® E-bay - тема 14

• 45 214
  • 884
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мимита,можеш да смениш кабела /не ти де  Wink накой майстор/.

Проблемът е в самото нещо, което се пъха в контакта, по-точно то не иска да влезе.  Laughing Ама че обяснение спретнах.

А защо не го отрежеш и на негово място да сложиш нормален щепсел(ако така се казва)? Ако е за 220V не би трябвало да има проблем. Или купи от някъде старо зарядно и сложи неговия щепсел. Ама първо питай ел. техник!

# 181
мимита,имахме подобен проблем с една кафемашина,питахме ел. техник и той ни каза да сменим целия кабел /и щепсела,което теб те интересува/,така направихме и до сега не е имало проблем.

# 182
Като е за подарък е кофти да го подариш със сменен кабел или щепсел.
Преди имаше едни накрайници които се слагаха на металните щифтове на щепсела и с тях те се удължаваха и можеше да се вклучват и щепсели , които не отговаряха на нашите контакти ( имаше руски такива , които бяха кръгли). После имаше и едни разлконители , които позволяваха да се включат три щепсела директно в контакта. Не знам дали ги има още  обаче.

# 183
  • Бургас
Да, точно, за подарък е и ми е неудобно да го подаря със сменени чаркове  Laughing Ще потърся нещо по варианта на alabalaxx.

alabalaxx, какво стана с балеринките? Аз видях, че има и сребристи такива.

# 184
Момичета, питах за дължината на стелката на едни американски обувки  №7,5 и ми отговориха 9.5 инча, което по мой сметки излиза 24,13 см, не е  ли малко за тази тяхна номераци newsm78, аз нося БГ №39, излиза че трябва да си взема едва ли  не последните номерации някъде №8.5, а те са до №11 Sad, кви ще са тия плавници Crazy

# 185
  • Бургас
Момичета, питах за дължината на стелката на едни американски обувки  №7,5 и ми отговориха 9.5 инча, което по мой сметки излиза 24,13 см, не е  ли малко за тази тяхна номераци newsm78, аз нося БГ №39, излиза че трябва да си взема едва ли  не последните номерации някъде №8.5, а те са до №11 Sad, кви ще са тия плавници Crazy

Обикновено 7,5 или 8 по амер. номерация отговаря на 38 по нашата. А какъв е проблемът да си поръчаш 8,5? Нали има номерация до 11, както пишеш?

# 186
Всички марки са с различна номерация.
Добре си попитала за дължина на стелка  Peace Преценявай  Wink

# 187
  • В сърцето на ММ
http://www2.ebay.com/aw/uk/200809021142142.html Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=HYokLWfqbaU Peace Joy

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 21:12 от Brrr

# 188
най ме е яд,като видя това в сайта на БГ пощи
No information, please check your item identifier
и да съм си получила вече пратката

# 189

За сега съм заложила снайпер, че да не им вдигам цената предварително, но ако листнат 6-ца (39) може да се насоча към тях.  Сребристите ги видях , ама аз искам черни. Така че ако ги харесваш давай смело. Ако излезе 39н от черните ще ти свирна ти да залагаш на 38-ми.

# 190
  • Бургас

За сега съм заложила снайпер, че да не им вдигам цената предварително, но ако листнат 6-ца (39) може да се насоча към тях.  Сребристите ги видях , ама аз искам черни. Така че ако ги харесваш давай смело. Ако излезе 39н от черните ще ти свирна ти да залагаш на 38-ми.

Успех!  Hug
А ако се откажеш от 38, казвай!   Mr. Green

# 191

Обикновено 7,5 или 8 по амер. номерация отговаря на 38 по нашата. А какъв е проблемът да си поръчаш 8,5? Нали има номерация до 11, както пишеш?
Мимита, Благодаря за отговора.
Проблема е че си мислех че номер 7.5 са №39, защо ли така съм се заблудила Thinking

# 192
  • Sofia
а на мен от 02-09 ми седи инфо за една пратка ,а още не съм получила известие Rolling Eyes Щом влезе в Бг ли би трябвало там да се появи инфо за колета

# 193
а на мен от 02-09 ми седи инфо за една пратка ,а още не съм получила известие Rolling Eyes Щом влезе в Бг ли би трябвало там да се появи инфо за колета
при мен много рядко се е случвало да се появи инфо за пратка,когато влезе в БГ,все по горното ми изписва

# 194

Мимита, Благодаря за отговора.
Проблема е че си мислех че номер 7.5 са №39, защо ли така съм се заблудила Thinking

Ето,използвай този конвертор,дано да е точен Peace
http://www.onlineconversion.com/clothing_shoes_womens.htm

Общи условия

Активация на акаунт