Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 900
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Моля комисията да излъчи резултата  Laughing
И държа да отбележа, че не бях последна в гласуването  Whistling
Ванче  #2gunfire

Чакаме ЕленаК да гласува.

# 226
Оуу да, значи съвсем съм подранила с гласуването  Mr. Green.
Ванче, ела да стреляш и по Елена, току виж дошла да гласува.
Ако се окажат с равни гласове Сезони и Икебана, какво правим? Ще прибегнем ли до тайно прегласуване, или  Thinking

# 227
  • Пловдив
Ако се окажат с равни гласове Сезони и Икебана, какво правим? Ще прибегнем ли до тайно прегласуване, или  Thinking

Май само ще изберем коя теме ще е за януари и коя за юли. А тайно или не... не вуждам смисъл. Поне не и сега

# 228
  • Vaudreuil Canada
Ако се окажат с равни гласове Сезони и Икебана, какво правим?

Ще ги караме по азбучен ред за да ти е гадно  Mr. Green

# 229
Да кажа и аз  Mr. Green
Гласувам с две ръце, следващите гласувания за теми да ги правим тайно  Peace
Ако има дузпи, аз предлагам да обединим темите - сезонна икебана  hahaha Joy hahaha

# 230
Ако се окажат с равни гласове Сезони и Икебана, какво правим?

Ще ги караме по азбучен ред за да ти е гадно  Mr. Green

Извади и ти едни пушки направо  Mr. Green
В интерес на истината ми е все тая  Laughing Mr. Green

# 231
Вие се бъзикате, но ако останат гласовете така наистина можем да ги обединим в една Simple Smile Така Цирк ще остане на 2-ро място.  Peace

# 232
  • Vaudreuil Canada
Вие се бъзикате, но ако останат гласовете така наистина можем да ги обединим в една Simple Smile Така Цирк ще остане на 2-ро място.  Peace

Тц  Naughty по-съм съгласна да вземеме първите 3 теми за следващите три предизвикателства или първите няколко, които явно се открояват по брой гласове.

# 233
Тц  Naughty по-съм съгласна да вземеме първите 3 теми за следващите три предизвикателства или първите няколко, които явно се открояват по брой гласове.

Ок, няма Simple Smile Laughing

# 234
Clairette  - smile3507
Стрелбата беше по друг повод, ама карай.
Не ми се иска да ги обединяваме.
Темите са подобни, но и са коренно различни. И имам съмнения че ако ги обединим, ще се нагледаме на "пейзажни", тоест сезонни торти. А икебаната ще остане на заден план.
По-скоро, трябваше да го предложа по-рано, ама..... нали съм  Monkey, да приемем че сезоните са си сезони а икебаната е ИКЕБАНА И АРАНЖИРОВКА НА БУКЕТИ. Защото, така май ще бъде по-приемливо и повечето от вас ще отдъхнат с облекчение.....
..... всъщност..... защо ли се обаждам изобщо, като на мен ми е... 33uu

# 235
  • София
Абе колкото и да ми се иска да правим Цирк, ако и него го предвидим - то ще е за догодина октомври  #Crazy бива да се поспрем до юли, викам аз  Thinking

# 236
  • София
Сладури сте всички:) Сигурно темите на предизвикателствата ни ще са най-дългосрочно планирана част от живота ми:)))) Ама ми е кеф да знам, че юли догодина ще правя икебана, да речем....

# 237
Сладури сте всички:) Сигурно темите на предизвикателствата ни ще са най-дългосрочно планирана част от живота ми:))))

Mr. Green  Искам да ти кажа, че ако имаме две теми с еднакъв брой гласове и както се говори да вземем и третата, ще съм спокойна, че в момента съм се планирала само до 15.09.2009  Mr. Green  Shocked  #Crazy а така изведнъж и октомври ще ми бъде вече планиран и мога да седна да си кроя плановета и за следващата 2010 г  Joy

# 238
  • Plovdiv->Toronto
... темите на предизвикателствата ни ще са най-дългосрочно планирана част от живота ми:))))
Joy hahaha точно ...

# 239
  • Vaudreuil Canada
Да вземе и Елена да гласува че такъв спам му дръпнахме с това гласуване и тия теми ....  Mr. Green ще ни изхвърлят от форума.

Общи условия

Активация на акаунт