Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 417
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
МОМИЧЕТА,за какво се използва т тези нещица  -  http://shop.elizabetharden.com/product/index.jsp?productId=25591 … parentPage=family

http://www.saveonmakeup.co.uk/acatalog/copy_of_copy_of_copy_of_c … _Moisturiser.html

да се самоцитирам

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 18:20 от kaloqnis2007

# 286
Момичета може ли да ми кажете за какво точно се използват Метеоритите на Герлен. Искам да си поръчам ето тези
Прочетох доста, но има много противоречиви мнения, а ме е гнус да ги пробвам в магазин. Всеки ги пипа и пробва. Матират ли, като пудра ли се ползват, като руж ли?Дайте отзиви.

# 287
Понеже доскоро имах проблем със сайта (Ягодка) от служебното ПЦ , но сега поразгледах нещата и не мога да се въздържа да препоръчам този овлажняващ серум на Канебо:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45140&CatgId=19

Страхотен е Peace Най-доброто овлажняващо средство, което съм ползвала досега. А и цената му в момента е повече от хубава. Simple Smile

# 288
  • София
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43492&CatgId=15 получих това от намаленията - естествено не е в срок , произведено е 09.2005 г

# 289
  • София
Момичета може ли да ми кажете за какво точно се използват Метеоритите на Герлен. Искам да си поръчам ето тези
Прочетох доста, но има много противоречиви мнения, а ме е гнус да ги пробвам в магазин. Всеки ги пипа и пробва. Матират ли, като пудра ли се ползват, като руж ли?Дайте отзиви.
Пудра е, без цвят, придава само блясък на лицето, много дискретен.
Аз ги имам, само че бежовите, слагам си ги над фон дьо тен-а.

# 290
Понеже доскоро имах проблем със сайта (Ягодка) от служебното ПЦ , но сега поразгледах нещата и не мога да се въздържа да препоръчам този овлажняващ серум на Канебо:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45140&CatgId=19

Страхотен е Peace Най-доброто овлажняващо средство, което съм ползвала досега. А и цената му в момента е повече от хубава. Simple Smile

Vi4ito,това серум ли е или крем.Мисля,че миналата година долу-горе по същото време пак го имаше на промо цена и Монда много го хвалеше и препоръчваше.
Ти ползвала ли си го?
Аз вчера търсих инфо за него но почти нищо не намерих.И в сайта на Канебо го няма.Дали не е от някоя стара серия?

# 291
поличих си фон дъо тена на е.Арден от намаленията и е с дата 12.2005,опасен ли е за ползване и ли да мацам Joy

# 292

densi, имам ги метеоритите, и не ги намирам за нещо особенно.Не матират,за руж при мен не стават,защото са много прозрачни.Честно казано и озаряващият ефект за който пишат също не е много на лице.
На мен даже ми остават един леко мазен слой на лицето, изобщо не мисля,че е продукт без който не може.
Но това е мое мнение,може да има и много доволни.

# 293
Аз затова помолих за мнения, защото повечето са като твоето Celebre. А са доста скъпи Метеоритите. Аз руж се купих на Шанел и не ми трябва. А за озаряващ ефект и приятно ароматизирана кожа без матиране, не ми се дават 60 лв. Чакам и други отзиви.  bouquet

# 294
ако си с мазна кожа, хич не ти и трябват метеоритите.аз ги пробвах от колежка и изглеждах по-блажна отколкото съм си...........има и друго, но ти си на 30 години Simple Smile.........на 40 години (като мен) не се носят лъскави пудри и прочие, защото подчертават възрастта. Wink

# 295
Да със смесена кожа съм, даже към мазна клони. Аз нямам никакви бръчки за 30 те ми години и обичам лъскавините Wink, но ми излизат обривчета около устните, някаква алергия и не искам да се подчертават нито задушават от прекомерно много козметика. Ще се откажа от Метеоритите в полза на продукт, които си заслужава. Благодаря сърдечно за всички мнения.Чудесни сте.  bouquet

# 296
  • София
поличих си фон дъо тена на е.Арден от намаленията и е с дата 12.2005,опасен ли е за ползване и ли да мацам Joy
Доста е старичък , така че първо пробвай на сгъвката на лакътя

# 297
Е, все пак срокът на годност сигурно е три години - поне до декември си е в срок на годност Simple Smile

# 298
Момичета, серията на Estee Lauder - Resilience за каква възраст е и какво точно представлява?

# 299
  • Варна
Да със смесена кожа съм, даже към мазна клони. Аз нямам никакви бръчки за 30 те ми години и обичам лъскавините Wink, но ми излизат обривчета около устните, някаква алергия и не искам да се подчертават нито задушават от прекомерно много козметика. Ще се откажа от Метеоритите в полза на продукт, които си заслужава. Благодаря сърдечно за всички мнения.Чудесни сте.  bouquet

Имала съм ги въпросните метеорити...също съм на мнение, че не са кой знае какво...можеш да ги пропуснеш спокойно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт