Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
през мозила се отваря

# 331
изобщо не ме се отваря от никъде Sad

# 332
На мен също. Thinking

# 333
  • Габрово
При мен по подразбиране е заложена американската страница, но не се отваря. Отидох обаче на главната (там където са изброени различни страни със знаменцата: http://www.strawberrynet.com/country.aspx ), в ляво от падащото меню избрах България и стана! Whistling

# 334
  • Пловдив
При мен по подразбиране е заложена американската страница, но не се отваря. Отидох обаче на главната (там където са изброени различни страни със знаменцата: http://www.strawberrynet.com/country.aspx ), в ляво от падащото меню избрах България и стана! Whistling
При мен и така не става, отново дава това - The page cannot be displayed  #Cussing out 

# 335
момичета,дали ягодите ще приемат авърнат пари за продукт,чийто срок изтича след 3 месеца-за фон дъо тен става въпрос? Thinking

# 336
момичета,дали ягодите ще приемат авърнат пари за продукт,чийто срок изтича след 3 месеца-за фон дъо тен става въпрос? Thinking
Едва ли?
Ти защо не се го използваш?

# 337
Според мен не, но нищо не ти пречи да опиташ. Непрекъснато изпращат продукти с изтекъл срок на годност. Вече нищо не купувам от намаленията. От другите продукти, първо ги търся тук и тогава евентуално поръчвам. Дерматоложката ми каза, че за 200 спестени лева примерно, мога да дам двойно за лечение на алергии и обриви, каквито имам. Внимавайте какво си поръчвате и при съмнения по-добре хвърлете. Има страшни алергии. Особено по лицето е гадно да се мажем с кофти продукти. Ма пуста спестовност и подкокоросване. Но долара както върви, скоро цените ще се изравнят. Шанел например е само с 10-15 лв. разлика от магазина до Ягодата. Ружа им го взех от тук. Не чаках, в срок е и съм доволна.

# 338
 И на мен не ми отваря ягодата. През мозли как е?

# 339
 През мозила, прочетох го по-нагоре.

# 340
Едва ли?
Ти защо не се го използваш?

мисля че не мирише добре Sick

мога ли по някакъв начин да видя нон=мера напоръчката си че съм го изтрила? Blush

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 21:16 от kaloqnis2007

# 341
  • Варна,морето ...
pri men i s mozila ne stawa #Cussing out

# 342
 Future Perfect-ите ми пристигнаха.Довечера и утре сутрин ще ги пробвам и ще кажа как са.На мен ми е много важно да са походяща основа за грим PraynigПробвах ги на ръката, направи ми впечатление, че околоочния е много плътен.

# 343
  • Варна
и при мен не се отваря ягодка... Crossing Arms

# 344
и при мен не се отваря ягодка... Crossing Arms

и при мен така, вече два дни. да не са "затворили магазина" а? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт