ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 025
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Добър ден!
Момичета , да почерпя  Wine Glass  food002 На днешния ден преди 6 години се омъжих.Това е един от най-хубавите ми празници и се сещам за него с усмивка  newsm47.Беше същия слънчев и топъл ден като днес . Лек ден на всички  Hug и дечицата без гласчета бързо да оправят тоновете.

# 211
  • София
Ахой!
Аз съм като в друг свят  Grinning Вчера плажувахме за пръв път следобед и Ники я е страх от пясъка  Laughing Очаквах от вълните... ама от пясъка?! Стоя в мен през цялото време и ме напишка  Mr. Green Накрая я излъгахме със сандалите, обаче пак мрънка. Таман се разсея да си вземе мидичка и като усети пясъка - рев!  Crazy

Бути, честита годишнина!   bouquet

А, няколко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164047&pid=7441748

# 212
хей морски,привет, виж какво хубаво време ти се падна  Sunglasses Ники е много сладка,дано скоро преодолее страха от пясъка и започнете да я гоните по плажа,иначе почивката няма да е пълноценна Laughing
Ние днес сме решили да ходим до Борисовата, надяам се да засеча някоя мама с юлско бебе
Ева още е пресипнала, ще питам другата седмица и нашата и Масларски, четох че в повечето случаи е свързано с трета сливица  Praynig
Мими(Томасе) е в Гоце Делчев,затова не пише  Peace
Кати , тенкс  Hug
Бути, честита годишнина, още повече обич,разбирателство и нежност между вас   bouquet

# 213
  • sf
 Tired Кико е с висока Т от вчера. като парцал е и почти не сваля от Панадола. Педи утре е първа смяна, та още в 8 ще кукна при нея. Дано само не е отпуска.

# 214
  • София
Booty, честита годишнина! Много обич и разбирателство! (значи Преслав се е появил точно девет месеца след сватбата, колко хубаво!)

Дундурела, честит рожден ден на твоя съпруг (аз не разбрах дали е вчера или днес, но да ви е жив и здрав)!

И дядо ми днес има рожден ден, черпя по повода! beer

Фил, много е сладка Николета! Пиши как е приела водата, като я топнете! Има ли мноог туристи още във Варна?

Дано не е нищо сериозно при Кико и да се оправи бързо!

# 215
  • София
Привет.
 Честита годишнина на BOOTY!
 Болните мъници да оздравяват бързо!

Имам въпросче: Виктор си сцепи устната/ сори че се порвтарям/. Мястото се замърси. Устната цъфна с нещо средно между херпеси и афти. Сега освен долната и цялата горна е в същото състояние. Приложих де що мазило се сетих, но ефект не виждам. Излишно е да казвам че не яде, най-вероятно му щипе. Бабешки или каквито и да е идеи ако имате - кажете.  Praynig

Много рожденици днес - и моят брат също е роден на тази дата. Почерпка и от мен.

# 216
  • София,
Аука, благодаря, рожденикът беше вчера!
И аз на свой ред да поздравя другите рожденици! ДА са ВИ живи и здрави!  bouquet
Ува, пробва ли с дактарин да намажеш и няма ли ефект?  newsm78 знам ли тогава с нещо съдържащо антибиотик може би гентамицин, защо не питаш в някоя аптека? ДАно се оправите бързо!  Hug
Донси съжалявам за Кико, дано не е нещо сериозно! Няма ли дежурни лекари във вашата поликлиника! При нас е лесно, защото всички лекари дават дежурства събота и неделя през деня и понеже са едно сдружение САНА ЕООД преглеждат без проблеми независимо при кой от тях си записан и не взимат пари! Hug Дори дават направления и всичко което е необходимо.
Фил, завиждам ви благородно за моренцето, и на мен ми се ходи пак, беше толкова приятно, но свърши Cry и сега чак догодина. А след ден два малката ще свикне с пясъка и после няма да можеш да я извадиш от него. Весело изкарване и да направите много снимки. То и ние направихме, ама все не ми остава враме да кача малко.
БОти, честита годишнина и още 100 пъти по толкова години да празнувате, много да се слушате и да се обичате!
Хайде да позахлади малко, та да поизлезем, че днес още не сме, хванах се с едно чистене, готвене, та да съм свободна от утре, че да има повече време за разходки! Grinning

# 217
  • sf
Има дежурни,денонощно, и са внимателни и не взимат пари, ама съм забелязала,че за най-малкото нещо изписват АБ. сигурдно от презастраховане. ще изчакаме до утре сутринта да се видим с нашата щеди, макар че съм почти сигурна,че е от гърлото и щще му изпише АБ.

онзи ден успях да стигна с колата до Ботевград, с мъжо до мен,де, но с паркирането претърпях неуспех  Tired

# 218
  • София,
Браво на теб, а за паркирането не се тревожи следващия път, ще свикнеш. Мен вчера мъжо ме кара да карам от Младост 1 до Студентски град, ама аз му отказах, нещо ме хвана шубето, че те сега съ затворили пътя и се обикаля и е много гадно! Hug

# 219
Донси, Кико не се ли "доврандиса "?
Ува, води ли го на доктор?
Аз започвам да се срамувам - мойто неще и дума да обели.Все пак постигнахме консенсус и котката вече казва Мауууууууу, обаче минава покрай нея ребром  и на пръсти защото тя издевателства над него.

# 220
  • sf
и Кико дума не обелва. само  "кака" и "тата".
а какво е доврандиса?

# 221
ЕХуууу,момичета!  bye
Мина Кръщенето и Прощъпулника-чудничко,чудничко както казва Мечо Пух.Като по вода беше,ще пусна снимки.В църквата дадох солета на Никола,а и аз го държах,само в казана се разплака,а Надина просто се забавляваше.От предметите пипна учебника по Основи на правото и с термометъра го буташе и сочеше.Майка ми се изцепи-"съдебен инспектор'' или нещо от сорта..ама после взе ключовете от колата и кутийката за бижута и си седна.А тая кутийка баш за богатство и разкош,не просто за пари я сложихме.
Никола казва казва ''кака'',''тата'',''пак'' и ''дай'',''бръм-бръм'',''тък-тък'',''бум-бум'',ама ''мама тц.
БООТО,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!   loveuuu
Вики,дано се оправи Кико и не се влошава!
Фил,може би и трябва време и ще свикне на сладката-малка!  Hug

# 222
  • София
а какво е доврандиса?

Оправи се. Освести се.
Дано да му се размине АБ на Кико и да се пребори сам. И утре да е свежарка.
Ува, освен да опиташ с компреси от лайка и смрадлика.  newsm78
Бути, честита годишнина!   bouquet Да сте все така щастливи заедно и все така да се обичате. Пожелавам ви тръпката от свабения ден да остане за цял живот и да се радвате още най-малко 100 години на прекрасните си деца и тяхното поколение.

# 223
Добър вечер
Честита годишнина на Бооти  и рожденик на Ува.
Ние бях ме на село на сбор и днес се завърнах ме  а утре съм на работа което е гадно ама няма на къде. Sick
Донси дано бързо се оправи Кико .
Сашо преди казваше много повече думи  а сега само- ало , не , бате , ам и всичко останало е ъ -ъ -ъ до полуяване #Crazy

# 224
Гери,как е при вас?Таткото ви,по-добре ли е?
Ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280733&pid=7461797
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282728
Качих отделно другата част от Прощапулника,че нещо не се събраха в една папка.  newsm78

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 22:00 от Ianamama

Общи условия

Активация на акаунт