АСЕНОВГРАДските деца огласят весело града !!!

• 19 154
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден! nbirthday  bigdance2  ura newsm67

# 61
  • Асеновград
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  Елица, да си жива и здрава!!!

# 62
Честит рожден ден,Елица.Много здраве и леко раждане на здраво и послушно бебе.  bouquet

# 63
Благодаря ви момичета. Hug Hug Hug

# 64
Ooo,май съм пропуснала рожденничка  Rolling Eyes Елирда си жива и здрава,много щастливарвинаги усмихната,леко раждане и едно здраво и послушно бебче   bouquet Аз утре утивам на изпит,стиснете по едни палци  Praynig

# 65
# 66
Хей,Еличка,Честит рожден ден на патерици  bouquet
Ние сме болни.3 дни хрема,а от снощи и Т.....Някакъв вирус сме лепнали явно.Дано не се наложи прием на лекарства        Praynig

Днес е ужасно времето Sad ,но въпреки това ви пожелавам лек ден и много здраве Hug

П.П.Снощи отрязох къдриците на Христо и вече е с момчешка коса.Тъжно ми е леко Sad

# 67
  • малкия йеросалим
Честит рожден на патерица на Ели  bouquetМного рядко успявам да пиша в темата Sad.Цеци кажи ,че се шегуваш за косата на Ицко.Направо е престъпление това Naughty.Не,че и аз не отрязъх къдриците на Кики Rolling Eyes

# 68
Леле цяла седмица никой не е писал! Shocked Сигурно е заради хубавото време - всички мами са навън и няма кой да пише. Wink
Хайде да побутна малко темичката, че направо се изложихме. Crazy

# 69
включ и от мен  Mr. Green

# 70
  • Асеновград
Еххх, да, в това хубаво време  Wink като стане студено ще сме по-редовни сигурно  Wink

# 71
Привет момичета  Hug
Наистина в това хубаво време всички сме на вън  Sunglasses Аз уча по малко,ходя на изпити,Таничка се учи да ходи и така  Wink
Скоро моето малко момиченце ще стане на 1 годинка и много се вълнувам  Party
Ели и на теб малко ти остана,скоро ще гушкаш своето малко съкровище  Heart Eyes
Дани,нещо ми се губиш ти май  Thinking

# 72
  • Асеновград
Тук съм Софче. Peace
Нищо интересно покрай мен.Може да не пиша ,но ви чета редовно.

# 73
Здравейте!Рядко влизам да пиша,но ви чета редовно.Повечето време съм в редутската тема -и по повод това вижте какво разбрах:
Добро утро на всички ,сори за спама  Embarassed ,ама ми се ще да се похваля на целия свят

Да ви почерпя - преди 2 часа станах ЛЕЛЯ
Мама tsvetkova_elica  роди своето така желано и мечтано момиченце!
Елица си има момиченце.

Това е писано от сестрата на Елица.Бебето се е родило рано сутринта.
тежи-2.300кг.По това което е писала и двете са добре.
Ели да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Бебето се казва АНИТА.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 20:43 от vanesa_79

# 74
айде браво,   bouquet да й е жива и здрава Анита и двете да са много щастливи и здрави.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт