Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 795
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 240
Я, аз нещо по същество да попитам, че нещо вече ми се губят моменти  Crazy
Сега за нетрадиционните приказни герои, имаме ли условия за размера на тортата? Че да не взема да се объркам и да си купя готови кръгли блатове (да речем) и да се окаже, че трябвало да са ми по-големи...

# 241
  • София
и аз имам питане по същество за това предизвикателство. По отношение на снимките, които пращаме на Tandoori. За да мога да и ги пратя, така както ги побликуваме тука, трябва да си ги кача в галерията торти и всеки може да ги види. Дори да не е с умисъл, ще публикувам друга торта и много лесно може да се види и предишната. newsm78 Как се оправяхте с този въпрос?

А относно темите за следващите предизвикателства, мисля, че 2 са ни предостатъчни. Все пак може да се включват все повече хора и би трябвало и те да могат да имат глас при определянето на темите. Даже съм изненадана, че сте решили 2 теми наведнъж да се гласуват.

# 242
  • Пловдив
Петя, снимките ги пращахме по мейл. Не сме ги качвали в някой сайт. Тандури ги качи и пусна накрая линка към цялата галерия. Предполагам всеки ще получи на ЛС мейл-а на който да се пращат снимките. До края на предизвикателството снимките не се публикуват никъде  Wink

# 243
Я аз да попитам,тъкмо говорите за снимките и мейлите...Никога досега не съм пращала снимки.

Може ли някой на лични да ме прсветли поне малко как става това? Благодаря!   bouquet

# 244
Вайълет, няма никакви изисквания за размера! Peace

Петя, няма нужда да качваш никъде снимките, това ще направя аз! Просто ми ги пращаш в мейла като закачен файл към писмото, направо от компютъра си.
 Тук е мястото да кажа МОЛЯ, ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ МЕЙЛА МИ ОТ ПРЕДНИЯ ПЪТ ДА МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ, за да ви го изпратя!

Красимира, с какъв е-мейл си? В смисъл къде ти е е-мейла? Трябва да имаш опция за прикачване на файл към писмото. На български може би ще е " закачи файл или прекачи файл", на английски е attachment. Та кликаш си на това, после ти се отваря прозорец от който може да избереш файл от хард диска на компютъра си. Кликаш ОК и воала! Файлът е закачен Simple Smile
После само ми го пращаш и така.  Peace

# 245
Tandoori, благодаря за отговора.Тя и violetblue ми разясни на лични.   bouquet

Аз нямам мейла ти.

# 246
Питанка???
Май, вече имаше такъв въпрос, но да питам и аз...
Получих поръчка за торта, която идеално ще ми се върже с предизвикателството. Ако, все пак не се откажа от първоначалната си идея, мога ли да я използвам???? Вече съм направила по-голямата част от фигурите, но основното и сложното тепърва предстои..... Снимам елементите и СТЪПКА ПО СТЪПКА за всеки случай, но тортата на финала ще е със септемврийска дата.... Така че мога да я изпратя още на 1ви на Тандури????
Не че е фатално, но аз да си питам, защото някой от по-наблюдателните може да забележи после датите в FLickR и за да не стане, мяу....... да си кажа....

# 247
Ванче, права си, че имаше още някои, който в момента прави торта, и всички ние казахме, че няма проблем. Така, че какво те притеснява? Ти си знаеш, че никъде не трябва да я публикуваш, така че ... браво ти си почти готова с изпълнението на предизвикателството  Mr. Green

# 248
  • Vaudreuil Canada
Ванче няма проблем - единственото условие беше да не се публикуват снимките никъде другаде преди да ги публикува Tandoori  в сайта за предизвикателството.

# 249
Ванче, те са ти казали вече, няма проблеми, стига да не я публикуваш по-рано.

Момичета, ако Елена не се появи какво правим? Защото само нея чакаме да гласува, аз и пуснах лично съобщение, тя не се обади.  newsm78

# 250
Ванче, те са ти казали вече, няма проблеми, стига да не я публикуваш по-рано.

Момичета, ако Елена не се появи какво правим? Защото само нея чакаме да гласува, аз и пуснах лично съобщение, тя не се обади.  newsm78
Тя може да не влиза толкова редовно във форума. По принцип гласуването не е ли до края на септември? Според мен е по-добре да изчакаме - то и аз съм от нетърпеливите да видя какво ще стане с темата но... нека да я изчакаме .

# 251
Не, аз имах предвид ако не се обади до края на срока.  Peace

# 252
Еми ако не се обади до края на срока, ще трябва да я махнем от списъка предполагам.

# 253
  • Vaudreuil Canada
Ами тя се е записала за предизвикателството през Октомври не е казано че задължително трябва да гласува за следващите така че ако не гласува до края на месеца резултатите ще са тези.

# 254
  • София
Да, мисля, че ако Елена не се обади до края на срока за гласуване, няма да гласува, резултатите ще си останат валидни такива, каквито са към момента тогава (а и сега). А Ели може да си направи торта и да участва...

Общи условия

Активация на акаунт