Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 163
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 615
  • варненка от София
И аз чакам, чакам нетърпеливо и се радвам, че успях този път да участвам. Вече да си призная ми се въртят в главата идеи за сезони, просто ме сърбят ръчичките да направя нещо по въпроса.

Нищо чудно скоро да започна тортата за следващото предизвикване  Mr. Green А и новите придобивки, с които се сдобих благодарение на доброто дете Клеър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, та то просто си го изисква да спретна нова торта. Сега чакам поредна пратка нови играчки за торта и пак кроя планове  Flutter

# 616
Наистина, много мили детски истории  Heart Eyes
И аз нямам търпение вече да видя всички торти, много хубаво го каза violetblue, ще попаднем във вълшебния свят на приказките  Heart Eyes

# 617
  Ванче пада ти се - ще ядеш украсен хляб де ще идеш  hahaha
Ям си.... к`во да правя.... И мръсни курабийки съм яла.... Месени от лепкави потни детски ръчички и накрая сложени при другите в тавата.... И като ти кажат: Това е специално за теб..... к`во да правиш.... ядеш. Светналите очички отсреща компенсират всичко....
Аз вече почвам да тормозя..... Да превъртим календара, а? /шегичка/ Joy Joy Joy.... айдеееееее, не останаааааааааааа......

# 618
Аз вече почвам да тормозя..... Да превъртим календара, а? /шегичка/ Joy Joy Joy.... айдеееееее, не останаааааааааааа......

Тюююю, надявам се китките този път да са по-малко, да не кажа да липсват, че като те знаем, как веднага ще почнеш да броиш и смяташ ....  Joy

# 619
Виолетката, аз продължавам да си броя в тортената тема..... ама си трайкам. Виждам от време на време нечетни бройки или кофти композиции, но си мълча и просто извличам поуки кое с кое да не комбинирам.  Wink

# 620
Ооооо, аз с детски случки мога да ви засипя Simple Smile Като съм в кухнята и Калин веднага идва, а Ели като го види естествено повтаря всичко, което той прави, просто сме красота Simple Smile Laughing
Ванче, чакай сега, казах в малките часове на 1-ви ( БГ-време) ще ги видите Wink

# 621
  • Пловдив
Виолетката, аз продължавам да си броя в тортената тема..... ама си трайкам. Виждам от време на време нечетни бройки или кофти композиции, но си мълча и просто извличам поуки кое с кое да не комбинирам.  Wink

Ванче, недей да мълчиш мила, казвай всичко, така и другите ще се учат.

# 622

Ванче, недей да мълчиш мила, казвай всичко, така и другите ще се учат.

Абсолютно, Пепи ме е изпреварила. Защо си трайкаш? Помните ли как след първото предизвикателство бяхме пренесли леката конструктивна критика в тортената тема? И след което постепенно отшумя и потъна... Според мен това е много полезно, защото иначе всеки вика супер е, страхотна е, много добре си се справила, чудесно си го измислила ... е, аз ако бях толкова добра, вярвайте ми, че отдавна щях да съм си направила бизнес  Laughing  Ама не съм, и го виждам и сама, но рядко някой ми казва къде са ми грешките, поне визуалните ...
Хайде, че пак ферман заформих  hahaha

# 623
  • София
Аз за композиция мнения не давам - в смисъл, че в тортената тема, ако нещо много ми хареса и го усетя, си казвам, ако не ми направи силно впечатление, не коментирам този аспект...Защото композиционно аз нямам професионална подплата, не съм ни дизайнер, ни архитект, не съм учила никакви правила за пропорции, цветови съчетания...просто си имам моя си вкус, а той съвсем не е задължителен...Сега, ако някой ме попита - това тук или малко по-наляво да го сложа...ще си кажа, но инаначе много внимавам да не стане просто спор на вкусове...Виж за техники, това си е практика и информация, каквото знам - казвам, обективно е.

# 624
  • Пловдив
Момичета, най-после приключих. Не съм доволна, защото много неща които мислех не направих, но като съм се записала не мога да се откжа- такава съм си  Simple Smile

# 625
Момичета, най-после приключих. Не съм доволна, защото много неща които мислех не направих, но като съм се записала не мога да се откжа- такава съм си  Simple Smile

Пепи  Peace

# 626
И на мене не ми се получи и то много, ще видите. Но и аз не исках да се отказвам, щом съм се записала.

# 627
  • Балчик
Айде сега, не се получило- бас държа,че като едно мое нещо няма никой. Ще умрете от смях, ама няма да кажа сега кое е. Ще чакам да видя коя първа ще ме зачатка за него. Laughing Laughing

# 628
Айде сега, не се получило- бас държа,че като едно мое нещо няма никой. Ще умрете от смях, ама няма да кажа сега кое е. Ще чакам да видя коя първа ще ме зачатка за него. Laughing Laughing

Ти пък, то сигурно няма да се вижда въобще, ама ти сега с тези изказвания и бъди сигурна, че под лупа ще ти гледаме тортата  hahaha

# 629
Ето го списъка- с болд са тези, които няма да участват, със синьо са тези, които са пратили снимки, с зелено са Клеърет и Корнишонка, които ще пратят по-късно:
Списък с участниците
1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai

7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior-няма да участва
16. Джемма
17. Анда-няма да участва
18.Алана
19. stasi76
20. Atalanta- няма да участва
21. Raya_usa
22. ЕленаК
23. Eli_c
24. Petia_tag-няма да участва
25. Barcela
26. Софи
27. Kornishonka
28. Sillsav
29. asti-няма да участва
30. marulka_s

Момичета, някой от вас да има идея Софи дали ще участва? Не съм я вижда да пише в темата след като се е записала ( ако греша моля за извинение).  newsm78 Питам само за нея, защото Алана беше писала скоро.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт