Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 405
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
# 301
# 302
Цитат

Vi4ito,това серум ли е или крем.Мисля,че миналата година долу-горе по същото време пак го имаше на промо цена и Монда много го хвалеше и препоръчваше.
Ти ползвала ли си го?
Аз вчера търсих инфо за него но почти нищо не намерих.И в сайта на Канебо го няма.Дали не е от някоя стара серия?

Celebre
имах го миналата година, купих го от една съфорумка. Очарована съм от продукта - серум е!
Сега пак си го поръчах. Кожата ми много добре беше хидратирана, когато го ползвах.И има страхотен аромат.

# 303
Освен хидратация   имаше ли някакъв друг ефект ...заглажда  ли мимически линии   , серума на Канебо Hug  bouquet

# 304
  • Варна
Цитат

Vi4ito,това серум ли е или крем.Мисля,че миналата година долу-горе по същото време пак го имаше на промо цена и Монда много го хвалеше и препоръчваше.
Ти ползвала ли си го?
Аз вчера търсих инфо за него но почти нищо не намерих.И в сайта на Канебо го няма.Дали не е от някоя стара серия?

Celebre
имах го миналата година, купих го от една съфорумка. Очарована съм от продукта - серум е!
Сега пак си го поръчах. Кожата ми много добре беше хидратирана, когато го ползвах.И има страхотен аромат.

Кога го ползваш? Дават го като нощна грижа.

# 305
Освен хидратация   имаше ли някакъв друг ефект ...заглажда  ли мимически линии   , серума на Канебо Hug  bouquet

Не съм забелязала да има такъв ефект. Confused

Цитат
Аз си го ползвах сутрин/вечер след 3-те стъпки. След него слагах крем - антиейдж. Peace
Сега ще го ползвам по същия начин.

# 306

Ами твърди се, че е "озаряваш" тониращ хидратант, не е ли?

# 307
  • Варна

Аз си го ползвах сутрин/вечер след 3-те стъпки. След него слагах крем - антиейдж. Peace
Сега ще го ползвам по същия начин.
[/quote]

Аз в момента ползвам тази емулсия на Канебо, та се чудя дали да поръчвам серума или да си карам само с нея.

# 308
Mims-Mims по описание тази емулсия изравняване на баланса м/у сухи и мазни части на лицето.(На мен по-скоро на тоник ми прилича - по описание, де. Но ти можеш да кажеш най-добре какъв е ефекта от нея ).
Мисля, че двете неща са доста различни по функция.

# 309
Цитат

Ти ползвала ли си го?

Celebre

Vi4ito,благодаря   bouquet

# 310
  • Варна
Mims-Mims по описание тази емулсия изравняване на баланса м/у сухи и мазни части на лицето.(На мен по-скоро на тоник ми прилича - по описание, де. Но ти можеш да кажеш най-добре какъв е ефекта от нея ).
Мисля, че двете неща са доста различни по функция.

Да, ефектът е точно такъв- изравняване на баланса между сухи и мазни участъци. Има ефект определено, изравнява се кожата. И понеже винаги точно това съм търсила, се зачудих дали ако започна да слагам серума под емулсията, няма да ми дойде прекалено и пак да "лъсва" т-зоната. Може би вариантът е само вечер наистина да се хидратирам със серума.

# 311
Цитат
Да, ефектът е точно такъв- изравняване на баланса между сухи и мазни участъци. Има ефект определено, изравнява се кожата. И понеже винаги точно това съм търсила, се зачудих дали ако започна да слагам серума под емулсията, няма да ми дойде прекалено и пак да "лъсва" т-зоната. Може би вариантът е само вечер наистина да се хидратирам със серума.

Да, може би ще дойде прекалено серум, емулсия после вероятно крем.
Варианта според мен е сутрин да ползваш тази емуслия(за да постигнеш ефект - изравняване и избегнеш лъсването), после крем.
Вечер серум след това крем! Peace

# 312
  • Варна
Цитат

Да, може би ще дойде прекалено серум, емулсия после вероятно крем.
Варианта според мен е сутрин да ползваш тази емуслия(за да постигнеш ефект - изравняване и избегнеш лъсването), после крем.
Вечер серум след това крем! Peace

Точно така  Peace
Vi4ito, благодаря за търпението да обясняваш   bouquet

# 313
Цитат
Точно така 
Vi4ito, благодаря за търпението да обясняваш 

Изчервих се Embarassed
 Hug

# 314
  • Варна,морето ...
поличих си фон дъо тена на е.Арден от намаленията и е с дата 12.2005,опасен ли е за ползване и ли да мацам Joy
аз съм ползвала такива продукти и не са ми навредили ако не са гранясали всичко е наред това е мое мнение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт