Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 167
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 600
Пепи не си сама - аз моя докато го видя и напъха пръстите в черната боя . Познай каква мацаница беше. Не ми даде да снимам тортата - то  беше едно посягане да пипне ,накрая я натисна от едната страна , а тя каквато си беше мека , веднага се слегна . Карай каквото такова - " с деца на баня , да ти изядат сапунa" са казали хората.  Joy

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 20:31 от raya_usa

# 601
Абе, хора!!! Разпънете по един найлон на пода, по една възглавничка под дупетата, дайте им по едно парче старо тесто и някакви по-здрави формички и ги оставете да плескат..... Аз на мойта и давах филия хляб и я карах да я украсява. Лошото е, че после ме караше да я ям......  Tired. Стискам ви палци на всички! Дано да успеете и да нямате проблеми на края!!!  bouquet

# 602
  • София
Ванче, колко хубаво звучи от твоите писания домашния труд, съчетан с гледането на деца...ама ти си спокоен човек, над тези неща...Ще трябва да опитам някоя торта да я направя с него:)))

# 603
Момичета, извинете ме, нещо се разболявам и хич не ми беше добре, а трябваше да карам баткото ни на екскурзия днеска и чак сега влизам в къщи.  Sad
Пина, всичко съм получила, Рая и от тебе всичко ми е тук! Ще ви пиша датите малко по-късно днес като вляза пак да качвам снимки, че сега хич не се чувствам добре, тресе ме, повръща ми се, някакъв ужас.  Confused
Мен такива работи не ме държат дълго, така че ще съм пушка до утре предполагам Simple Smile, не се шашкайте, ще кача всичко навреме!  Peace

Пепи, засега съм ОК, аз качвам снимките веднага като ги получа, до тука всичко е вече качено, разпределено, надписано и т.н
Клеърет, аз ще пусна нещата след 12 ч вечерта БГ време на 31-ви. Нали се разбрахме с тебе на 3-ти и Корнишонка на 8-ми?

Ванче, хем се смях, хем е сетих как правих моите работи...ще ви разправям като почнем каква драма беше  Laughing Имаше ревове, сълзи, боядисани, счупени..много работи  Laughing

# 604

Клеърет, аз ще пусна нещата след 12 ч вечерта БГ време на 31-ви. Нали се разбрахме с тебе на 3-ти и Корнишонка на 8-ми?

Както споменах по-горе, имам желание да се вместя в срока, затова питам. Очаквах да е поне до 12 пм Източно Ам. време, но щом поради някаква причина е по Бг време, със сигурност няма да успея да се включа, тъй като по това време съм още на училище  Tired

# 605
Сега ... барабани... туш ... и аз приключих  Joy
Tandoori, изпратих ти преди малко имейлчето със снимчиците и описанието  Peace

# 606
Както споменах по-горе, имам желание да се вместя в срока, затова питам. Очаквах да е поне до 12 пм Източно Ам. време, но щом поради някаква причина е по Бг време, със сигурност няма да успея да се включа, тъй като по това време съм още на училище  Tired

Ох, съвсем се изумих! Не на 31-ви след 12 ч ами на 1-ви след 12 часа...Извинявай! Sad

# 607
Ох съвсем се обърках  newsm78...ще си задам въпроса по друг начин, та току-виж се разберем  Laughing  Hug . Ще бъда ли в срок, ако приключа на 31.10 вечерта мое време ( централно-американско) , защото искам да се вместя в срока  Peace

# 608
Ох съвсем се обърках  newsm78...ще си задам въпроса по друг начин, та току-виж се разберем  Laughing  Hug . Ще бъда ли в срок, ако приключа на 31.10 вечерта мое време ( централно-американско) , защото искам да се вместя в срока  Peace

Да Simple Smile Peace

# 609
Супер, сега остава и да успея  Hug

# 610
  • Plovdiv->Toronto
Хехе, и вашите деца ли ви помагаха в украсяването Simple Smile? Аз даже в снимките които пуснах на тандури имам едно цвете направено от моя Laughing, не можа да се вреди за място по тортата, но още го пазим. Както и буболечката с пипала от тичинки Rolling Eyes Simple Smile. Накрая ги пратих да спят с баща му за да сглобя и наредя отгоре на покойствие. Затова са ми среднощни снимките, но нейсе. Ооох, аз съм на първи за обсъждане, но съм на работа дообяд. Така че ще отговарям на другия ден за бг явно. Някои неща отсега мога да си ги кажа за да не губим време Laughing, тандури, обещавам другия път да си изрежа хартията точно по дъното на формата за да не ми се гърчи така отстрани на блата  Joy ...

# 611
Момичета, не знам дали ще ми повярвате, но докато качвах снимките не съм ги разглеждала, т.е не съм ги отваряла. Видях отгоре-отгоре какво сте направили, но нямах никакво време за повече. Може да ми се смеете, ама е така Simple Smile
Даже си мисля, че май нямаме повтарящи се приказки, може би само една ако не се лъжа.  newsm78

Нямам търпение вече да става 1-ви и да пускам Wink

Калин и Ели постоянно подскачаха покрай мен " Може ли да боядисвам, може ли да боядисвам"  Laughing И аз му казвам на Калин ( защото за Ели въобще е изключено), "маме, да ти дам, ама после трябва да скачам от покрива, ако нещо се счупи" , а той вика " Ама то е ниско мамо! "  Laughing

# 612

Калин и Ели постоянно подскачаха покрай мен " Може ли да боядисвам, може ли да боядисвам"  Laughing И аз му казвам на Калин ( защото за Ели въобще е изключено), "маме, да ти дам, ама после трябва да скачам от покрива, ако нещо се счупи" , а той вика " Ама то е ниско мамо! "  Laughing
Joy Ех посмях се от сърце. Ще внимаваш ти какви ги "предлагаш " на детето , че отговори като този тепърва те чакат  Joy . Добре че сийлинга ви на къщата явно не е много висок  Joy
 Ох тези деца
 Оздравявай бързичко , ако има нещо да се помага - казвай. То и аз съм нещо със схванато гърло и ухото ме боли , но то е резултат от тава че си редих украсата и довършителните неща отвън при температура 1-2 С.

Ванче пада ти се - ще ядеш украсен хляб де ще идеш  hahaha
Отивам да спя - стига форумстване.

# 613
Извинявам се предварително за спама,но като чета последните ви публикации за помощниците ви не мога да се стърпя.Много ви се радвам и мъничко ви завиждам  Blush .Радвайте се на тези мили моменти,макар понякога да ви идват в доста неподходящо време. Отминават толкова бързо,а после няма как да ги върнете.Повярвайте ми ,говоря от опит.Имам чувството,че докато мигнах и децата ми пораснаха.Сега и да искам, няма кой да се опитва да ми помага и да проявява готварските си виждания и умения  Joy .

П.П. С нетърпение чакам да почнете обсъжданията   bouquet .

# 614

Joy Joy
Мойта не иска да боядисва, защото щяла да ходи след това няколко дена "цветна", но виж за разточване, шприцоване, моделиране, рязане с формички и всичко друго, което може да се сетите е първа писта... И седи и гледа с едни тъжни очи и разправя "Като порасна, няма да ти давам да ми помагаш" ....  Joy Joy

Извинявам се за спама  Hug

Още един-два дена  newsm44  и ще попаднем във вълшебният свят на приказките ... moresmile

Общи условия

Активация на акаунт