LaRedoute.fr - 78 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 58 160
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца
Момичета,вземала ли е някоя тази жилетка да каже отзиви?
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-cote-femme.aspx?productid … tegoryid=48368703

# 571
МамаВ можеш ли да ми дадеш линк към тази пижамка:

# 572
  • София
lanna нищо.нищо  Laughing аз така или иначе ще ги пусна,но не ми се искаше пак да ми висят съвсем  Laughing Но ще се види като дойдат Laughing
Ох, още веднъж ме извини и се надявам с дънките всичко да е наред   bouquet

# 573
estrela Заповядай те са двечките в комплект

lanna моля те-за нищо.Ами аз пък къде блея  Laughing Blush
На Stefoni Благодарности   bouquet

# 574
estrela Заповядай те са двечките в комплект

lanna моля те-за нищо.Ами аз пък къде блея  Laughing Blush
На Stefoni Благодарности   bouquet
Много ти благодаря  Hug Как са, като качество?

# 575

Много ти благодаря  Hug Как са, като качество?
Много са хубави.Трикото е сравнително тънко,но са с много добро качество.Честно казано очаквах нещо доста по-тъничко и пораздърпано  Laughing но те ме изненадаха приятно. А и  вече са изпрани и изгладени и не са мръднали. Peace

# 576
  • Варна
Тедулина,ако питаш за тези дънки от 2 евро,препоръчвам ти да се ориентираш към размер 168.
Аз съм с талия 66 и ханш 88 и едва закопчавам копчето.Иначе в краката са ми добре,на дължина също горе-долу,като клонят към дългички.Висока съм 166 см.

Някъде съм пускала мерки на размер 162 из темита,но ако искаш,ще ти ги измеря.Имам и снимки в албума-първите са на тези дънки.

Мисля,че другите дънки от 3 евро,които за взели Мама Б и Сън,ще са много по-добри.Мен ме е яд,че не си ги поръчах тях,но ме спря единствено това,че бяха в момчешкия сектор и се опасявах да нямат нещо/апликация или нещо подобно/ отзад Mr. Green
Не е късно,още има в черно 162 Laughing

А между другото,поръчвала съм панталон от детската 162 номер с 2 % еластичност и ми бяха дори леко широки newsm78.
Та моя извод е,от детските-без еластичност-168,с еластичност-162 Wink

Благодаря за изчерпателния отговор!   bouquet Възползвах се от света ти Simple Smile.

# 577
Аз взех днес от 22.08, беше пристигнала още завчера в Пловдивската митница   Peace

Охооо то тогава и аз да взема да проверя освен...  newsm78

# 578
Момичета,малко ме е срам да попитам,но... Embarassed  При пердетата размерите  H#L -кое е височината и кое ширината?

# 579
  • Пловдив
Момичета,малко ме е срам да попитам,но... Embarassed  При пердетата размерите  H#L -кое е височината и кое ширината?

Н е височина, Л е дължина

# 580
Днес си взех поръчката от 14.07 от митницата.
Беше с подарък дюшека и сосиерките.
Но...сосиерките ми ги няма...има ги във фактурата, но не са отметнати  #Cussing out

Ето и реални снимки http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=225710&pid=7391461
Доволна съм  Mr. Green

# 581
змейковица ,благодаря     bouquet

# 582
Ами да, сега като проверих се оказа, че е там.  Simple Smile Да ви питам винаги ли става така? Имам предвид има ли изобщо известия, че е дошло нещо и колко се забавят по принцип?  newsm78 Или човек трябва да проверявам сам?  ooooh!

# 583
Аз съм пуснала поръчка на 23.08. Нямам известие , а вие на телефон ли проверявате. newsm78

# 584
  • Пловдив
Само да дам отчет набързо ,че поръчката ми от 18.08. е пристигнала ВЧЕРА ,подчертавам .... а пощаджийката ми е метнала известието някъде пред вратата и преди малко съседи са го открили.
Тъкмо започнах да се ядосвам ,че я няма ,а в Пловдив се получават поръчки след 20.08. и ето ти новина .Мина ми яда  Laughing Laughing Laughing
Имам малко неща ,бях се възползвала от кода ,който намаляше 30/59 евро ,очаквам си кафевите боти ... и една сатенена ризка.За мъжо има една блуза Champion и дънките ,за чийто номер вие ме посъветвахте.   bouquet  bouquet  bouquet
Ще изкажа мнение по-късно или утре.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт