при болните Confused Кашля и има лека хрема. Ще го водя след обяд при дофторицата, дано да е в началото болестта и да се разминем без АБ.
В събота вечер малката маймуна ни спретна и първото тръшкане, все си мислех че му е рано, но уви. Само аз съм си мислела така.

Между другото аз я знам дАврандиса думата, мъжът ми много ме бъзика за нея и за разликата между "тавряс"" и "даврандисам" Laughing

Сега ще гледам на Яна снимките.  И аз много обичам празници, макар че свеки се опита да ми провали прощъпулника:) Три пъти връща Никсъна да си избирал нещо, явно имаше някакво скрито желание, накрая ми беше на устата да я питам какво точно иска да вземе та да спрем да правим детето на улаво. То от първия път си взе каквото искаше Wink

# 235
  • София
ДД
Да се оправят болните,Ники за сега е ОК да чукна на дърво.Брат му се тръшка от петък постоянно за всичко скубе се и се хапе,как процедирате в тези моменти?
Още малко оплакване моята помощничка иска да и увелича заплата и да и намаля работния ден,след пазарлъци се съгласих на увеличението ама днес ново 20 и осигуровки,а в петък се отказа от тях.

# 236
Гоца, за тръшкането по принцип психолозите препоръчват ит и правиш като тях, т.е. да повтаряш. Детето осъзнавало че се държи глупаво и спирало. Също така никога да не се поддаваш и да му изпълняваш прищевките.
Не съм сигурна дали това тръшкане, което правят нашите в момента,  е същото като на 2 годишните. Аз лично в събота вечер нищо не направи, седях до него през цялото време. Въргаляше си се, ревеше, но не посегна към мен. Накрая се умори, стана и ме хвана за краката, тогава го взех и продължихме с вечерята.

# 237
  • София
Рокси,ами аз днес го оставих седнал на земята 30 мин да циври,не спря обърнах се и ревнах тихо.Какво значи да правя и аз така да рева и да се тръшкам симулирайки?Мисля че на 2 г е различно

# 238
Ами не знам, аз казвам какво съм чела. НЕ съм психолог, нито имам опит с деца. Опитвам се да си съставя някакво поведение, пък дали е правилно за моето дете и идея си нямам. Няма и да разбера де Laughing
Може би има значение и за какво плаче. Никсъна рева, защото не му дадох да маже с вилицата по стената.

# 239
  • sf
Педи каза,че гърлоото му е съвсем леко червено, но не е за АБ. изписа ми един спрей за гърло и ако Т продължи, в сряда да идем пак. Той от сутринта не е вдигал.
аз при тръшкане се правя на ударена. гледам го и не му говоря. той се потръшка , потръшка, па спре. По същия начин процедирах и с Роки. На нея бързо й писна и разбра,че не става по тоя начин.

Общи условия

Активация на акаунт