® E-bay - тема 14

• 45 191
  • 884
  •   1
Отговори
# 195
Честита принцеса Ема, Ели !!!

# 196
опитвам се да  платя едно сребро на една приятелка през моя акаунт и ето какво ми излиза

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

пробвах и през друг акаунт

This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.
 newsm78

и през трети
This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after it has been sent. To send another payment, enter the information below

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:52 от wiwian

# 197
аз се чудя на това
http://cgi.ebay.com/FULLY-LICENSED-DODGE-JACKET-ADULT-LARGE_W0QQ … trkparms=72%3A570|39%3A2|66%3A4|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

# 198

Grinning Grinning GrinningЕ това задължително си го купуваш Wink-като униформа даже-хич не се чуди Twisted Evil

# 199
това като подигравка ли трябваше да бъде
изкуствено е все пак ...

# 200
 Crossing ArmsЕ каква подигравка-не го забелязах веднага,но надписа за мен би решил сделката PeaceА вече има така добре направени изкуствени,че и на вид и на допир-разлика няма-какво те спира Hug

# 201
# 202
# 203
 PeaceМай второто е по-яко Thinking

# 204
Я второто го шипвали
през BulPost
някой си Миро
от България
и на мен ми стана чудно
откъде на каде в USA Citroen, те не продават там
 Joy

# 205
Честита принцеса Ема, Ели !!!

Благодаря за поздрава Simple Smile  На 28-ми август родих момиченце. Ема. Вече сме си в къщи и отново нападам ebay Simple Smile

Още чакам пратки от Англия. Едната трябваше да са бебешки чорапчета за изписването... Но им намерих заместител. Изпратени са в началото на юли.
Отворила съм 5 диспута, като 3 бяха с доставка до България, а 2 до Англия.
Продавачите почнаха да недоволстват. Но не виждам какво мога да направя. Чаках до последно. Нищо не съм получила. И сега смятам да си искам парите.

А за различните накрайници - не прочетох поста, в който се описва проблема, а само предложенията за решаването му. На сина ми взехме писта с коли от Англия. И накрайника беше тройка, а не двойка, както са нашите контакти. От една железария купих за 1 лв преходник. От 3-ка в двойка. И всичко си работи тип топ.

# 206
miro_vampiro  Joy

# 207
Да бе, за 15$ шипва до България от....София Thinking

# 208
alabalaxx
сигурно и на ум не му е минавало че някой ще го поръча от БГ, не ги купуват много тия коли
 Joy

# 209
След продължително въздържание от покупки (даже паролата в Пейпал си бях забравила  Embarassed ), най-после и аз да се похваля с покупка Излезе ми 25$ заедно с доставката. Сега го чакам с нетърпение, дано да пристигне, че като чета какво става с нашите пощи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт