® E-bay - тема 14

• 45 218
  • 884
  •   1
Отговори
# 300

Това е начална цена, не се знае колко ще стане накрая... Продавача е от Хонг Конг, дали е оригинална.. Thinking
е ти пък  Joy той си е написал човека
* Brand new & 100% authentic licensed item. Confidence and quality guaranteed.

А видя ли, че последния месец има 8 отрицателни и доста неутрални оценки. Част от отрицателните са за супер бавен шипинг и за това,че стоките не са оригинални. Нямам им много вяра на жълтурковците Thinking

# 301
аз пък си поръчах

и малко детски дрехи

# 302
момичета първо много се извинявам, но четох доста от темата и не разбрах моята дебитна карта Виза електрон става или не става Embarassed Embarassed
и някой от тук може ли да ми свърши голямата услуга да ми купи едни неща, за които аз дори вече играх, ще си платя моменталически при спечелването на търга Praynig Praynig

# 303
Става,става, стига да не е на ОББ. Имаш време да я регистрираш в Пей Пал

# 304
в самия Paypal имам някакъв проблем, ще питам банката Confused
ако ли не, ще взема на брат ми картата Whistling

# 305
# 306
GUESS What ?
 Joy

# 307
Смешничко ли ти е  Twisted Evil

# 308
как да формулирам търсенето си,става въпрос за детски спален комлект
калъфка
чаршаф
плик
 newsm78

# 309
# 310
Ето едно предложение от мен за тези, които имат 5-6 годишни момиченца (снимката е линк). Питах за доставката, отговори ми, че е 6.99 лири.

# 311
мерси мам@ Peace

# 312
Моля ви за бърз отговор.Ескалирах диспута до PayPal и сега искат до два дена да отговоря на съобщението на продавача а не виждам къде може да се пише.Бихте ли ми каза ли че ако не намеря къде да напиша моят отговор деспута се закрива автоматично.

Моля ако някой знае нека каже че остава един ден.Спешно е Tired

# 313
  • Варна
ndv, хубаво ли огледа. Аз помня, че се отваряше някакво поле, където аз писах отговор.

# 314
Да .Жалко че няма как да ви покажа Tired

Общи условия

Активация на акаунт