ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 029
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • sf
Ем4е, бях ти пратила смс за срещата на номера,който имам откакто ми прати смс,че си родила, ама може да ти е стар,де. Но не сме те забравили.

за Джуниър-а - ние с кИко бяхме доволни в началото, после нещо все не беше както трябва. Редки кремчета, несварени яденетя, цели моркови и бля, бля. Сега е на държавната- много е вкусно.

# 106
  • София
Ем4е, бях ти пратила смс за срещата на номера,който имам откакто ми прати смс,че си родила, ама може да ти е стар,де. Но не сме те забравили
Hug Да,оня номер ми е стар,но по това време така и така не сме били тук.Донси,нещо май съм пропуснала,но коя е Милица  newsm78 ,да не си родила трето #Crazy

# 107
  • sf
Да,бе, не знаеш ли  Flutter

Joy майтапя,се, - ако беше мое , пак щеше да е с В.  hahaha  племенница ми е

# 108
на мен ли ми се струва или 6те вали  Crossing Arms Тука не6то гърми,ама като погледнах към Левси и някакъв пу6ек има6е,да не е гръмнал пак някой завод .

# 109
Буболечка и аз чух тътена,в Св.Троица съм.Ще спусна новините да видим.
Вики,ти ме разби..пак с В,а би ли се навила на трето верно?
Хриси,мерси за комплимента!  Hug Погача ли сте правили на пикника?
Ели,много си права!Проблема с тръгването на ясла е и вътре в нас майките също,а не само при децата.Аз първата седмица като дадох Надина не бях на себе си.Нищо не можех да върша от притеснение,а като се затръшка и реве на отиване,жално-тва ме съсипваше направо.А за персонала-трудно се случва на читав,но трябва да си се търси и изисква от нас,да наблюдаваме детето.Все ревът,че заради малкото пари не си вършат работата както трябва,но според мен си е и до човека.
Кати ти за свекърва ли тренираш?Добре се справяш.Интересно ми е за колко време си ги направила тия 3 000 и повече публикации.Тва за мене си е на всяка манджа-мирудия,на всяка тенджера-похлупак.

# 110
  • София
КАти, това е пола балон. Много са модерни в момента, мен лично много ми харесват и много хубаво седи. Въпрос на вкус де:)

Лелеее, колко съм далеч от модата.
Обаче все пак продължавам да мисля, че който има хубави крака, трябва да си ги показва / очертава - може би понеже хич и не се надявам вече, че някога ще се сдобия с такива...  Mr. Green Тъй де, та да се покефя поне на чуждите.

Гоца, ми то бутчестите (като мен, де), без друго няма какво да покажат - поне да позабавляват публиката... (Това за Мишеличнето, де.)

# 111
  • sf
Вики,ти ме разби..пак с В,а би ли се навила на трето верно?

Квооооооооооооооооо? абсурд!  ooooh! две зверчета ми стигат. може би към 36-37 бих опитала, ама ако имам 100% гаранции,че ще е послушно и здраво  Joy

# 112
  • София,
bubulechkata и при нас гърми и трещи и то все още, те даже го даваха следобед да завали, та може и това да стане, ама засега грее слънце.
Ianamama не обръщай внимание, важното е ти да си се харесваш и да се чувстваш удобно, а полата си е наистина страхотна. А тва за яслата си е верно и аз баткото го дадох първо в една, но дали защото беше все още много малък, но все ревеше, а лелките си нямаха на идея как да го залисат за да не реве. Сутрин две яки бабки ми го издърпваха от ръцете, като едната го държеше за главата другата за краката. Като идех да го взема на обяд той беше като онемял, нямаше глас, явно от плач, очите  му бяха все подути и червени, а сополите му бяха до под брадата. А лелките ми обясняваха, че бил много кротък и не бил ревал, дрън дрън. А и много боледуваше, та зимата си остана вкъщи. После го преместих напролет в друга ясла. Ами какво да Ви кажа имаше една леля там, която можеше да гушне 10 малки хлапета и беше толкова добра, че всички дечица умираха за нея. ТОгава нещата се обърнаха, вечер като идех да го прибирам и той после ми ревеше цяла вечер за нея, направо ме побъркваше - представяте ли си. Така че е много важно какъв ще е персонала в градината.
em4eto добре си се завърнала, а как е малкия палавник? Какво стана с вашите зъбчета имате ли си вече и минаха ли ти всички страхове? При нас има един странен казус сега ни поникнаха два кътника - долни и питах една зъболекарка, а тя ми каза, че на последък толкова странни неща и се случвали да я питат де, че щяла да си скъса дипломата  Joy Joy Joy.

# 113
Яна, страхотно изглеждаш - стилна и модерна, браво, знаех си аз, че напразно се притесняваш  Hug
Цитат
Цитат на: katiABV в вторник, 02 септември 2008, 09:07
А отделно още не съм си намерила домашна помощница, в къщи е кочина... гадост.
ами изчисти,де 
помислих, че Кати ще отговори, че отпускът й е за гледане на малко дете, а не за чистене (Сори, Кати, ама напоследък все се натъквам а това ти мнение)  Laughing
В един от сайтовете за хранене пишеше, че на тази възраст вече може да им се дава термично обработен мед (като намера статията ще я пусна)
Емче и Ува, радвам се, че сте тук пак  Hug
Днес давах портокал (за втори път). Кога се дават цитрусите всъщност?
Аз от генгигела съм доволна - казвам аз, защото имах проблеми с венците преди известно време...за зъби ползвам хомеопатични капки
Ками, Десо не може да си вземе отпуск, затова сме без него - ще ни закара, ще стои с нас уикенда и после ще дойде да ни вземе...затова пък мама е там, а аз ще си взема книжки и списания  Sunglasses

# 114
  • Canada
Здравейте!
Днес е втори ден за Раян в градината, на обяд ще отида да го взема. Вчера за около 2 часа е успял да плаче, да се смее, да играе, да пие мляко, да откаже да яде плод, да поспи, да напълни памперса, ... въобще жената имала ли е време за другите деца, се питам. Wink
Портокал опита миналата седмица, много му хареса, за мое учудване, тъй като май недолюбва киселите плодове.
Добре завърнали се на Емчето и Ува.  Hug

# 115
Така успях да ви по прочета малко .
Честито но Вики за возилото  и за куража да караш  в София аз не мога да набера смеблост да карам тук.
Видях и снимките от рождения ден много са сладки дечицата вече пораснали малки човеци.
Янче и аз съм на мнение че изглеждаш страхотно. Peace
Ох за жалост виждам че има пак болни мъници а това хич не е приятно доно бързо се оправят .
Ама вече забравих какво друго щях да пиша особено кото има и един малък бяс да ми пречи. Twisted Evil

# 116
НИе и двете сме болни. Голема съм патица - обърках графика на педито и се разминахме днес.
Донси, честито ти возило. Не съм особено добра в шофирането и въобще не се натискам. Срещу най-много 4 лв стигам так където искам с такси.  Wink
Онази вечер малката докопала половин лимон и го облизваше с особена физиономия.
За меда  - аз лично небързам. Давам половин лъжичка захар  на половин литър кисело мляко и карам на тази захар която е в кремчето от кухнята. Днес облиза една троха шоколад и определено много и хареса
Нещо я е изяло по крачетата и са станали като кели А не съм я видяла да се чеше

# 117
  • София
Гери, честит рожденик със закъснение, да ти е жив и здрав и много да ви обича (пък и вие него)!

Исках да ти кажа, че взехме на КАя много сладурски обувки на чико, намалени са на 50% (иначе са безбожно скъпи според мен, то те и така са си скъпи), от 9+ при елемаг, имаше доста избор, може да има още.

Яна, харесваш ми на сватбата, много си стилна!

донсита, безаварийно шофиране!

да кажа, че на Кая много и помагаше пансорал. то е гелче на фирмата пшроизводител на пастите елгидиум, аз и на тях съм им фен, ама това май съм го писала и преди  newsm78 но, честно казано, при пробиване на зъбчета май вече са безсилни гелчетата.

Емче, Ува, добре дошли! Емче, и аз ги мисля от няколко дни зъбчетата на детенце, какво стана наистина?

Вие откога мислите да си слагате възглавници на децата? Питам, защото Кая си спи само на калъфки, но от няколко дни много й харесва да си полягва на нашите възглавници, и вика нани-нани, та се чудя дали да не й слагам една много тънка бебешка вече.

# 118
  • Бургас
 Rolling Eyes

# 119
  • sf
Кико си има една малка , средно дебела възглавница, но рядко я нацелва да спи на нея. или я прегръща, или си слага дупето там, всъщност спи всякак само не и накъдето тябва.

мъжо изведе децата, а аз ще се отчета с пържени картофи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт