Ягодка и Саса - всичко за продуктите - м.Септември

• 41 378
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
И аз да попитам за този крем. http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66565&CatgId=19
На 31 години съм със мазна кожа и този крем дали е подходяш за мен или да ми препоръчате друг.Благодаря предварително.

# 601
И аз да попитам за този крем. http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=66565&CatgId=19
На 31 години съм със мазна кожа и този крем дали е подходяш за мен или да ми препоръчате друг.Благодаря предварително.

Точно за този крем Bastet писа по-рано днес:

Искам да споделя, че виолетовата серия на Биотерм, която е с повдигащо действие за над 40 г. въобще не ме впечатли. Ползвам околоочен крем и дневен за смесена кожа и нищо не правят. Въобще не може да се сравнят с кремовете на Ювена и деклеор, които ползвах преди това. Споделям мнение, защото в момента има дневен за смесена кожа от 30 мл на промоция в ягодата.

# 602
Bastet, а защо го дават тогава за минимизиране на фините линии и подпухването?

La Prairie
 Essence Caviar Eye Complex 15ml/0.5oz
   Provides instant, visible firming and toning benefits
   Minimizes the appearance of fine lines and puffiness
   Prolongs eye makeup wear
   Fragrance-free, ophthalmologist tested

Не че имам намерение да го купувам пак, но обикновено като вляза в магазин и като питам за крем, който се бори с подпухването, все при този серум ме водят  Laughing И аз всеки път търпеливо обяснявам, че не върши работа при мене в тази посока.

Нямам идея защо пишат това.....това описание от къде е?
Хайверите абсурд да отбъбват. Въобще не им е възможно...ако например оток се намаже с рибено масло, той няма да отбъбне.
Има и на Ингрид Мийе серия с хайвер и тя напълва или да кажем префасонира контурите на лицето......и тя също е за над 45-50 г., въпреки че някой ми каза  , че у нас я рекламирали за след 30........пък не забелязах в европата да са по-младолики.
П.П. Апропо видях откъде си го копирала - в официалния сайт на марката обаче е по-точно и има различие във френския и английския вариант.......пише неочаквано подпухване, което аз разбирам като възрастово лимфонасядане, а не подпухнали очи, които се забелязват по други причини при по младите жени (като ядене на солено, пиене вечер на алкохол , прекомерно пиене на вода преди лягане, спане на топло и прочие)
ето от сайта на Ла прери

Essence Of Skin Caviar Eye Complex
Instant Firming Eye Energizer

* Instant firming and toning action
    * Minimizes fine lines and unexpected puffiness
    * Fragrance-free. Ophthalmologist tested
    * Prolongs eye make-up wear
    * 0.5 oz / 15 ml

the customer
loss of firmness in eye area; desires an instant mini eye lift, with improved long-wear of eye make-up

Essence aux extraits de caviar pour le contour des yeux
Sérum-gel hydratant, lissant, liftant et raffermissant

* Sérum-gel hydratant, lissant, liftant, décongestionnant et raffermissant instantanément.
    * Convient particulièrement pour les gonflements de paupières
    * Sans parfum - Testée ophtalmologiquement
    * Prolonge la tenue du maquillage

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 19:20 от Bastet

# 603
  • Варна
Bastet, благодаря   bouquet, ценно разяснение.
Значи за сега - бягам от хайвера.
От това имаш ли впечатления? В темата за околоочните кремове някой каза, че му щипе. На мен не, ползавх малко тестерче, на пръв поглед като че ли има ефект, та не знам дали ако си се ползва системно ще е ефективно.

# 604
От това имаш ли впечатления? В темата за околоочните кремове някой каза, че му щипе. На мен не, ползавх малко тестерче, на пръв поглед като че ли има ефект, та не знам дали ако си се ползва системно ще е ефективно.

ха, сега се сетих за това гелче! преди години ми дадоха тестерче - мен ме засърбя точно там , където растат миглите.......но лекичко и предположих, че ако го ползвам известно време кожата около окото ще се нагоди към новите активни вещества, които му внасям с новия продукт - така и стана! Обаче на мен някак ми седеше "стъклено това" гелче - все едно съм си намазала с имаше едно време едно лепило от наше време Ухо - прозрачно и засъхващо почти като стъкло Laughing....прощавай за сравнението, но това ми дойде на ум.......сега може ефектът да не е такъв, но аз харесвам кремообразни консистенции за зимата.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 20:51 от Bastet

# 605
  • Варна
Момичета, аз ли съм в грешка или какво? Опитвам се да си поръчам от Саса един крем. Досега винаги доставката е безплатна, а сега изведнъж ми начисляват 6 долара Standard shipping fee. И ми искат promotion code. Това що за чудо е?

# 606
  • Плевен
Момичета, аз ли съм в грешка или какво? Опитвам се да си поръчам от Саса един крем. Досега винаги доставката е безплатна, а сега изведнъж ми начисляват 6 долара Standard shipping fee. И ми искат promotion code. Това що за чудо е?
Безплатната доставка е за над 75 долара.

# 607
  • Варна
Аааааааааааааа, ето къде било заровено кучето  bouquet.Мерси много  bouquet

# 608
  • Варна

ха, сега се сетих за това гелче! преди години ми дадоха тестерче - мен ме засърбя точно там , където растат миглите.......но лекичко и предположих, че ако го ползвам известно време кожата около окото ще се нагоди към новите активни вещества, които му внасям с новия продукт - така и стана! Обаче на мен някак ми седеше "стъклено това" гелче - все едно съм си намазала с имаше едно време едно лепило от наше време Ухо - прозрачно и засъхващо почти като стъкло Laughing....прощавай за сравнението, но това ми дойде на ум.......сега може ефектът да не е такъв, но аз харесвам кремообразни консистенции за зимата.

Е как може човек да не помни Ухо... и Кале  Joy. Сори за спама.

# 609
# 610
  • Плевен
Moжете ли да ми препоръчате добър коректор?
Ако може да не е Ухо или кале Joy

# 611
за къде коректор? Simple Smile под окото ли?

# 612
  • Варна
На Estee Lauder не е лош. Изглежда като течно червило и е доста покривен. Освен това има 10 фактор защита.

# 613
Много хвалят на Ланком коректора  Simple Smile

# 614
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=103146902001
Пуснах характеристиките на този крем на преводача ,ама шантави неща излизат .За какво е?

Много хвалят на Ланком коректора  Simple Smile
Кой на Ланком?

Ако е този http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44718&goChar=L#DETAIL аз не мога да го похваля -никаква покривност няма.

Общи условия

Активация на акаунт