® E-bay - тема 14

• 45 161
  • 884
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна

На 28-ми август родих момиченце. Ема. Вече сме си в къщи и отново нападам ebay Simple Smile

Stryper, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса, и само радости да ви носи!  bouquet

Дайте някакви интересни идеи за пазаруване, че се поизчерпих вече...

# 211
  • на пистата
търся готин анцунг за момче,ръст 130 9-10г дайте някакви предложения.
дуранго кво стана с пикапа Rolling Eyesвчера се поинтересувах от познат който внася коли от щатите и ми каза,че след като качат колата на контейнер пристигала за 2 работни седмици,твойта що се забави толкова

# 212
smile3532
Аз да питам нещо виждала съм преди, ама голямо ровене ше падне. Каква беше страницата за отказване на спечелен артикул, че вече седмица чакам продавача да пусне диспут, ама той или хич незнае как или незнам и аз. Уж казва, че всичко е наред и , че ще пусна ама нищо не прави. И колко неща мога да откажа на веднъж без да ми направят проблем. Благодарш предварително на отзовалите се   bouquet
Stryper честито момиченце, много щастие да ви носи. И чакаме снимки  Heart Eyes

# 213
Уффф мъча се да платя една мултимедия за 320евро и PayPal ми дава това съобщение You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. как да си увелича лимита  newsm78 След доста опити, реших да се пробвам да платя нещо евтино за 29$, плащането мина успешно, уфф аман, като купувам за мен, няма проблем, като купувам за мъжо стана биг проблем  ooooh!

# 214
Уффф мъча се да платя една мултимедия за 320евро и PayPal ми дава това съобщение You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit. как да си увелича лимита  newsm78 След доста опити, реших да се пробвам да платя нещо евтино за 29$, плащането мина успешно, уфф аман, като купувам за мен, няма проблем, като купувам за мъжо стана биг проблем  ooooh!

Е, и аз имам тоЗ проблем и вече ме писна... #Cussing out От ПП няма да съдействат явно.
Заради това получих 3 страйка и ми блокираха акаунта. А имах над 50 + фийдбека и ми пращаха без проблеми. Mr. Green Много страдам сега...  Blush

# 215
Хехее и аз съм с 50+ фийдбека  Mr. Green и аз имам същия проблем, явно виждат в нас потенциална опасност  Mr. Green Чудя се ако прехвърля парите в друга карта, и изчакам кода, дали ще успея да платя  newsm78 С големи суми винаги съм имала проблем, но ми отказва в момента плащането, да опитам по-късно, а сега направо ме удари в земята, отказва плащане с тази картата  Crossing Arms

# 216
Аз си направих нов акаунт, с нова карта, сложих и кода, платих веднъж по-голяма сума, и после пак същото... newsm78

# 217
дуранго кво стана с пикапа Rolling Eyesвчера се поинтересувах от познат който внася коли от щатите и ми каза,че след като качат колата на контейнер пристигала за 2 работни седмици,твойта що се забави толкова
хм, изпуснала съм туй с пикапа. на моя човек пикапа дойде след 3 месеца  Mr. Green

# 218
2 седмици е от USA до bremenhaven
ако я искаш до BG я претоварват поне 3 пъти
една е в Инстамбул
там малко имали стачка

# 219

Я второто го шипвали
през BulPost
някой си Миро
от България
и на мен ми стана чудно
откъде на каде в USA Citroen, те не продават там
 Joy

hahaha JoyТова чак сега го видях  Joy-ама що магазин е наредил човека-и фийтбек Whistling-направо си е супер изгоден шипинг Laughing

# 220
Зи
Я удари едно рамо с тоя LaRedout за яке

# 221
# 222
Аз да се похваля:

9.99 лири е парфюма и 5 лири шипинг, с подарък чантичка с душ гел, лосион за тяло, лак и червило.

# 223
  • Бургас
Алекс, честита ти покупка!  Grinning

Давай бързо линк към продавача!  Mr. Green

# 224
това сега какво е newsm78 роклята е 10 долара ли newsm78

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 20:45 от skrita

Общи условия

Активация на акаунт