® E-bay - тема 14

• 45 080
  • 884
  •   1
Отговори
# 495
ooo pepi ти какво се кротна

# 496
Какво трябва да значи съкращението *VGC*? newsm78

# 497
Aз пък снощи напазарувах ето това якенце . В последните минути на наддаването питах продавача дали праща до Бг, той ми отговори веднага Не. Аз му писах, че много съм го харесала , а той- че може да ми го прати за  6 паунда (това всичкото разговор в последните 15 мин от търга) и аз се засилих да бидвам, обаче не можах , защото ми даде , че не съм от указана дестинация. После продавача ми писа , че е листнал якетата отново и вече е включил Бг и е сложил опция Купи сега  и аз го купих. Сега се чудя номер 12 US дали ще ми стане при условие, че нося по FR 40-42  newsm78

И аз пак за Унгарото -Алекс1, I r r a, вие от този продавач ли ги напазарувахте вашите парфюми?

# 498
  • Варна
Какво трябва да значи съкращението *VGC*? newsm78
Very good condition  Много добро състояние, което може да е всичко от супер дрешка, до нещо дето не става за нищо.

# 499
  • Бургас
И аз пак за Унгарото -Алекс1, I r r a, вие от този продавач ли ги напазарувахте вашите парфюми?
Когато влязох за първи път в темата, тъкмо Алекс се хвалеше, че го е поръчала и то точно оттук. Аз също си го взех и ми дойде адски бързо  Peace (само шипингът е вдигнат с 0.50, но не е болка, тъй като на моя пакет пишеше цена 4,91 и това е без опаковката, а тя също струва парички)

# 500
може ли някой да ми помогне,имам нужда от примерно писмо за доставка до бг.харесала сьм някои дреболии,но не ги доставят,та аз да се пробвам  Mr. Green може и на лс.
Would you delever to Bulgaria and how much it will cost?

# 501
Durango, кротнала се бях август месец, че то море, ремонти.... Ама да знаеш що покупки направих и що пари похарчих през септември...  ooooh!
Е това е последното от ибея

Сега издирвам момичешки ботушки 8 UK, 9US. Ако мернете нещо готино на прилична цена, казвайте, че аз цяла седмица ровя и не попадам на нищо хубаво под 70 лв.

# 502
Когато влязох за първи път в темата, тъкмо Алекс се хвалеше, че го е поръчала и то точно оттук. Аз също си го взех и ми дойде адски бързо  Peace (само шипингът е вдигнат с 0.50, но не е болка, тъй като на моя пакет пишеше цена 4,91 и това е без опаковката, а тя също струва парички)

От същата мацка го купих. След това купих още няколко, за колежки.  Laughing

# 503
И всички ли пристигнаха вече?

# 504
Тц. Само два засега. Другите ги купих преди 2-3 дни. Идват за около 10-12 дни.
Единият го купих на 5.09, в Разменната станция на Митницата е бил на 12.09, от пощата си го взех на 16.09.

# 505
  • Бургас
Излиза, че аз съм адска късметлийка-моя го поръчах и платих миналия петък на обяд и го получих в сряда следобед в нашия клон на пощата  newsm78

# 506
От Австралия има ли мито? Thinking

# 507
ДДС винаги, за мито - зависи
момент да пусна новините дали Австралия не са я приели в ЕС

# 508
ДДС винаги, за мито - зависи
момент да пусна новините дали Австралия не са я приели в ЕС

А дали пък не пропускаш факта, че Австралия се управлява от английската кралица и се води Протекторат, който влиза в Общността на нациите (The British Commonwealth)? Питам, защото ми стана интересно... и Канада е по същия начин, както и няколко отвъдморски територии на Великобритания. Как стои положението с митото в този случай?

# 509
Излиза, че аз съм адска късметлийка-моя го поръчах и платих миналия петък на обяд и го получих в сряда следобед в нашия клон на пощата  newsm78

bradata, и ти ли от kirstaly го купи?

Общи условия

Активация на акаунт