ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 010
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ели, как да ти кажа ,не ми стана приятно че блъснаха Ева и може ни ако беше се ударила силно или не беше съобразила да си задържи главичката вдигната и я беше ударила в асфалта,може би щях да започна дори да страня от Денис,но Тони реагира много невъзпитано ,сякаш неговото дете е единствено,то никога не посяга и не се закача ........незнам стана ми супер гадно ,сега незнам как ще погледна майка му в очите, на баба му се извинявах 100 пъти  Blush

Е... Викал му е, не го е утрепал. Все пак, другия път мо же би ще бутне детенце, което няма да се усети да си задържи главичката и ще я блъсне в асфалта. И как ще разбере, че така не бива, ако никой не му покаже? Явно бабата не е била достатъчно наблизо и не е взела адекватни мерки...

# 76
  • София
katiABV, благодаря за подкрепата. Аз тук последните няколко теми изчетох много неща по проблема с асмата и срещнах и твоето окуражително изказване в темата за асмата при децата. Надявам се, да не е болна или по точно да не се разболее, но трябва още от сега  да предприема някакви мерки. А за бабите е невъзможно да я гледат, те работят. Може аз да отида пак при тях, но незнам как ще стане, защото от университета може да не ми разрешат да прекъсна още за една година и тогава ще трябва да ходя и на училище, а не ми се ще, кой ще ми гледа детенце. Иска ми се да се позакрепи сега и да успея да я заведа на Сандански до края на септември. Така, че нямам време за губене и ще действам. Утре първо ще я водя да и направят изследване за алергии да видим първо от къде идва цялата работа.

Можеш да прехвърлиш майчинството на някоя от работещите баби - може дори да си го "прехвърлят" през няколко месеца. Нещо повече, ти понеже, виждам, учиш - те може да го ползват дори ако ти нямаш право на такова.

Ама ще ти е много гадно да си я оставиш, такава мъничка, за дълго време - това е ясно... Но пък може да помогне... Но пък не е сигурно.

# 77
Ееееее, Янче, ама много си шик! Само дето се притесняваше  Flutter
и аз съм на същото мнение Peace
Ува,честита книжка.
Бути, Цвети ходи с ръцете разперени напред,явно да е по стабилна,но според мен ще мине и това.

# 78
  • София
Янче, много си стилна, браво!  Heart Eyes Свеки одобри ли тоалета?  Joy А весела ли беше сватбата? И води ли хорото?  Laughing Леле, то имало цял отбор шаферки.  Laughing

Кати, сама си си отговорила.   Joy

Ще пиша после, че уж полегнах следобдяд с децата и още не мога да вляза в час.  Crazy

# 79
  • USA
Бути, Кристиан така ходеше с вдигнати ръце. Дори бях пуснала филмче преди време да го видите какъв е смешник. Доста време си ходеше с вдигнати ръце, сега тича и ги размахва.  Laughing Много са смешни в този период.

Ува, как сте вие? Браво за книжката. Аз още събирам смелост за софийският трафик  Mr. Green (а имам над 150 000 км стаж из американските дебри).

Донси, честита кола!!!

Фил, ако знаеш само колко добре те разбирам (за майчинството това).

# 80
  • sf
момичета, това ли генгигел за венците за облекчаване на болката. нещо много странно ми звучи опътването. някой ползвал ли е

# 81
  • София
вики аз го имам, но язък за парите които струваше.  Rolling Eyes дентинокс е 100 пъти по-ефикасен Peace

# 82
Добър вечер!
Яна, била си много хубава Peace
Дели от днес е на кухня. Аз опитах нещата и ми допаднаха. Той също хареса супата, изяде половин бурканче. Просто пак зъбки го мъчат и по принцип в момента не иска да яде. Десертът аз го хапнах- бисквитена торта, защото още не съм му давала прясно мляко.
Като отидох да се запиша и лелката нещо ми се скара, че съм влязла с количката и Дели се разплака. И друг път ми е правило впечетление, че се разстройва в такива ситуации. Един ден в Практикър се одрасках на една ламарина и леко изписках и той пак така, плаши се. На мама момчето Heart Eyes
Да, това е Генгигел. Ние го ползваме и съм много доволна. Какво странно има?

# 83
  • sf
мерси.
ами като цяло термините ми се сториха странни- адхезия, саливация и т.н.
аз ако знаех колко струва, нямаше да пращам мъжо за него, а той па послушен,бе  Joy
днес сутриинта карах до Хемус и сега от Заимов до нас- няма жертви  Joy

# 84
  • София
Яна, супер си!  Peace Дори с рокля  Wink Mr. Green

Да потвърдя и аз за Генигела, помня, че имаше странни неща в листовката ... пишеше, че става за кво ли не. Ама не съм забелязала действие нито от него, нито от Дентинокса. Първият е по-вкусен, поне  Laughing

От яслата казаха, че до края на месеца може да занесем изследванията, така че има време дни наред още да гоня Николета с чашата да се изпишка  Mr. Green Не ще да седи на гърнето. Герунди, тва са глупости. Нямат право да имат такива "задължителни" изисквания, само препоръчителни. Това им е работата - да сменят памперси и пр. Отделно ги слагат на гърне, доколкото знам, но това не пречи. А за водата от чаша - думи нямам, нормална чаша ли имат предвид? С вилица и нож не искат ли да се храни?!  Crossing Arms

# 85
  • sf
тва са номерца на самите лелки. от свеки ги знам тия глупости-разчитат да се откажеш и по-натам да я дадеш. щото не им се разправя с малки деца, въпреки че тва им е работата.
Няма да пиша повече,че се нервя, а както ми е черно, ще мина през свеки да си го изкарам на нея за цялата градинско-яслена каста  Twisted Evil

# 86
  • София
Кати, ние нашите не сме ги учили да ходят, ама ти Давид как точно го учи да пълзи?  Laughing

Ми показвах му (с личен пример), помагах му - да застане в правилна изходна позиция, да подрежда крачета (и крачички)... слагах му играчки, така че да трябва да допълзи до тях... ама това беше отдавна, 6-7 месечна мищчица е бил...

...а всъщност начинът да накараш дете да пълзи е да го оставиш на земята седнал и да разпръснеш играчки около него, и без да го учи някой, рано или късно ще тръгне

Тц. Така започна да се придвижва по дупе, както си е седнал.

Когато имаш и по-голямо и се налага да позиционираш количката на едно място, а бебето му омръзва и крещи ... поддаваш, не върви всеки път да прибираш по-голямото, заради по-малкото. А всичко си е до темперамент на отделното дете.

Че аз като седна на биричка да не би да обикалям о/о масата? Е, сега го пускам от количката и му се кефя, че играе, но преди да ходи сам не съм трамбовала наоколо... не ме плашете, бе, хора, аз още 2 планирам - ще взема да се стресна и и за 1 да не посмея - ми ако другото не е като това?..

Донсита,честита кола! Завиждам... почти благородно.  Sunglasses Laughing

[quote author=BOOTY link=topic=326561.msg8488468#msg8488468 Сега искам да питам:Има ли други дечица в началото на прохождане , които ходят с високо вдигнати ръце  Rolling EyesНелия се предвижва като кючекчийка из градината, а пък нямам спомен [/quote]

Давид беше така доста време.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 01:17 от katiABV

# 87
Добро утро,мацки!Мерси за хубавите думи!  Hug
Дрехите ги намерих в Денил.Нещата там много ми допаднаха,сама се гримирах и лакирах,след като по два пъти изпуснах часове при гримьори и маникюристи.Ама сега си имам гримове и лакове нъц,нъц...  Laughing С обувките сполучих,като пантофки ми бяха.Младоженеца е нисък и тва ме израдва,че си спестих токовете.
Герка,изкараха ме за хорото,мене,свекито и тъщата-от нас ни една не може,но мъжо дойде и ни помогна,ние бързо влязохме в ритъм.Него в службата го бяха обучили на едно-две хора,а и друг път е бил кум.А мойта свеки като ме видя,в погледа й се четеше разочарование,но с една успимвка и мазно,мазно-Много си убава,Яна!  Mr. Green За нея трябваше да съм с дълга рокля,с гол гръб,шарена.Абе да ги...в аристократите.Толкоз нелепо-едната рода черпи с скъп,хубав алхохол,другата с домашна ракия.Ама айде дано се разбират и обичат младите,то никой не си избира родата.
Аз забравих да се похваля,че на 30-ти Никола проходи в Мола и сега на кръщенето ще направим и Прощапулка!  newsm44

# 88
  • София,
ДОбро утро, Яна как ме развесели с твоето свеки  Joy, що не и кажеш тя да си облече дълга рокля с гол гръб и то на цигански китки  Joy Joy Joy сигурно много ще и припка. А тоалета е направо страхотен. Аз обожавам такава материя, а на тебе ти стои страхотно, явно и сватбата е била хубава.
Ува, честита ти книжка, ама сега и на тебе една кола да ти купят и започвай да караш, че после става по трудно да се престрашиш пак.

КАти, ти май наистина си в предишната тема още ами хайде наваксай де, а ВЕроника не бих я оставила бабите да я гледат без мен, нито ще им прехвърлям майчинството, те си работят и гледат да си трупат стаж за пенсийка, ако им тръсна едно майчинство после как ще си намерят работа пак, а и кой ще ги вземе. В провинцията е много трудно да се намери работа и то от жени на възраст. Ако се наложи да ходя на училище ще си наема жена по часово да ми я гледа само докато ме няма.

МОмичета кой е на кухня Джуниър, споделете как е при вас нашата нещо е отвратителна и само я хвърлям, особено десертите - миришат на нещо ужасно. ЩЕ я сменям няма как.

ДОнси, а на теб браво за куража, мен ме е страх да карам сама с децата из София и все се возя с таксита, като имам работа по центъра, ама нека колата ми стои пред блока. Ама като ме е страх. Отдавна съм изкарала курсовете и не съм карала много след това, особено след като се роди ВЕроника и сега нещо ме е шубе.

# 89
  • Асеновград
Добро утро ,
Яна много си стилна , браво , че си намерила дрехи , в които да се чувстваш добре.Ние в събота сме на сватба , а аз нямам какво да облека , то ние сме обикновени гости , така че няма кой знае какво значение , ама на мен ми се иска да се наконтя.Браво и на Никола за прохождането.
Аз пооздравях , ама заразих Тедо , съчетанието запушен нос и растящи зъби може да ме накара да се хвърля от някъде.Последните 2 нощи така се дере , направо крещи , че място не мога да си намеря , дано му излязат зъбите преди да са ме освидетелствали.Генгигел на нас ни помага , ама малко , не мога да преценя колко , щото такива викове досега не е имало , ама временно облекчава.
Ей , вчера тая вашта София ми разказа играта , как живеете там бе , ужасно е , как се придвижвате , как издържате на шума и мръсотията?!Преди 3 години като завършвах не беше така , даже се замисляхме дали да не останем , добре че се отказахме.Аз май съм провинциалиска по душа , на село си ми е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт