ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 032
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Дели спи на много тъничка възглавница от около 2 месеца. Но много често като се върти и изобщо не ляга на нея.
Аз също исках да попитам за меда и цитрусовите плодове.

# 121
  • USA
Янче, много си хубава на сватбата. Браво! Дълга шарена рокля без гръб и аристократичност не са съвместими понятия.

Емче, добре завърнала се. Липсваше ни. Пусни някое фото на Стилиян.

MrsK, браво на Раян! Много ли е плакал? Как е заспал? Как е възприел другите деца? Ти си го оставила значи. Аз си мисля да е с баба му първите няколко пъти. Дръж ни в течение как се развиват нещата.

Кристиан още спи без възглавница в неговото си легло, но като е в нашето легло превзема възглавниците, като ляга на тях с цяло тяло. Също така обича да ги разнася по стаите и да се въргаля върху тях. И аз смятам да му дам негова, но искам да го съчетая с нещо. Може би като го сложиме сам в стая, тогава ще получи възглавница.

Били, още по-трудно е да гледаш как градът, в който си израстнал и обичаш се превръща в бунище.  Sad

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 21:21 от Winx

# 122
  • Canada
Winx, не знам колко е плакал, защото информацията е противоречива. Wink Според жената не бил плакал много, но като отидох да го взема, й се обадиха по телефона и аз използвах докато е заета да разпитам едно 3 г. момиченце, което пък ми каза, че много плакал. Не мога да преценя обаче дали ми е надежден източника.  Confused Заспал на пода в една заградена кошарка след като си изпил млякото и тя не посмяла да го мести. Thinking Днес вече е било по-цивилизовано Wink, в сгъваемата му кошарка с мляко.
Сега излизам, после ще продължа. Hug

# 123
  • София
Зъбчетата на Стилиян са вече осем на брой  Laughing Четири предни горни и два горни кътника.Отдолу има два,но не мога още да ги разбера кучешките ли са,вторите ли  Rolling Eyes Предните два отдолу си ги няма и не виждам тенденция да се появят,там венецът стои като набразден и си личи,че е имало зъбчета и са паднали.Но пак добре,аз се бях притеснила,че няма да има никакви  Thinking
Иначе какво ново-на прощъпулника се хвана за топката(знаех си),вече ходи стабилно сам,навежда се да вземе предмет,но все още от легнало положение не може да седне и от седнало-да се изправи.На кг и ръст не сме го мерили още,нали след 14 месеца вече не се ходи всеки месец на ДК.
От яденето вече всичко е опитал-мед,цитруси,ягоди,малини,къпини,белтък,фъстъци(в подобно на Зрънчо),сладолед,шоколад и т.н.,а от нехранителните-листенца от всякакви растения,пръст,пясък,малка черупка от мида,дори вар намери по двора и успя да сложи в устата си  ooooh!
Казва много нови думи-пате,пуф паф,дай и т.н.На мен ми вика "Мама Еме"  Heart Eyes,а като го питам той как се казва вика "Нинян" Grinning
По-късно ще пусна снимки,че сега качвам и тези от морето...
Яна,и на мен ми харесваш на снимките,такъв стил на обличане ти отива Peace

# 124
  • София
Охоо, и проговарящи ли има вече.  Hug Ние сме само на "бау-бау" "мау-мау" и "па-па". И "маммма", ъфкорс (едно такова натъртено го казва).

Сега си приказвах се едни приятелки-мами в скайпа за яслите и почва да ме свива под лъжичката. Всички ревяли. Като масова психоза. Аз нали все си повтарям, че като ми е общително детето и сигурно и това лесно ще понесе, ама те като ревнат другите, та и спокойното дете реввало... Приятелката ми разправя, че първите дни се криела по храстите и тя да плаче Laughing Дано да случим на лелки (че директорката е кофти май - както споменах). Ама ако трябва, има вариант и да я преместим в самостоятелна ясла към МЗ, за която имам много добри отзиви. Само че не ни е особено близо, пък и после било трудно разделянето с приятелчетата при местенето в градина. Ми, такива кахъри са ме налегнали...  Laughing Другият е, че трябва утре заран да събирам багаж, а имам чувството, че ще забравя най-важните неща. Пък и имало грипове по морето... абе...  Crossing Arms

# 125
здравейте
Емче  Hug, толкова мило звучи мама Еме  Heart Eyes
Марти, незнам защо но Ева като види аватара ти (демек Никола) започва да пищи от кеф и да иска да го пипне  LaughingЩе отмориш на моренце значи , благородно завиждам  Wink
Днес едно момче бутна Ева и тя си удари главичката, отзад ,има цицинка и раничка,толкова плака че не ми се сеща за това, все още се чудя дали да не я закарам утре да я снимат ConfusedСега преди да заспи я питам дали я боли главичката и тя ме гушна ,легна на рамото ми и започна да хленчи, попитах я пак боли ли те мамо и тя се пипа отзад ,милата,това е ужасно ,трябва да си непрекъснато нащрек, особенно ако другите родители са малко неглиже относно уж порастналите деца
Утре ще ходя на работа и ще ми е още по тревожно
Ева често спи на нашите възглавници ,иначе в нейното креватче има тънка,но често като при другите не се ползва по предназначение Laughing
Ева вчера яде малко шоколад,днес опита една морена, нещо съвсем му изпуснах края ,ама като види че другите ядат и тя иска и не се връзва вече н аномера да й дам солетка и да замажа положението Rolling Eyes
Лека вечер
Фил, едва ли ще мине без плач и при вас,но трябва да се преодолее, най хубаво е че са още малки и едва ли ще си спомнят  Hug,важното е наистина лелките да са печени

# 126
  • София
Със сигурност се преодолява, ама до тогава..  Crazy Mr. Green

Забравих да се похваля, че планът ми успя: Ники беше изпишкана сутринта и ходи на изследвания, даже излязоха резултатите. Ок са май, аз доколкото разбирам от такива.

И другото което исках да допиша е, че Милка-та Уотър е мнооого зарибяваща. На първа хапка ме подразни, а после се улових, че само си чопкам да ми гърми в устата  Laughing Сега набирам привърженици в работата.

# 127
  • USA
Фил, май зависи от политиката на яслата. Свекърва ми ми разправяше как в тяхната градина по едно време са приемали всички нови деца в 1 ден  и естествено всичките реват. После са започнали по по-малко деца и било по-поносимо.
Това с реването в храстите е много мъчително. Според мен по-добре бързо да се изнесеш и да свикнете с положението. Но това го казвам ей така, на теория. Ще видиме и аз в кои трънки ще се вра след 1 месец.  Laughing
Браво на Стели! Кристиан казва много малко думи. Едната от които е "лампа"  Crazy. Тя му е супер любима.  Laughing

# 128
  • София
Здравейте,
Аз естествено забравих какво щях да пиша, че съм тръгнала да пиша още от вчера.
Мамите, които ги тресе яслена треска, напълно ви разбирам  Hug. То аз се криех между паркиралите коли /храсти няма  Mr. Green/ да наблюдавам Софи първите дни в ДГ /на 3г. и 6 м./, пък си представям на вас какво ви е. За изнасянето бързо е така, ама после все те влече по храстите и разни други прикрития, особено, ако не тръгваш веднага на работа.  Crazy А за изискванията не им се връзвайте. ТЕ съ длъжни да опитат да ви откажат, пък вие, ако се вържете, вържети или пък случайно вземете, че ги улесните. Чак пък да може да пие от чаша...  Shocked Всички деца на мои приятелки си вървят в комплект с бибероните или чашки с дупки.

Докато не съм забравила. Добре дошли на Ува и Емчето. Много сладък този Нинян.  Heart Eyes И честити зъбчета.  Hug
Честити ходещи краченца на КокиHeart Eyes
А пък Иринка се научи да свири на една свирка тип кавал на кака си и е много доволна само това прави. Дори го докарва нещо като скандиране на футболен мач.  Joy
За Джуниър, мога да кажа само пълна отврат  Sick. Реших да опитам тази и мин. садмица и явно съм им улучила кофти периода. Както казва Донсита или са недоварени нещата, днес манджата накиселяваше, прекалено много макарони в менюто и изобщо не е разнообразно. На няколко пъти се опитах да пробутам разни неща и на другите членове на семейството  Mr. Green, единият беше дядото, който изобщо не е претенциозен, но така и не успя да дояде тиквичките с бял сос, а вчера след като Ирина отказа млечната супа я предложих на Софи /която страшно обича такава/ и тя каза, че не я ще още след първата хапка. И най-гадното е, че блъскат храната с нишестета, явно, защото след като я извадя от хладилника и изсипя кутийката в чиния, за да стопля съдържанието то си остава в същата форма, като крем карамел.
Чакам с нетърпение държавната кухня, която отваря от 8.09
Ани, да оздравяате бързо с Бубу. До къде я докарахте с отбиването?
Фил, приятно прекарване и да си починете хубаво на морето, ако не се "видим".

# 129
Вики, честит ти автомобил Simple Smile Да ти е здрава машина, а шофирането винаги да ти е безаварийно  cheers
Янче, екстра си е роклята. И на мен ми харесва този стил  Peace
Момичета, черпя кой каквото си избере, че голямата племенничка става на 7 години днес. Тя ми е като голямото ми дете, защото живях със сестра ми доста време след като се роди и съм си я почти отгледала Simple Smile. На мен се падна честта да взема тортата тази година, та сутринта не знам просто как ще стигнем с майка и малкия, барабар с багаж и торта до Долна Баня. Дано все още да прилича на торта като пристигнем  Mr. Green
За яслите (това ще е след най-малко година) предполагам, че другите деца ще пищят от моя син, защото е много... емоционален. Постоянно пищи като се радва (то са крясъци, силни смехове), гушка децата наред, целува, подава ръка, за да ги води някъде. Та може много бързо да си ми го върнат  Mr. Green
Кати, ако на толкова публикации, които прасна в темата беше станала да изчистиш, съботата и неделята нямаше да ти се изгубят в чистене  Laughing
Хайде лека и от мен, че на сутринта ще съм сърдита като ставам недоспала.

# 130
  • Canada
Да довърша разказа за градината. Дори да е плакал повечко, факт е, че когато отида да го вземам, си играе и изглежда доволен. До момента, в който ме зърне и започне да хленчи. Решихме, че е по-добре само баща му да го води сутрин, не е плакал втората сутрин, а за вземането - може и аз. Днес го заварих в опити да гали другото бебе - "о-о-о".  Heart Eyes Бърбори си неговите си приказки, хили се - добре са нещата, явно се отпуска.

Яслената треска - първия ден обикалях квартала 2 часа. Понеже бях казала на жената, че ще отида след час и половина - два, когато мина малко повече от 1 час тя ми се обади да ми каже, че Раян спи и няма смисъл сега да ходя, а да го изчакаме да се събуди и да поиграе. До преди да ми се обади ми беше много тегаво; след като тя ми даде отчет Wink до момента, остатъка от времето мина по-спокойно.

Мама_му, представям си я малката скица с лимона Laughing, трябва да дам възможност и на Раян да пробва. Simple Smile Бързо оздравяване на двете ви!

Възглавница не съм му слагала, чудя се кога да е. Той обаче много обича да спи по корем и мисля, че ще му пречи в тази поза.

Нинян голям бърборан! Simple Smile Кристиан пък що за сложна дума си е харесал. Simple Smile Раян казва много малко думи, май върховото му постижение за сега е "мау" Mr. Green - много харесва котки. Simple Smile Казваше "бай" за чао и кучета, но спря.

# 131
Добро утро!
Аз о6те не съм слагала възглавница на Марти,знам,4е по принцип не е необходимо  Rolling Eyes и за това и не бързам. А в4ера такъв дъжд ни валя в едно кафе,4е не е истина.Един път да го оставя и да излеза с приятелки и то да завали така,егати късмета .

# 132
Възглавница не слагам, но и аз спя без. Има 3 в леглото, но съм ги наредила в горния край, за да не се удря в един ръб.

Яна, на пикника това с погачата се получи импровизирано, но много хубаво:)

Има ли някой, който готви, а не ползва кухня/готови пюрета?

# 133
  • Асеновград
Добро утро ,
то станало добър ден вече де ,
Тедо е болен , заразих го , вчера имаше температура , днес още не е вдигал.
Здравейте на Ува и Емчето и на мен много ми хареса Нинян  Heart Eyes.
Тедо казва "Мааау" на котките и на някои по-дребни кучета , собствениците им ме гледат лошо после , ама какво да направя.Иначе казва "мама" , "тате" и "баба ти" , а и "ельо" , това е лельо.
Ками и аз му изпускам края понякога на Тедо за храненето , като иска не мога да го залъжа , едно е какво си мислим ние , съвсем друго какво смятат децата.А за отглеждащите го няма да коментирам , вчера лекарката казала да не взимаме кухнята , да яде по-лека храна докато е болен , в резултат го нахранили с кремвирш , аз после вилнях какво му е по-лекото на кремвирша от манджата , приготвена специално за деца.Ама постигнах само недоволство от Гошо , що се карам на майка му.Примирявам се , щото в яслата кремвиршите няма да му се разминат , така или иначе.И мен ме е страх , ама ще свикнем - и аз и той.

# 134
  • София

Има ли някой, който готви, а не ползва кухня/готови пюрета?
Аз  Grinning Още не е опитвал ядене от кухня,а пюрета давам само в краен случай.Сега му правя пилешка супа  bowuu
Възглавница и аз не слагам,само сгъната пелена,облечена с калъфка,но то все едно нищо не съм сложила.
Сутринта се събудих от някаква страшна миризма и със съжаление се усетих,че вече сме в София  TiredПо-напред сте коментирали по въпроса,и аз съм от тези,дето не им се седи тук,още повече,че от Дружба до центъра ми е колкото от К-брод до центъра,та не би ми било трудно,но ще видим... Whistling
Ето малко снимки от нас:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150689&pid=7382307
На болничките бързо оздравяване,и ние с мъжо на морето изкарахме някакъв двудневен вирус,дано на отиващите на почивка им се разминат подобни екстри  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт