ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 010
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • София
и че вече се продава и в БГ

Тва верно ли? Моля ви, ако е така и я откриете, пишете, че принципно връзката с Гърция ни е малко далечна... и несериозна  Laughing Иначе - менингитът не ми водещ мотив, аз отдавна четох за нея и съм се навила твърдо - по-скоро пневмококите (аз писах, че е за 7 щама на разни работи, които не помня вече), но една част от нещата повишават имунитета срещу най-разпространените детски болести на практика. Повечето сополиви градински болести, имам предвид. Впрочем ако пуснете на Гугъл ще ви излязат теми от форуми, както и самата листовка. Да не преразказвам по памет.

Избутах последната работна смяна и за най-приятен завършек си взех една биричка ей ся....  Mr. Green Трябва да станем към 4.30, сме си наумили, ама не ми пука. И без това няма да спя от нетърпение. Сега си давам сметка, че друго море не помня да към чакала с такъв хъс.  Sunglasses Сигурно и затова във всеки пост анонсирам колко остава до края на каунт-даун-а  Laughing

# 166
  • USA
Марти, тук бият Превенар като част от задължителната програма. Тя е за пневмококи. За температурата съм съгласна с теб.

Буути, аз бях пред развод като ме учеше мъжа ми да кара. Веднъж дори бях спряла на средата на пътя и си излязах от колата. Ама на инструкторите явно им се е вдигнала цената заради допълнителните нерви, които трошат в БГ трафик. Не мога да ги упрекна за което.

Кристиан беше спрял пюретата, въпреки че плодови си яде с кеф. Напоследък обаче го забелязвам, че тях ги яде за разлика от манджите. Нещо в консистенцията ли е проблема не разбирам. Къса ми яко нервите с това неядене. И той на лампата и вика "ампа". На децата вика "кака" - няма мъжко, няма женско, малко или голямо - всичкото е "кака".

Фил, айде "Наздраве!". И аз искам ягодова маргарита, но съм още на антибиотик (и на работа  Laughing). Да пишеш репортажи от морето!

# 167
  • София
Аз (допивайки) да кажа, че за съжаление репортажи вече не правя  Confused Както и че с друг шофьор в колата е гадно да се кара... Като шофирах едно време и ми идеше да изхвърля "събеседника" от автомобила, но пък също съм се хващала да давам акъл на друг  Mr. Green Да не кажа, че и сега ми се случва, че и съм права  Sunglasses Предишният ми приятел - преди години - се возим, аз карам - и имаше случка от типа: "Намали, ще светне червеното! Не, ускори да хванем зеленото! Не, не гази пешеходците!" Mr. Green Аз понеже съм изпълнителна.... ма иначе добър шофьор, според независими оценки...  Whistling  Sunglasses

# 168
  • sf
ДУ
Черпя,че мъжо ми днес има РД.

# 169
ЕХЕ,Вики голяма почерпка бе!Има заслуги мъжо,а?  LaughingА да ти е здрав и винаги до вас!
То днес и свеки има рожден ден.
Ваште ядът ли грозде,че Никола много обича.Напълвам му една чашка Авентска със зрънца и той си ги хапва като изплюва обелката.Но ми се струва,че го наболява коремът от него.Може и да е съвпадение,че тия дни беше много неспокоен от зъбите,не спахме никак.
Получих пари от Нои и ми падна пердето.Вчера прекарах в пазаруване,купих доста неща,а за децата беше рай.По-скоро за голямото.Но не се почувствах щастлива,даже ми беше гузно и ми се повдигаше от покупките после.Усещам нещо нередно в тия емоции,някаква форма на булемия.Исками се поне веднъж да имам пари и нищо да не купувам,просто ей така да си ги държа.
Боти,не се обиждам за това дали някой ще ме хареса или не.Всеки обича и иска да е харесван.Но номера на Кати е пределно ясен,тя се опитва да хвърля бомби за да я забележи някой.Обижда тънко,а после ако някой й се върже се оправдава като девственица.Все едно малко момиченце счупила парфюма на мама.Както и да е,в това и е чара.Дето вика Гоца,тя създава емоция в темата,както всеки един от нас.
Емче,Ува добре дошли!Радвам се,че сте на линия!

# 170
Добро утро!
4РД на мъжо на донси !
Разбрах,4е сте ходили на Милка,добре 4е не отидох и аз ,въпреки 4е ме караха.С една приятелка се ка4ихме на Вито6а и си направихме пикник,екстра бе6е и цял ден си откарахме там Simple Smile

# 171
Добро утро от мен  kaffeetrmker_2Как е настроението при вас ?На мен ми е едно  smile3524,затова се наливам с кафета ...
 Честит рожден ден на мъжа ти ,Вики!Жив и здрав да е и да те обича и слуша hahaha много  Hug  bouquet
 Много странно ,но Ники вчера вечерта и през нощта нямаше температура.А днес сутринта 37,3 ThinkingНе мога да си го обясня,нали вечер най-вече се вдига,а при него обратното...Иначе изглежда тип топ ,играе му се,смее се,даже сополките почти ги няма.Чудихме се тук с мъжо как да постъпим и накрая решихме да го заведе с колата в яслата ,но за по-кратко време-вместо 2 часа ,за час,час и половина.
  Ние ходим по по принцип все още за кратко,защото тук дават на децата време да свикнат с обстановката и се почва с кратки престои ,като родителя присъства в началото,после чака навън в чакалнята и т.н. Това само информативно де,защото гледам че в Бг е съвсем друго,даваш детето отведнъж и то трябва да се оправя там с лелките само ,намирам го за много крайно ...

Да ви кажа и за ваксините в Германия.Ние също я имаме тази Преневар.3 пъти му я биха.Тук няма задължителни,а препоръчителни ваксини.Родителите сами поемат отговорност ако се откажат от всички ваксини .
  Досега са му слагали Инфанрикс,която е шесторна -3 пъти,Преневар-3 пъти ,която пише че е против Пневмококки,което май е трябва да е пневмония? ThinkingИ сега на годинка сложиха Приорикс Тетра,която ще бият пак след месец,тя е против всички видове шарки ,варицели и тем подобни.

# 172
  • София
Привет
 Попрочетох по диагонал старите теми. Видях много пораснали дечица. Докато разгледам снимковия материал ми се зави свят.

И ние сме в отбора с температурите. Виктор поддържа 37.5 до 38 откакто сме се завърнали. С зачервено гърло е и се мъчим с панадол и нурофен. Тъкмо си мисля че се е оправил и хоп отново вдигне. На изчакване сме до понеделник. За красота по случай прибирането сме с два обелени крака и сцепена устна. Щипи му като се храни и се надявам това да е причината за неяденето му. Защото ако откаже кухнята не се виждам. Не ми харесва манджите или поне тия които стават за малчовци.
За говоренето - понеже се шашках че не иска да говори - сега казва доста думички. Възглавници ползваме - поне 3, 4 редовно се търкалят в леглото му. Има за гушкане и за спане. Понякога ляга и на нашите.

За курсовете - да 1час е 20 лв. Вчера си отвисях в КАТ и тъпата им система е блокирала, поради което не можах да си подам документите за книжка. Тя и докато стане ще забравя всичко научено. Tired После ще трябва да се пробвам на нашата кола с мъж и две деца отзад ooooh!

Честито на рожденика на донсита!

# 173
  • София
Честити рожденници на Донсита и Яна! Да са ви живи и здрави! Рени, честито и за племенницата ти със закъснение. Лелите са страхотно нещо, обаче, много си обичат племенничетата. Кая е щастливка, има две лели.

Яна, не те ли е страх да не се задави Никола с гроздето? Защото и Кая много обича, обаче обикновено сядаме, аз й беля зрънцето и го разделям на две-три части и така й го давам. Ама междувременно тя крещи, скача и ми дърпа ръката към устата си. Не смея цяло да й дам  newsm78

# 174
  • София
Зравейте!
Първо ЧРД на днешните рожденици!Вики,да ти е жив и здрав и все така всеотдаен и добър баща   bouquet
За ваксините обаче ме глождат два въпроса-кога се слага Преневар(в кой месец и след коя друга ваксина и колко време след нея  Rolling Eyes)и дали педиатърът ще я бие като си му я занесъл на своя глава и не влиза във ваксинационната програма  newsm78.Иначе аз имам как да се сдобия с нея и ще и проуча подробно листовката от Гърция.
За шофирането какво да кажа,мен ме е шубе да се возя,камо ли да шофирам,макар че имам книжка от 12 години вече и в началото бях много щура със скоростта.После нямаше къде и с какво да се упражнявам и позабравих и така...Сега има,но още събирам смелост  Rolling Eyes
Марти,топката на прощъпулката я сложихме не за футболист,а като цяло за спорта,че баща му е манияк да го прави спортист,все едно какъв.
Ками,аз още не съм в час тук с материала,та не разбрах Евето два пъти ли са я бутнали вече?Дано да не я боли много,милата,много неприятно  Sad Агресивните деца и мен ме притесняват,но май е неизбежен контактът с тях.

# 175
Prenavar на Ники му я биха на 03.12- на 4 месеца,на 14.01.- на 5 мес. и на 15.02- 6 месеца.Значи на 4 месеца първата и другите две на 1 месец интервал. Peace

О,забравих да ви се похваля че и ние направихме прищъпулник и Ники хвана молива Laughing Художник,дизайнер,архитект или писател ще очакваме да стане ,нещо в този дух Laughing

# 176
  • София
Вики да ти е жив и здрав мъжа!  bouquet
за превенар за 1 път чувам, заинтригувахте ме и ще взема да попитам педи Wink
прощъпулника го замислям малко преди да иде на ясла коки, ама точна дата не сме мислили де.
на коко явно му излиза доста трудно едно зъбче, и от няколко дни е с разсройство а снощи и много плака насън и ми е много мъчно Rolling Eyes
айде хубав ви ден Peace

# 177
Привет!
Донси,честит рожденик! Да ти е жив и здрав!
Рени,честит рожден ден и на племенницата ти.
И аз давам на Цвети грозде по цели зрънца,но и тя си плюе обелката.
За шофирането - аз пробвах в началото с мъжа ми,ама се изнервихме и двамата,накрая той ме остави сама на полигона да посвикна с колата,а той седна да ми гледа сеира и след това покарах в града с комшията и на другия ден сама.Та наистина чуждите мъже са по търпеливи.
Болничките бързо да оздравяват!

# 178
  • София
Да ти е жив и здрав мъжа  и много да те обича и слуша,Вики!
Бяхме до пирогов на Ники му се беше забил кърлеж от южния парк,от притеснение си забравих телефон в таксито и тн и тн.Още от врата доктора нали знаете че се плаща,викам спокойно приготвили сме се.До двайсе дни ако има нещо подобно на грип или настинка да се уведоми педката.Извадиха го с бензин.
Мамка му и държава,ония пишат че пръскат по парковете,доктори те мародерстват за най свидното.

# 179
  • sf
Как се плаща,бе, ебаси и държавата! на Роки миналата година й махнаха един в кварталната полилиника, нищо не ни взеха.
БИха ли му ваксина срещу тетанус?

Общи условия

Активация на акаунт