ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 037
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
верно е кошмарно в София, аз направо се замислям дали да не даДЕМ ТОЯ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ И ДА ЖИВЕем в Ботевград, ама пък ми се иска децата да учат тук, а всеки ден път по  1 час насам и един натам ми е много.
Иначе аз още не карам сама, мъжо седи до мене, ама кат почне да се нерви и ми се ще да съм си сама, па ако ще да ме псуват наред. ама ме е шубе, шубе- много движение, бе,много нещо  ooooh!

и Кико нещо покашля и е сополив и от няколко нощи спи ужасно- реве, пищи , върти се, кошмар.

# 91
  • София
А и още нещо - аз давам на мойта кукла витамини - Апровит+, съдържат и пчелно млечице и уж били много хубави, ама аз чесно да си кажа не виждам някакъв ефект.

По- добре не й давай още пчелни продукти. Алергени са, а астмата нерядко се дължи тъкмо на това...

Ние снощи напазарувахме пантофки и нещо като гуменки ли, кецове ли, много сладки, от Хипо - всяко беше с порядък о/о 10.

А отделно още не съм си намерила домашна помощница, в къщи е кочина... гадост.
ами изчисти,де  Joy
[/quote]
Вики,ще има да почакаш за отговора,че Кати още е на предната тема.  Joy
Оцелях след сватбата.Два дни немога да спа от мускулна треска и преумора,а в неделя е кръщенето.  ooooh! Вечерта пих Панадол,щото неможех да намеря никакво хапче[/quote]

Ами събота и неделя това ще правя, до тогава ако не намерим - ама тъпо, бихме могли да излезем, хем последните хубави weekend-и, хем че никаква почивка, цяла седмица - беб, събота и неделя - чистене... ама да видим де, може пък да ни излезе късмета да намерим преди това човек, че да излезем в събота на вила на приятели - прдната събота ходихме, ей, голяма игра падна.

За мускулна треска помага (практически опит) аспирин, но взет непосредствено след края на физическото натоварване, докато мускулите са още 'топли".

# 92
Яна, и аз да кажа че си много хубава, пу пу. Честит ти и проходил Никола.
Били, с всичко се свиква Laughing дори и с мръсотията в София. Аз лично си мисля че ще станем като Гърция- 6 млн в Атина, 2 в Солун и останалите 2 млн разпръснати пенсионери из страната. Ама да видим де:)
Аз пък имам голям проблем с паркирането, карането неми пречи, особено откак спрях да чувам като ми свирят бакшишите. Нали имаше по тоя повод виц, че в София звука се движи по бързо от светлината- преди да е светнало жълто чуваш клаксона на колата зад теб Laughing Почти съм узряла за идеята да си купя смарт, хем ще мога да се паркирам във всякакви тесни местенца Rolling Eyes само не знам дали ще мога да събирам сгънатата количка отзад.
Да похваля Никсъна, вече има трети зъб, но въпреки това продължава да се буди по 5 пъти на нощ и да реве, иска и да суче пак ( а се беше отказал). Вчера му постригах малко бретона докато спеше, та сега прилича на Иванушка Дурачок Joy.
Летния вирус ме тресна за трети път това лято, ден и полвина само бях зле и с Т, но пак свалих 3 кг, направо ми писна вече, една дреха нямам, която да ми е точно.
Ето и една снимка от съботния ни пикник в Борисовата.

# 93
  • sf
Рокси, скоро няма да ти трябва количка, така че взимай Смарт-а. аз също не мога да паркирам, ама ще тренирам в Боград. Всъщност мога де, ама ако няма други коли - хахаххаха  Joy

някой ще ходи ли утре на МИЛКА-феста на Батенберг?

# 94
  • София
Ianamama, не ми се обиждай, ама от къде я измисли тази пола (долната част на облеклото)!? Ти имаш перфектна фигура, а това е някак като да прикрива разни неща... дето ги нямаш... и... ами, как да ти кажа, тоз' тоалет от кръста нагоре ти седи перфектно, а от кръста надолу - все едно е шит за някой с моите бутчета...  

Кати, сама си си отговорила.   Joy

Ми не, ама не съм изтрила началото на поста...

# 95
Ох, Донси, присети ме веднъж как се изложих. Вали като из ведро, вземам аз колата и отивам на гости. Намирам паркинг пред блока, където отивам, намирам и място на него, завъртам се на заден, пуля се в огледалото да се намушкам точно между двете коли, че и перпендикулярно точно да вляза. Дъждът като завеса, обаче аз гордо успявам да се нашмуля, отварям вратата- всичко перфектно, точно 90 градуса ъгъл с тротоара зад мен, успоредна на колите от двете ми страни. Изтичвам доволна на гостито, и след два часа като си тръгвам, дъждът спрял, слънцето грее, а моята кола се оказва стърчаща с около 60 см пред всички останали:) Толкова съм била доволна от себе си, че съм се напъхала в тясното място, че изобщо не съм дала докрай назад Laughing

КАти, това е пола балон. Много са модерни в момента, мен лично много ми харесват и много хубаво седи. Въпрос на вкус де:)

# 96
  • София
Тя добре че Яна няма бутчета че ако на дебелана сложиш такава пола ще е като човечето на мишелин.Много ме кефят тези поли ама на високи и стройни им отиват.
Налегнал ме е здуха

# 97
  • sf
Иве,   bouquet никакъв сдух, усмихни се,бе!
ако децата са здрави па хич не се сдухвай

# 98
  • София
Да чукна на дърво,ама пусто това мойто разписание ми досажда вече едно и също насрани дупета врясъци разходки на едни и същи места,стъкла боклуци кучешки л.  Сега и пълните кофи за боклук.
Ще ми мине ама кога ли
Вики вие кой сте посрещали на летището?

# 99
  • sf
 #Crazy кво летище,бе? никой
освен ако мъжо не е посрещал некое гадже  Joy

# 100
  • София
под гела има на снимката салфетка

# 101
  • sf
 Joy аааа къв сисдетектив
тва е некво тефтерче, използвах го за подпорка. подарък е на свеки  Joy

# 102
Емче, наваксваш ли  Wink  Hug

# 103
  • София
ох и аз малко понаваксах та...
янче  Hug
вики, не помня дали честитих бу-бу, но сега ти го честитя, както и возенето без произшествия, давай все така.
за гелчето ти писах, но общо взето явно на отделните дечица им действа различно- тука на някои деца им е ок с генгигела, при коко ефект не видях особен, а от дентинокса- краткотраен. Peace
Dundurela юни ползвах за 2 седмици джуниър меню и от тях само половината пъти манджата ставаше за нещо. оттогава сме на държавна и съм супер доволна Peace
Ками (Герунди), какви са тези изисквания бре??? при нас само ми искаха да ходи, но и това не  е задължително, те са длъжни да ги приемат Twisted Evil на гърне те ги слагат, т.е. ги учат, ако си може, добре дошло! а имуностимулатор изобщо не мисля да му давам- ако няма нужда никой не мож ме задължи.... абе кво им става на тия хора там? ooooh!
аз днес ходих до яслата и много се сдухах, не ми се дава коко ама хич, но не е в яслата проблема, а в мен..... Cry

# 104
  • София
Бавно,но славно  Laughing
И нашата почивка свърши,вчера се прибрахме от морето,преди това почти два месеца при майка ми.
Видях снимки от срещата(пак съм я пропуснала...),много са пораснали малките бонбони  Heart Eyes
Вече ще се включвам по-често  Peace

Общи условия

Активация на акаунт