АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 150
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
  • Асеновград
Ехоо,къде сте всички  Grinning Какво правите в това студено време  Hug

# 286
Тук смееееее  Hug
Преди малко се завърнах аз,бях на изпити,цели 2  Shocked по английски език и за щастие ги взех и двата с 5  bowuu
И за протокола,имам малък пакет от Ла редут,саааамо с едни дънки за Танчето  Flutter Та днес денят е ползотворен  Peace

# 287
И на мен ми пристигна един пакет от Ларедута Party - маратонки за Ели. Само че са ни големки засега и ще ги носим есента, здраве и живот. Peace

# 288
  • Асеновград
 wavey Ох,яко съм се сдухала днес  Tired

# 289
здравейте,как сте момичета да ви се похваляяяяя вече взех 2 колета от редут  newsm44
много хубави нещица.едно якенце лилавко ,2 блузки в лила.колетите ми дойдоха от 14.01 вчера
от 27.01 днес.в днешната получих барелинките сребристите, едни на каката които е трябвало да са един номер по големи.моите са ми широчки. едни клинчета и пончото  от 5 евро,а едно  долнище което ми е късо.абе на себе си съвсем немога да си улуча нищо  smile3516
но не губя надежда  newsm47
я се похвалете вие какво правите в този студ.

# 290
 Миленка ми нищо не правим стоим си на топло вкъщи и чакаме да се постопли времето та да поизлезнем.Като гледам само ние май с Йовчето не можем да се похвалим с Редутски пакетчета...Иде ми вече да ги  #2gunfire тия... Толкова поръчки напускахме а нищо не получаваме.
Ходите ли в детският център?На моята Ели много и харесва,даже я оставям за по-час да си поиграе  bigdance2 и после отивам да си е взема.  Grinning

# 291
  • Асеновград
Ооо и ние бяхме в детския център.Едва си тръгнахме,много й хареса й на Ани.
Иначе и ние на топличко,малко имахме ходене по лекари,но всичко мина вече,една манипулация лека  Rolling Eyes не много лека де,ама мина де  Hug

# 292
  • Асеновград
Краси , нещо с Ани ли ?Надявам се да сте добре вече  Hug.
Къде е този детски център ? Аз изобщо не съм в час с градските клюки.

# 293
Привет и от нас  Hug И ние в къщи на топло и така  Rolling Eyes Дано скоро да се пооправи,че ще луднем  Crazy
Ние не сме ходили още в детския център  Embarassed А от Ла редут си получих само 1 пакет и то най-малкия  Confused Другите хич ги няма,а първия вече 6-та седмица го чакам,от пощата ме познават по гласа вече като им звънна  Mr. Green
Били,радвам се,че се разписа,как е Тедо?  Hug
Дани,стягаш ли куфарите,ааа?  Laughing
Краси,много  Heart Eyes и  Hug за Анито,айде от мен да мине и за тебе  Wink
Ами това за сега,хайде приятен ден на всички   bouquet

# 294
  • Асеновград
Краси , нещо с Ани ли ?Надявам се да сте добре вече  Hug

Да.Добре сме вече,вчера беше манипулацията.Не е нещо сериозно,дреболийка е,но самата манипулация не беше много приятна  Tired Но мина  Hug
Кифич,ще ти кажа аз на теб  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 295
# 296
  • Асеновград
Та къде казвате е този детски център?Аз освен от вас , няма от кой друг да разбера.Никога не съм водила Тедо на такова място , макар че през почивните дни едва ли и ще го заведа , сигурно ще е лудница.
Тедо е добре , проявява характер , вече се наказваме от време на време.

# 297
Срещу пешеходният мост,на главната улица има една двуетажна зграда-доло са магазини,а отгоре е центъра...Преди имаше билярдна зала.

# 298
  • Асеновград
Здравейте, аз също сега разбирам за този детски център.Направо срамота, то до работата ми, а аз да не знам.
Софче, куфарите са готови, само където ужасно се притеснявам за полета.
Изпитвам ужас от високо, досега не съм летяла със самолет и направо ще откача.
Софи честито за изпитите, браво ти си нашата гордост на родата.

# 299
Софи честито за изпитите, браво ти си нашата гордост на родата.
bowuu Blush  bouquet
Не се притеснявай всичко ще е ОК  Peace Макар,че аз много искам да летя някъде със самолет,ама си представям как и мен ще ме е шубе яко  Sick  А и хич не мога да пътувам,от тук до Смолян се отрепвам да... Sick

Общи условия

Активация на акаунт