ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 052
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • USA
Леле Иве, добре, че сте го открили навреме този кърлеж! Мен много ме е страх от тези гадинки. Сега ще го наблюдавате за симптоми и дано да няма усложнения.  Hug Явно или са мутирали кърлежите или не са напръскали като хората.
Гледам, че хомеопатичните са много популярни сред БГ педиатри. Подсетихте ме и аз да потърся някакви гранули за зъби. Мажа с един хомеопатичен гел и има ефект.
Много ми е интересно като разказвате какво обичат децата, наистина всяко си е различно и много индивидуално. Аз много исках Кристиан да танцува, ама засега няма такива наклонностти. Много сладък е сигурно Тедко като клати дупето (Били снимай го на филмче, ако можеш, да му се порадваме).

Емче, много е сладък Нинян на новите снимки, много е пораснал.  Heart Eyes А за бърборенето - нямам думи. Браво!

Мама му, и аз бях алергична към комари като малка и се подувах. Вече не е така. А защо ти да си виновна, че Бубу кашля?

Аз пък много мразя да ходя да пазарувам. Хич не обичам да обикалям магазини и да меря, за детето ми е далеч по-приятно. Обаче, много обичам да си купувам скъпи кремове.

# 196
  • София
Честит рожденик, Кирова, да ви е жив и здрав!

Ние днес взехме от хомеопата някакви капки за облекчаване на зъбките, но на мен ми се стори, като ги опитах, че съдржат спирт или някакъв друг алкохол. Дозата е наистина малка - 8 капки на ден, но ги пробвах преди 15 мин. и още ми пари на гърлото. Дали е възможно наистина да съдържат алкохол?

# 197
Може, и едно против колики съдържаше алкохол, ама забравих кое.

# 198
То и въпросния имуностимулатор Есберитокс,който коментирахме съдържа алкохол,извлек някакъв.Но Надина се изриваше от него,затова и на Никола не го пробвам.А за калц.г.,също ми бяха предписали.Само,че Томасе ми прати линкове в които го отхвърлят.За съжаление незнам кои,а и тя не пише вече та да пусне..пак за съжаление,че не пише.
Гоца и аз съм изумена,че са искали пари,но важното е че детенце е добре.На кучето като му влизаше кърлеж,само на ветеринар-страх ме е сама да се пробвам.
Гъсе,всичко опира до едно вътрешно неудовлетворение-а тва пък откъде се взе незнам.Хубави ми бяха покупките,но ме шокира как сутринта имах пълен джоб,а вечерта вече броях левчета.То кво ли се чудя като 200лв. не са толкова фатално много.Само зимното яке за каката е 80лв,обувките 30лв.Права си,че се отпускам за един миг,но в следващия реалноста отново ме блъска.
Уинкс я сподели какви кремове купуваш?И аз съм фен на козметиката.  Peace  Laughing

# 199
  • Асеновград
И Калгел-а съдържа алкохол , то това е целта , да ти изтръпнат венците , че да не боли.
Честит рожденник Кирова !
Winx , и на мен ми се иска да го снимам , ама действието обикновено се развива на долния етаж у свекърва ми и докато намерим читав апарат е свършило.Спестих ви , че танцува предимно на чалга , ама пълно щастие няма Mr. Green.
Яна , ти пък , разбирам да изхарчиш парите само за теб , да се чувстваш кофти , ама като е за децата кво ти пука.На мен пък понякога ми се харчи , а нищо не си харесвам , или харесвам нещо скъпо и не се престрашавам да го взема.Все мисля , мисля , понякога ми се иска да съм по-импулсивна.
Нали ви казах , че утре съм на сватба , да взема да си извадя тоалета и да ходя да се обезкосмявам , вместо да се мотам тука...

# 200
  • Варна
Честити рожденници на Вики, Хриси и Яна   bouquet Да са ви живи и здрави.
Ако не е много нетактичен въпроса,и някой знае,защо не пише Томасе вече тук  newsm78 ? То не, че е само тя,ама беше една от най-редовните и затова питам .
За калц.глюконат и мойто педи мине не мине и все това си изписваше, но аз поне от две години не го давам.Четох някъде/май на няколко места/, че отричали оралния прием.Причина не се сещам  Rolling Eyes
Яна, аз пък ти завиждам, че си имала време и възможност да излезеш да си изхарчиш парите.Аз с количката не мога никъде да вляза камо ли пробвам.Пък и с Преслав е ужас. За нула време някоя продавачка изпищява . Обичам да пазарувам сама, но уви не става.Мен като ме тресне депресията все ходя бикини да си купувам.Всеки го избива на някъде.Не се дерзай.Сигурна съм че си купила хубави неща на децата. Hug
Това със "А" е сироп - Аериус/дето Гоца е писала/.Той също е за алегии.

# 201
Добър вечер!
И Дели също танцува и с пръстчета щрака Heart Eyes Говори вече доста думи, когато иска да си поцока казва " нани". Общо взето вече ми е доста по- лесно, защото си казва много от нещата. Например като падне и като го попитам "Къде те боли, мамо?" и той показва. Има си думички за по- важните неща, които най- често само аз и татко му разбираме Laughing

# 202
  • USA
И Дели също танцува и с пръстчета щрака Heart Eyes
  Joy Това е много сладко.

Били, важното е че има отношение към музиката. Хващаш апарата, отивате на долния етаж, пускате любимите му ритми и дебнеш.  Laughing

Янче, откъде да започна  Laughing. Много харесвам някои продукти на Клиник, Есте Лаудер и Биотерм. Тук са на по-нормални цени отколкото в БГ. Много ползвам Olay, които за съжаление ги няма в Бг, защото са хем евтини, хем страхотно качество. Тук има страхотни промоции поне 2 пъти в годината за всяка марка и просто много те засърбяват ръцете. Вчера си взех един крем и с него ми дадоха безплатно 4(!!!) червила, сенки, спирала, разтвор за махане на грим, мостра на крем и на парфюм и 2 чантички. Ако те интересува нещо конкретно, кажи.

# 203
  • София,
Честити Ви рожденици! Здраве щастие и късмет желая на всички!  bouquet

И ние вече сме добре, но трябва много да се пазим! Страшно съм благодарна на доктора от Токуда, такъв човек и лекар не съм срещала отдавна. Обадих му се в понеделник, че Вероника пак е била зле и че всичко започна отначало и той ме повика веднага да я заведа. Прегледите бяха безплатни и не съм чакала и секунда даже, само като му се обадеха от регистратурата, че сме долу и той веднага ни приемаше. А каза, че явно сме пипнали някой вирус и затова пак сме се влошили, но сега вече всичко е наред, само трябва много да се пазим. МОите вече отдавна спят, а аз още се мотая тук. Ами два дни нямах време, а Вие толкова сте писали, писали....
КАми целувки на Евичка и бързо да и минава цицинката, а и всички болници да се оправят бързо.
 Аз давам на Вероника калциев глюконат, предимно за алергии го изписват, помага на лигавиците да се изсушават и да не отделят прекомерно секрет. Давала съм го и на ампули и сега на сироп, ама не често де.
ЗА ваксините гледам,че си говорите. И ние сме с Пентаксим, мисля че засега това и е достатъчно. КАкто и да е.
СЕга съм страшно заета, стягам първолака - ваксини, прегледи при зъболекар, да пооправим зъбките, че като тръгне да не отсъства от училище. Утре ще се ходи и за раница, тетрадки и всичко необходимо. Еуфорията е голяма, както и тръпката, все едно, че аз ще тръгна пак на училище  Laughing.
Иначе и ние доста говорим мама, тати, баба, дядоо, кака и не бате, а "ате", на зайо вика "айо", пате и т. н. Аз много не се занимавам и не я уча, но ми прави впечатление понякога като изцепи някой бисер. Обожаваме музиката особено латино ритми, че той батко и и пуска и танцуват двамата. Онзи ден ги снимах тя гушкаше и приспиваше една кукла и и пееше нани - нани, ама пусто незнам как да кача клипчето, кой ще помогне? Та да се посмеете, всички и как скубе батко си, а той пищи и тя пищи, защото си мисли че е някаква супер игра.
Обожава кукли, даже не излизаме навън ако не е гушнала поне две в ръчичките и в количката, та даже и поизгубихме няколко, че ги хвърля от количката. Спим с възглавничка и в количката и в къщи, защото и свалих матрака, нали беше повдигнат, но вече не е необходимо. Показваме на колко сме годинки, колко големи ще станем и казваме чао, но целувки не обичаме и не раздаваме.
Абе много са сладки като са малки и опознават света. Кой ли ден ще застане и тя като батко си на вратата и ще чака татко да си дойде от работа, за да го зарадва с думите "Леле, тате да знаеш днес колко парички сме потрошили с мама" Joy И се започва едно излияние къде сме ходили и какво сме купили...
Утре и нашия тате има РД, и даже купихме подарък, но баткото нали си е поща и замалко да издъни изненадата, такова предупреждение му направих, че за първи път си замълча и не обели дума  Sick. Хайде лека Ви нощ, и без това е късно Приятен и весел уикенд на всички! Hug

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 00:04 от Dundurela

# 204
  • София
Здравейте  Grinning
И аз съм давала Калциев глюконат при болно гърло и хрема. Има го и на ампули и на сироп с вкус на мандарина.
Днес на Ири не й е ден. Сутринта се събуди с пресипнал глас, а после се изтърси на един чакъл, сцепи си малко устичката и ужули нослето и сега е на точки от камъчетата.  Sad С говоренето не сме много напред. Казва: мамо, тати, кака, бабу, бау- бау /това е първата дума, която казва като се събуди, явно животните много я впечатляват и се отнася за повечето животни, вкл. и риби/. Друга важна дума в нейния речник е "бам" за падане, скачене, знае ча на ръба на леглото е "бам", като играят с кака й с топка пака е "бам". Когато е гладна или жадна или просто отбелязва, че някой яде нещо започва много силно да мляска с уста  Heart Eyes, много сладко го прави. И тя е голяма меломанка и танцьорка, дори понякога, ако се е "заслушала" в нещо, а аз точно в този момент искам да я гушна ме бута. Иска първо да си чуе парчето и тогава да я взема. Често и и тя приглася /доста гръмогласно/ с "ма-ма" или "ня-ня", независимо дали някой й пее наживо или слуша музика.
За възглавницта - не съм й сложила още. В ДГ децата също нямат възглавници, предполагам и в яслите също. Изискване от ХЕИ.
А цитруси сигурно ще дам скоро.
ИвеHug
Честито на патерица на всички вчерашни рожденици.   bouquet
Бути, мисля, че Томасе  има проблеми с компютъра или с нета и затова не пише. А и като се има пред вид палавата Кати и каката, която е била ваканция от ДГ, а и прекараха доста време в Гоце Делчев та предполагам затова не й е останало време да пише.

# 205
Добро утро!
Мене от днес ме нападат роднини заради кръщенето утре.Като махнем това много се вълнувам.Нещо ново е за мене,емоция!А и за Прощъпулника се вълнувам много.!
Бооти,то аз с децата пазарувам и никак не ми е трудно да ти кажа!  Laughing Инъче сама повече оглеждам и мисля.То от децата тръгнаха проблемите ми с шопинг манията.От скука,цял ден по разходки,от магазин в магазин.Преди нямам спомени за чак такова непрестанно пазаруване.Ходих на лекции,работа,заведения,екскурзии.Предметите бяха само част от картинката или необходимост.
Уинкс,големи промоции-голямо нещо!  Shocked Цели 4 бр. бонус,тука и да има такива бонуси почти съм сигурна,че ще ги изтъргуват отделно.Аз ползвам Виши в момента и съм доволна,но преди това две години ползвах козметиката на Колагена.Българска козметика за износ.Е няма други такива кремове за мене,а цената 3.50 на кутийка.Но уви вече никъде ги няма,само за износ.
Е,мерси ама нямаше нужда да ми честитите за свеки,че е рожденничка!  Joy Аз за мъжо не черпя,а каму ли за нея.  Joy

# 206
  • София
Честито на патерица на всички вчерашни рожденици и честит рожденник на х.кирова  bouquet
иве, добре че не се е забил, щеше да се пържиш 20 дни дали му няма нещо, слава Богу че е станало така Hug но дето са ви искали пари е просто грехота, защото знаят че за детето си никой няма да откаже  Confused
янче  Hug
ками, калциев глюконат лактат е сиропчето ( с вкус на мандаринка и още един вид, както беше писала герката), което е хранителна добавка и общо взето безобидно. аз съм го давала на коки и определено помага, например, когато беше обрит от претопляне от жегата на морето, моментално му успокои обривчето, а и за такива подобни става. пи го и когато му беше паднал гласа, заради ларингса. Peace
това което съм чела , а и тук из архива на форума имаше няколко теми, е че се отрича приема на калциев глюконат ампула през устата от деца под определена възраст, не помня колко беше  Blush
и благодаря за линка за превенар-а , ще питам педи.  Peace
коки не спи на възглавница, досега не е спал, а и доколкото знам не е добре за гръбначния стълб да свикват от малки на възглавница. аз и сега спя на много ниска, а понякога и без възглавница, но си е ЛМ де  Wink

# 207
ели като спомена пресипнал глас- да ви питам ,когато бяхме на море,Ева беше прегракнала дълго време,тогава онзи лекар уж видя червено гърло, сега обаче от няколко дена пак й пресипва гласчето,особенно след сън ,няма червено гърло ,какво ли може да е това,аз пък забравих да кажа на педиатърката , ще сме при нея чак във вторник

# 208
  • София
ами при коки беше ларингса ама не знам за евинка, звънни на педито спорред мен Peace

# 209
  • София
И Иринка е пресипнала. Пищи с фалцет.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт