Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
 Aз ли нещо не разбирам правилно newsm78, как ще струва седем долара тази палитра?Или толкова е единия цвят? Rolling Eyes

# 256
  • Бургас
Aз ли нещо не разбирам правилно newsm78, как ще струва седем долара тази палитра?Или толкова е единия цвят? Rolling Eyes

Толкова струва цялата палитра.  Laughing
Имам я, харесва ми.  Wink

# 257
  • София
Момичета, препоръчайте ми някой ефикасен избелващ крем. Появих ми се петна от слънцето и ще пробвам първо с крем, ако не изчезнат ще ходя на микродермабразио.

# 258
 PeaceМожеш да комбинираш някоя избелваща серия/крем,серум,лосион/ заедно с домашен пилинг,ако са само от слънцето и скорошни-ще се спрсвиш-че си се засилила на много агресивна манипулация Tired

# 259
  • София
Ох, не са много скорошни, но сега започнаха повече да се забелязват  Tired Пробвах на Лиерак един тестер, но не забелязах никакъв ефект , верно че е малко количеството, но все пак ще търся друго.

# 260
  • На черешатааа
Ох, не са много скорошни, но сега започнаха повече да се забелязват  Tired Пробвах на Лиерак един тестер, но не забелязах никакъв ефект , верно че е малко количеството, но все пак ще търся друго.
ако откриеш еликсира  за това,ще споделиш ли моля  Praynig Praynig. Някой може ли да даде отзиви за този крем http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13478&CatgId=19,за каква възраст е.Благодаря предварително

# 261
  • Варна
Казвала съм го в някоя от темите - моите петна ги преборих единствено с комбинацията от този серум и този нощен крем. От цената ми прилошаваше, но като знам колко дадох преди това за уж по-евтини, от които нямаше никакъв ефект...

# 262
  • На черешатааа
Казвала съм го в някоя от темите - моите петна ги преборих единствено с комбинацията от този серум и този нощен крем. От цената ми прилошаваше, но като знам колко дадох преди това за уж по-евтини, от които нямаше никакъв ефект...
  bouquet   bouquet благодаря за инфото,но тази цена  #Crazy,защото моите са само над горната устна Sad

# 263
  • гр.Варна
Привет,
моля ако има някой ,който ще поръчва от Саса и е от гр.Варна ,да ми пише,харесах си нещичко .
Така хубавичко напазарувах от Ягодка и fragrancex,че до Саса не стигнах  Mr. Green

# 264
  • Варна
  bouquet   bouquet благодаря за инфото,но тази цена  #Crazy,защото моите са само над горната устна Sad

Цените са убийствени, аз обаче нямах избор тогава, имах пигментации по целите скули, от зор да се пека цяло лято по плажовете. И като изпробвах половината марки на пазара с незадоволителен ефект... Та ми излезе още по-скъпо  Close

# 265

има няколко теми във форума за борбата с петната. намери ги и ги поразгледай , има доста ценни съвети Peace

# 266
Бихте ли ми препоръчали продукт за дълбоко почистване. Някаква маска или ексфолиант(скоро се коментираха в темата,кои са добри). Някакъв щадящ продукт.  Кожата ми е суха,възраста 30+.
Да помоля отново за съвет.

# 267
Бихте ли ми препоръчали продукт за дълбоко почистване. Някаква маска или ексфолиант(скоро се коментираха в темата,кои са добри). Някакъв щадящ продукт.  Кожата ми е суха,възраста 30+.
Да помоля отново за съвет.

щом ти е суха кожата, търси продукти, на които да пише exfoliant doux или gommage doux, т.е. нежен ексфолиант Peace

# 268

PeaceЕто това е нещо което ще ти свърши работа гарантирано-може да ги намериш само по аптеките -стига за доста време и цената си се изплаща-опитала съм и съм видяла с очите си страхотни резултати:hug:някъде в бг-мама имаше тема за това Hug

Ето и цялата серия. http://krasotaizdrave.com/bg/view_by_trademark.php?id=41

# 269
 PeaceА някой дали познава тази козметика-с фрийшипинг била уж Thinking http://www.shopunt.com/US/

Общи условия

Активация на акаунт