ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 039
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не,не са били нищо,казаха че е ваксиниран а аз питах и педито /новата/ и тя каза че не се бие.Тоя кърлеж не се беше май и забил че нямаше кръв.В поликлиниката хирурга е до 14ч в 11,3 си беше заминал,педито /бившето/ пък е в отпуска,аз така или иначе я сменям вече че нали не даде направления за ПКК.

# 181
  • sf
на Роки дежурен го махна. не хирург, съвсем обикновен лекар. Не знам дали е нужно хирург. Нямаше проблеми, а и намек нямаше за плащане.

# 182
Гоце, неприятно. И аз все я заничам -веднъж вдихнам мъжо на юрош заради полепнала мърсотийка, която в моите очи  беше кърлеж. ДАно Ники няма проблеми.Моя мъж вчера ми се закани и на мен,барабар с двамата лекари при които ходих щото детето още кашля
ДОнси, честит ти рожденник и мерси за почерпката.
Всъщност снощи детето си заспа преди 11
Бях купила на Чико възглавница и по цяла нощ мрънкаше и се въртеше. Като ляга при нас някой път се позиционира нанашите. За гушкане - нищо неще да гушка освен някой човек. Обожава да къса хартии и да разнася на баба си книгите.
Яна и на теб честита рожденничка  Mr. Green  Mr. Green
Буба не иска да яде зърната, но сока го уважава.  И немаш никакъв вид пазарна булимия, ами харчейки забравяш за момента проблемите, които имаш, после се сешташ и започваш да изпитваш угризения и недоволство от покупките, нали? Забравих да кажа, че развива алергия към ухапването на комарите. Стават и червени буци после стават келички.
Бубуто припада от кеф като види,че на компа се зарежда winamp-a

# 183
  • Асеновград
Здравейте ,
Честит рожденник Донси , да ти е жив и здрав и да те слуша !
Гоце , гадна работа , минало е , всичко ще е наред.Много грозно да питат първо имаш ли пари и после да погледнат детето.А намери ли си телефона ?
Тедо е добре вече , само още малко сополи има.И той обича грозде , най-малките зрънца , големите ми ги дава аз да ги ям.
Ние ще правим прощъпулник в сряда , не ме питайте що в сряда , свекърва ми като взе да развива едни теории , правило се в сряда , трябвало луната да расте , а не да намалява и други такива , ама аз спрях да слушам.
Ани , Тедо много обича музика , братовчед му като пусне компютъра и той тича в неговата стая да танцува , голям смях е , има си любими песни , върти дупе и маха ръце.

# 184
позачетох малко повече за тази Превенар , имам познати във Франия ,ще питам дали там я знаят
ето малко инфо за нея ,ако не сте намерили в нета
http://framar.bg/product_review.php?id=30012945&from=0&p … E0%EA%F1%E8%ED%E0
Ева яде много грозде,плюва семките и обелката
Момичета какво смятате за Калциевия глюконат ,има няма нашата все го изписва на малката,но бях чела преди време за вредата от приема му и аз не й давам ,вие давали ли сте????

# 185
  • sf
аз съм давала на Кико- при начални симптоми на настинка. Масларски ми го изписа.
за ваксините- мисля да се огранича със задължителните.

# 186
Какъв е този калциев глюконат?
Ако можехме да предотвратим разболяването на децата си................

# 187
  • София
Били намерих го,добре че таксито е на приятел и нямаше след мен клиенти.
Този сироп го изписват за да предодвратят алергии сходно с финистил капки и още едно с а беше.
Днес всеки от двамата заспива когато се е събудил другия,режима е страшен

# 188
  • Асеновград
Аз не съм го чувала този сироп , обаче и на мен ми прави впечатление , че един лекар каквото си е наумил това изписва постоянно , нашата лекарка винаги едни и същи лекарства изписва , знам и репертуара , като идем и дойде време за лекарствата аз почвам да изброявам , тя само казва - да.
Една приятелка работи в аптека точно срещу кабинета на лекарката и казва , че с каквото стане сутрин , това изписва цял ден.

# 189
  • София
Аз съм давала веднъж калциев глюконат,малкият беше на 2-3 месеца и му беше отекла ръчичката от ухапано.Основно е за алергии и ухапвания.Но не е сироп,а в големи ампули.И вредата му не е толкова от приема,а че тук масово се практикува предписанието да се дава орално(през устата),а по принцип трябва да се бие венозно,ама на д-рите не им се занимава.
Иве,неприятно с кърлежа,но добре че са го махнали по-бързо,а не е стоял дълго в тялото.
Янче,за пазаруването и аз така мисля като Мама му-разтоварване на психиката от проблеми.То затова и когато го правиш е по-скоро от приятната тръпка,че удовлетворяваш свои нужди и когато премине тази емоция и нормалното мислене се върне,осъзнаваш,че си взела не толкова хубави и излишни неща.ЛМ
Днес много се забавлявах със Стилиян,взе една паничка ,занесе я на кончето играчка пред устата и му вика:"папа",после измъкна една мокра кърпа и му я избърса  Mr. Green

# 190
em4e, браво на детето.Мойто пък е на вълна криеница и ровене
А на играчките не обръща никакво внимание. Ужас направо
Ми ние сме направо за тези ампули

# 191
  • Асеновград
Ани , защо не пробваш с Фенистил гел да намажеш ,  ooooh! забравих одеве да напиша.

# 192
  • София
Не знам дали не съм ви казвала и преди, но моята стоматоложка ми препоръча много горещо, още докато бях бременна, при много критични периоди на зъбоникнене да давам на бебето в продължение на десет дни по една ампула течен витамин С от 5 мл. и половин ампула (т.е. пак 5 мл.) калциев глюконат. Според нея това много облекчавало болката и спомагало по-бързото пробиване на зъбките. Не знам дали е права, каза, че много майка са й споделяли, че са й много благодарни за съвета, много им било помагало това. Аз веднъж го правих, Кая беше доста по-мъничка обаче. Миналата седмица много я измъчи едно зъбче и купих пак калциев глюконат, ама нямаше ампули и взех сироп. Обаче й го давах само един ден, после зъбчето не я тормозеше и спрях. Така че не мога да се изкажа категорично за ефекта. Според стоматоложката това са безвредни лекарства, но и аз бях чувала (може и да е от някого от вас), че калциевият глюконат няма действие при орално приложение. Ама тогава защо произвеждат сироп, не знам.

# 193
Здравейте
Честити рожденици на Донси и Яна .
И аз съм давала от калциевия глюконат.
Да ви почерпя че днес и моят мъж остаря с още една година beer Popcorn cook

# 194
Биле, педиатъра каза, че ще пробваме интелигентен метод. Изписани два вида хомеопатични гранули. За зъбите дълго време пиеше също едни гранули - Calkareа Carbonika (грешно съм го написала)  и мисля че има ефект.
Кирова, честито порастване и помъдряване на половинката ти

Общи условия

Активация на акаунт