АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 143
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
При вас още ли е студено  Rolling Eyes Хайде,кога ще се идвате   bouquet

Да, студено е. Слънчеви дни има много малко.

За идването, скоро ще е, но не сме решили кога точно.

Много мило, че ви липсваме!  bouquet

# 271
Момичета,пратиха ми от Ла редут код за безплатна доставка,ако иска да поръчва някой нещо,да свирка   bouquet
Днес голям спам му ударих  Mr. Green

# 272
Здравейте!Софче и ние още чакаме,ама нъцки... Crossing Arms
А за играта на памперс,ние вече от две седмици си имаме уокъра,а  миналата година получихме жирафа.Успех и на вас! Grinning

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 16:51 от vanesa_79

# 273
  • Асеновград
Днес най-после ми дойде поръчката от 10.01  Mr. Green още не съм  видяла нещата,дано всичко е наред,че повечето неща са за приятелки  Praynig

# 274
Аааааа, Красииии , значи твоя мъж днес видях да грабва от пощата един кашон... Mr. Green
Късметлийка ! А аз само си чакам още и ми се изчака чакалото със 6 неполучени поръчки , първата от които е от 15.01.  Sad  Даже за едната имам изчерпан артикул за който днес получих ваучер , а самата поръчка я няма.... smile3511

# 275
  • Асеновград
Момичета помагайте.
Немога да се оправя с размерите на ларедута.
гр.98, талия; 83; ханш;98 Срам не срам ще пиша и колко кг.съм; 60. На кои размери, отговарям.
Малката на българските номераций, взимаме 116, на ларедута същите ли са?
Досега само играчки пазарувам и затова не съм на ясно.
Благодаря.

# 276
сладката мими , по таблицата на Редута си за 40/42 размер.Но някой , който е поръчвал такъв размер ще те ориентира за приблизителни размери.Аз отговарям за по-гомия -44/46   Mr. Green Ако имате въпроси... А детските са си същите - височината на детето  Peace

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 22:28 от iovka_74

# 277
  • Асеновград
Благодаря ти миличка Hug
Да питам и за номерата на обувките.Нося 38 номер, по принцип кракът ми е тесничък.

# 278
Ами обувки не съм взимала,но чехли- да.Моя номер си ми става,единия път ,взех по-големи (моя номер липсваше) и са ми големички.А за маратонки взимам по-големи.Но ,ако има с 1/2 ,а не с цял номер.Ако няма половинки - тогава с номер по-големи.  Peace

# 279
  • Асеновград
Отново благодаря  bouquet
Момичета да се похваля, утре отивам да купувам билети за концерта на Мадона Peace
Все пак успях, да навия мъжът ми.

# 280
  • Асеновград
Добро утро.
Днес си купихме билети за Мадона Heart Eyes
Изфуках се, хайде чао засега.

# 281
Ейй,Дани завидях ти,да знаеш  Crossing Arms Айде честито ви и да се забавлявате мнооого Heart Eyes

# 282
  • Асеновград
Софче, хайде идвай с нас.
Ще се видим и с Тони.Лошото е че е доста далече концерта, чак август, и понякога човек си прави едни планове, а става съсвем друго.

# 283
  • малкия йеросалим
Ей сладката Мими защо не се обади като купуваше билетите.Аз бях там,може и аз да съм те обслужила Laughing.Сутринта ли взе билетите?То днес беше голяма лудница покрай тези билети #Crazy

# 284
  • Асеновград
Ей сладката Мими защо не се обади като купуваше билетите.Аз бях там,може и аз да съм те обслужила Laughing.Сутринта ли взе билетите?То днес беше голяма лудница покрай тези билети #Crazy
Здравей миличка, Величко (бивсш ваш колега) , беше ми ги запазил на едно момиче което се казва Сиси.Като дойдоха билетите тя ми се обади по тел. и аз отидох да си ги взема.Стана много бързо, и не съм чакала изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт