Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 421
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Бихте ли ми препоръчали продукт за дълбоко почистване. Някаква маска или ексфолиант(скоро се коментираха в темата,кои са добри). Някакъв щадящ продукт.  Кожата ми е суха,възраста 30+.
Да помоля отново за съвет.
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=69677 … p;goChar=E#DETAIL
 Това мисля 4е ще ти свърши работа.Аз ползвам синята серия за нормална кожа, а розова е за суха.

# 271
  • София
Благодаря за отговорите момичета   bouquet 
Ще потърся и други теми по въпроса.

На La Prairie са им сериозни цените и резултата също трябва да е сериозен.

# 272
# 273
  • На черешатааа
Благодаря за препоръките момичета   bouquetЩе изпробвам нещо,че адски ме дразнят Sad

# 274
Предния месец пробвах крема  на Диор   ,според  мен е повече за  смесена или за  мазна кожа но не и за суха ,като се има предвид че беше август месец  ..немога да кажа  че хидра  достатъчно добре  ,а за зимата  ще идва прекалено лек .Иначе  лек ,приятен аромат ,мн бързо попива кожата  буквално    го  абсорбира  за нула бройки  Mr. Green Ако не ти е  суха кожата  кремчето не е лошо . Дневния крем на Есте за мен е по добър избор    bouquet

# 275
  Благодаря! Кожата ми е нормално до комбинирана. На Есте ще е по-добър вариант, така ли?

# 276
  • София
Tрябва ми хидратиращ крем и се чудя между Payot Emulsion Reconciliante и Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream - някой да има наблюдения?

# 277
Момичета здравейте!
Имам питане и моля за съдействие  Praynig - след двете раждания единствения проблем ми остана корема. От доста време правя интензивно коремни преси и съчетавам с пилатес упражнения, но искам да добавя и качествен лосион за тяло, който да има стягащо действие върху самата кожа - някой ползвал ли е наистина ефикасен крем/лосион?

И още нещо - има ли крем против спукани капиляри - зоната е малка (върху крака) и почти незабележима, но аз си я знам... Чела съм, че с лазер се отстраняват, но ми беше чудно дали има и крем с такова действие?

Благодаря за отговорите предварително!!!

# 278
Въпрос на предпочитания  и  кожа е всичко   но  за есента и зимата  крема определено не трябва  да е лек крем ,какъвто и е Хидраекшън   на Диор .
На  Есте е   добър избор.

# 279
аз ли бъркам или сенките на диор бяха около 16$ онзи ден ,сега гледам 21$,? Money

# 280
аз ли бъркам или сенките на диор бяха около 16$ онзи ден ,сега гледам 21$,? Money

# 281
  • София
Ми... по 16,50$ са си още - да не гледаш някой друг модел?

# 282
Ми... по 16,50$ са си още - да не гледаш някой друг модел?

хм,странно пак са на 16,50 ,а като писах бяха на 21$,луда работа

# 283
А някой да знае нещо за тези капсули
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13485&CatgId=19
дали са хубави, дали са подходящ подарък за жена на 50+ или са за по-млада кожа - как мислите?

# 284
  • София
Момичета, а този крем подходящ ли е за смесена кожа, че нищо за типа кожа не пишеhttp://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=13478&goChar=E#DETAIL

Общи условия

Активация на акаунт