Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми - м.Септември

• 40 539
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
още веднъж благодаря на Espy, че направи поръчка за мен, която още на 27.10 е била в Пловдив. Не съм получила известие и тръгнах да си я търся, ще я получа утре.
Ще се въздържа да давам съвети, но просто проверявайте в пощенските клонове, ако имате възможност.

# 196
Момичета, малко съм притеснена  Confused Пуснах поръчка от Ягодка преди 5 дена, след което получих само един имейл с номер, чрез който да проверявам как обработват поръчката в сайта на Ягодка. Но, не получих втори имейл с код за проследяване. В сайта, при въвеждане на кода, ми пишат: Payment confirmation is pending . Не е ли нормално за толкова дни да приемат поръчката??? И кога го пращат прословутия втори имейл?

Някой ще ми отговори ли, моля ви, притеснена съм  Praynig Confused

# 197
Цитат
Някой ще ми отговори ли, моля ви, притеснена съм   

Пиши им - и ги питай има ли проблем?

# 198
  • Габрово
Момичета, малко съм притеснена  Confused Пуснах поръчка от Ягодка преди 5 дена, след което получих само един имейл с номер, чрез който да проверявам как обработват поръчката в сайта на Ягодка. Но, не получих втори имейл с код за проследяване. В сайта, при въвеждане на кода, ми пишат: Payment confirmation is pending . Не е ли нормално за толкова дни да приемат поръчката??? И кога го пращат прословутия втори имейл?

Някой ще ми отговори ли, моля ви, притеснена съм  Praynig Confused

А ти сигурна ли си, че си им платила? Защото аз имах такъв случай - няколко дена стоя същото съобщение, докато не се усетих, че не съм потвърдила плащането Crazy

# 199
Ами не знам, мисля, че съм потвърдила, щом ми пишат това:
Dear StrawberryNET customer,

Thank you for shopping at StrawberryNET, the Fresh Cosmetic Company!

Your order has been received and will be shipped very shortly.

Please note down this number/title and refer to it should you wish to contact us at any time about this order.

You may receive a charge for tax/duty on receipt
We will endeavour to assist and cover in cases where duty is charged to the customers in some European countries, but we emphasize this is ONLY on a goodwill, and not on an obligation basis.

И къде да ги питам какъв е проблемът?

# 200
Ами не знам, мисля, че съм потвърдила, щом ми пишат това:
Dear StrawberryNET customer,

Thank you for shopping at StrawberryNET, the Fresh Cosmetic Company!

Your order has been received and will be shipped very shortly.

Please note down this number/title and refer to it should you wish to contact us at any time about this order.

You may receive a charge for tax/duty on receipt
We will endeavour to assist and cover in cases where duty is charged to the customers in some European countries, but we emphasize this is ONLY on a goodwill, and not on an obligation basis.

И къде да ги питам какъв е проблемът?

Дай риплей на този мейл и ги питай защо се бавят с изпращането на поръчаните неща.

# 201
Момичета случвало ли ви се е да пропуснат да ви поставят в пакета обещан подарък? Аз имах специален мейл в който ми предложиха отстъпка и безпл. make up pallete, но няма и помен от последният. Сега им писах да видiм, казах им 4е se 4увствам излъгана  Mr. Green

# 202
Писах им на тези мушмороци и ми отговориха веднага, че искали отново биллинг адрес и секюрити код. Ами, аджаба, ако не им бях писала, откъде щях да знам, че това искат  Twisted Evil Днес ми писали отново, че сега пък искат извлечение от банката или платена битова сметка на биллинг адреса-ами аз не живея в същия град  ooooh! Сега ще ходя до банката за извлечение, дано се наситят само с него, пишман станах, че пуснах моя поръчка  Tired
В банката дали знаят какво извлечение да мо дадат за случая  Thinking

# 203
Момичета,с дебитна карта Виза електрон на Райфайзен можеше ли да се пазарува от Ягодка? Rolling Eyes Peace

# 204
О-о-о този път са по бързи Ягодка. Поръчка пусната на 6 ноември, днес се появи в руските пощи с дата 11 ноември обработка и експорт за БГ. Дано дойде до края на седмицата във Варна.

# 205
Писах им на тези мушмороци и ми отговориха веднага, че искали отново биллинг адрес и секюрити код. Ами, аджаба, ако не им бях писала, откъде щях да знам, че това искат  Twisted Evil Днес ми писали отново, че сега пък искат извлечение от банката или платена битова сметка на биллинг адреса-ами аз не живея в същия град  ooooh! Сега ще ходя до банката за извлечение, дано се наситят само с него, пишман станах, че пуснах моя поръчка  Tired
В банката дали знаят какво извлечение да мо дадат за случая  Thinking

Това е стандартна процедура, минеш ли я веднъж, повече няма да те закачат  Peace

# 206
  • София
Нямам още shipping майл за вчерашната ми поръчка.Нещо много се бавят Thinking , при вас как е?

# 207
  • Бургас/София
Момичета, и моята поръчка ( 2 парфюма) доста се забави - направена е на 30.10.2008. Последният коментар в сайта на български пощи е от 4.11:  " Insert item into domestic bag"  и от тогава никаква промяна вече 10 дни. Такова голямо забавяне нормално ли е?

# 208
Момичета, и моята поръчка ( 2 парфюма) доста се забави - направена е на 30.10.2008. Последният коментар в сайта на български пощи е от 4.11:  " Insert item into domestic bag"  и от тогава никаква промяна вече 10 дни. Такова голямо забавяне нормално ли е?
Значи вече е в твоя пощенски клон и те чака.

# 209
  • Бургас/София
Още утре сутрин отивам да проверя. Мерси много!

Общи условия

Активация на акаунт