Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Момичета може ли да ми кажете за какво точно се използват Метеоритите на Герлен. Искам да си поръчам ето тези
Прочетох доста, но има много противоречиви мнения, а ме е гнус да ги пробвам в магазин. Всеки ги пипа и пробва. Матират ли, като пудра ли се ползват, като руж ли?Дайте отзиви.
densi   едно закъсняло мнение:имам Митик,и не излизам без да съм си сложила.Нанасям върху ФДТ ,лицето ми изглежда по-нежно и матира много добре.Не може да се получе натрупване ,както при други пудри.ЗА мен е една много хубава пудра.  Hug

# 316
Да допълня. Метеоритите са завършека на грима. Според мен и моите наблюдения /2 проби/ не могат да се използват самостоятелно като пудра.

# 317
Mims-Mims по описание тази емулсия изравняване на баланса м/у сухи и мазни части на лицето.(На мен по-скоро на тоник ми прилича - по описание, де. Но ти можеш да кажеш най-добре какъв е ефекта от нея ).
Мисля, че двете неща са доста различни по функция.

Да, ефектът е точно такъв- изравняване на баланса между сухи и мазни участъци. Има ефект определено, изравнява се кожата. И понеже винаги точно това съм търсила, се зачудих дали ако започна да слагам серума под емулсията, няма да ми дойде прекалено и пак да "лъсва" т-зоната. Може би вариантът е само вечер наистина да се хидратирам със серума.

Мисля, че точно такова нещо ми трябва... дано да действа, звучи хубаво.

# 318
# 319
  • На черешатааа
Не,нощен е.Дневния в момента мисла,че не е наличен в Ягодка

# 320
# 321
  • На черешатааа
Момичета,някой знае ли дали мога да си поръчам тестер на ФДТ на ЕЛ от някаде. В нашия град няма, а в Бс "любезните " продавачки не дават   smile3514

# 322
  • around the world, where the heart belongs
Аз много се бях навила да ги купувам тези Метеорити. И се мажех по летищата обилно с тях за да ги изпробвам  Laughing Laughing Два или три пъти ги слагах, насилвайки се да усетя страшния ефект, за който преди това бях чела. Еми не си ги купих ...

# 323
Имат ефект Метеоритите, страхотен.
Но са прозрачна пудра, както каза skrita, завършек на грима.
След тях като се нанесе и ружа се получава "фотошоп ефект" - гладък, еднакъв, сияен тен.

# 324
Момичета, отваря ли ви се сайта, на мен от сутринта - не ooooh!, тъкмо се бях наканила да поръчвам Crossing Arms

# 325
Момичета, отваря ли ви се сайта, на мен от сутринта - не ooooh!, тъкмо се бях наканила да поръчвам Crossing Arms

При мен се отваря, ОК си е всичко. Peace

# 326
И при мен не се отваря сайта и много се дразня. (((

# 327
  • Варна,морето ...
и при мен не се отваря #Cussing out

# 328
  • Плевен
При мен сайта е ок  Simple Smile

# 329
И при мен Praynig

Общи условия