АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 129
  • 313
  •   1
Отговори
# 255
  • малкия йеросалим
Момичета гледам ,че си говорите за концерта на Мадона.По служебен път разбрах,че ще е голяма лудница продажбата на билетите.Мисля че в Асеновград ще се продават само при нас/в Офис 1/.Продажбата ще започне на 19.02 точно в 9.00 сутринта.Вече има доста хора които питат и настояват да оставят капаро за да са сигурни ,че ще си вземат билети.Затова обработвайте мъжете и пристигайте в ранни зори при мен Hug

# 256
Мони, сега е моментът да забогатееш от продажба на билети на черно! Mr. Green

# 257
Здравейте асеновградски мами!
Пуснах едно питане в подфорум "На пазар" но отговор не получих, затова се намъкнах при вас  Simple Smile
Разбрах, че в момента Асенвоград е много актуално място за пазаруване на абитуриентски дрешки, но предимно за момичета. Намират ли се мъжки абитуриентски костюми? Ако да, бихте ли ме насочили към магазин или фирма?
Предварително благодаря.  Simple Smile

# 258
Пуснах едно питане в подфорум "На пазар" но отговор не получих, затова се намъкнах при вас  Simple Smile
Разбрах, че в момента Асенвоград е много актуално място за пазаруване на абитуриентски дрешки, но предимно за момичета. Намират ли се мъжки абитуриентски костюми? Ако да, бихте ли ме насочили към магазин или фирма?
Разбира се  Peace Има както рокли за момичетата,така и костюми за момчета  Peace Има много фирми и магазини в които се предлагат мъжки костюми  Peace Трябва да дойдете на място,наистина има голям избор  Hug

# 259
Много благодаря за бързия отговор!  Hug
А да ме насочите към някой магазин или фирма?

# 260
Амии,в момента се сещам за Сияна,Маниак (Ели стил),а тоя магазин от който мъжът ми си взе костюма забравих как се казва,в момента за това се сещам само,но със сигурност има още много  Hug

# 261
Много благодаря!  Simple Smile  bouquet

# 262
хайде и аз тук....като Pipi .... моля ви за малко инфо за ателието на Жана Джинева.
Говорила съм с нея само по тел., относно изработката на булчинска рокля по снимка. Жената беше много любезна, а и моделите им в интернет /незнам до колко са актуални/ не бяха лоши.
Имате ли инфо за други ателиета, които шият "експедитивно" /ден-два/ като тях? Отзиви?
Сигурно ви е омръзнало само за булчински магазини да ви разпитват ама на мен са ми 450км.

# 263
  • малкия йеросалим
хайде и аз тук....като Pipi .... моля ви за малко инфо за ателието на Жана Джинева.
Говорила съм с нея само по тел., относно изработката на булчинска рокля по снимка. Жената беше много любезна, а и моделите им в интернет /незнам до колко са актуални/ не бяха лоши.
Имате ли инфо за други ателиета, които шият "експедитивно" /ден-два/ като тях? Отзиви?
Сигурно ви е омръзнало само за булчински магазини да ви разпитват ама на мен са ми 450км.
Аничка можа да изкажа лично мнение за Жана Джинева.При тях си ших булчинската рокля и още доста други тоалети.Много съм доволна.Момичетата са страхотни Grinning.Няма да съжаляваш за избора си.

# 264
 mama moni  Hug благодаря ти за отговора!

# 265
Hug И аз само за Маниак и Сиана се сещам в момента,но гледам,че в доста булчини магазини има и мъжки костюми.На мъжа ми е от Маниака и е страхотен костюма-има мнооого голям избор.А за Жана Джинева-ще я похваля и аз,щото им оята ркля е от там.

# 266
Добро утро на всички,изгубихме се бяхме болни  "мама"  понякога и тя се разболява  Mr. Green
как сте момичета,този студ пак ни изненада грубо.пак казвам някой ако си е харесал нещо от новата колекция може да ми ползва ваучера за 20 Е,няма само да ви подканям защото и той ще му изтече срока за годност.

# 267
Малеее,щеше да ни отвее пак  ooooh! Голям студ,дано не я разболея,чеее  Praynig
Уф вече взех да се изнервям от неидването на поръчките ми  #Cussing out имам чувството,че и четирите на веднъж ще дойдат  Whistling
Чакам и от Памперс да ми пратят карта за играта,ама и нея я няма вече 10-12 ден си чакам тука  Tired Ама карай и без това имим още мечета за събиране  Mr. Green
Миии,наоплаках се,сега викам да пийна едно мокачино с един шоколадов сладкиш,та да ми мине  Mr. Green

# 268
Малеее,щеше да ни отвее пак  ooooh! Голям студ,дано не я разболея,чеее  Praynig

Е, няма само ние да студуваме! Crossing Arms

Софи, спокойно, студът не разболява.
 Peace

# 269
При вас още ли е студено  Rolling Eyes Хайде,кога ще се идвате   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт