Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 188
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 75
Ще ми се и аз да се запиша ако не е късно вече.
Това ще е голямо предизвикателство за мен.
Ако може пишете ме.

# 76
  • Между гори и планини
Олинце, за Щатите ли говориш или и тук вече може да се гледа? /'щото ще взема да си пусна кабелна, ако го има Crazy /

За Щатите говоря.

# 77
Май пак не съм разбрана правилно. Нямам нищо против перлите, тичинките и пурите..... и т.н. Видях че има дебат на тая тема и просто изказах мнение. Нямам против да се използват тези елементи, както не ми пречат и на Пепи готовите жели-бони. Сигурна съм че тя ще ги използва за нещо ефектно и ще има какво да се научи. Защо да не ползва готови, ако си намери подходящи? Ако реши да прави някакви храстчета с малинки например, предпочитам да се съсредоточи в храстчето, а малинките да са готови. А не да губи време в правенето на малинки - топченце по топченце и накрая да претупа храстчето. /примерно/. Същото важи и за тичинките. Наблегнете на цветето, а не губете време с тичинка.... Ако тези "готови" елементи са помощни, няма лошо да ги използваме. Аз рязах цяло легло от готова платка.... така че това също е преработен елемент от "купен" продукт.
Дано този път да съм била разбрана.

# 78
  • София
хайде да се запиша и аз за участие и дано да мога и да се включа, да не ми мине котка път. Още нямам и най-бегла представа, какво ще правя, но все по-често се замислям над въпроса

# 79
Ванче, ама нали точно това казвам и аз, сега като се порових и видях правилата на конкурсите мисля, че няма никакъв проблем Пепи да си ползва готовите бонбони. Peace
Ти какво мислиш за преработването на правилото в първия постинг?
Хайде и другите, включете се, да го променям ли така? newsm78

# 80
Участници:

1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior
16. Джемма
17. Анда
18.Алана
19. stasi76
20. Atalanta
21. Raya_usa
22. stasi76
23. ЕленаК
24. Eli_c
25. Petia_tag
26. Barcela
27. Софи
28. Kornishonka

Припомням, че записването приключва на 15-ти!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 04:23 от Tandoori

# 81
Много се чудих да се запиша ли или не,но хайде и аз в кюпа.Досега не съм правила нещо подобно но ми е време да се науча.Ще мисля има още доста време.

# 82
Тандури, хич не се връзвай, оставяй си го така, мисля че на всички ни стана ясно какво трябва и какво не трябва да се използва  Peace

# 83
  • Vaudreuil Canada

Абе я го промени официално та да няма недоразбрали след още 2-3 предизвикателства.

# 84
Нямам претенции, Тандури. Вече съм се записала, така че каквото се реши, това ще правя. Забранено.... разрешено.... приемам всичко. Ако нещо се променя в процеса на дебатите, нека се промени и официално в правилата за да се знае от всички. Може някой да пропусне дебатите или тези от първото предизвикателство, но като го види в правилата на 1 стр. и ще му е ясно. Ако променяш нещо от там, ни казвай за да знаем. Иначе......каквото се реши..... на мен не ми пречи на идеята.  Party

# 85
Tandoori ще ме запишеш ли?

# 86
Промених тази точка на първа страница, погледнете я!  Peace Софи, записана си!

# 87
  • на брега на Дунав
Въй, чак сега виждам темата  Shocked ... и къде съм спала незнам   Embarassed. Ами записвам се и аз за предизвикателството, няма да пропускам я  Crossing Arms. Тандурката пиши ме и мене в бройката мила   Mr. Green.

# 88
Готово!  bouquet

# 89
  • У дома
Ок, извън регламента е, но моля за изключение. Може ли само за това предизвикателство да направя дъми кейк? Проблема е, че ще съм много заета и няма да имам време за истинска торта. Предстоят ми 3 кошмарни месеца, а харесвам темата.
Ако не, моля да ме отпишете.

Общи условия

Активация на акаунт