Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 754
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 315
  • София
аз също съм съгласна, едва ли някой ще има против.  Peace

# 316
И аз като останалите съм с 2 ръце "За" asti да участва!!! Само Tandoori да те впише в списъка и готово. Ще чакаме твоето творение.

# 317
Списък с участниците
1. Shemet_neveroiaten
2. Clairette
3._Пепи_
4. Blueeye
5. Violetblue
6.Silrai
7. Pina
8. Rumya
9. Van444eto
10.Radinna
11. Dimitrina73
12. Краси.мира
13. Thedragonbg
14. Tandoori
15. Fior
16. Джемма
17. Анда
18.Алана
19. stasi76
20. Atalanta
21. Raya_usa
22. stasi76
23. ЕленаК
24. Eli_c
25. Petia_tag
26. Barcela
27. Софи
28. Kornishonka
29. Silsav
30. asti

# 318
  • София
Ий, супер - до 15-ти ноември ще си обсъждаме...какъв кеф, а след това да се захващам  с коледния щолен, че да отлежи подобаващо Wink

# 319
  • варненка от София
И такааа, нали е предизвикателство, аз се предизвиках и ще напавя тортата в София. Благодаря на Блу, че днес чинно ме разведе по магазинчетата, че да си набавя моделираща маса, боички, туй, онуй и започвам да избистрям идеи, да моделирам и така. Което ме подсеща да споделя на Тандури, че нямам мейла й за изпращане на фотоси.

Посетихме прословутото магазинче на Кадемлия и останах ей така  Shocked от цените им, срама нямат тия хора, но за да не съм капо си взех един комплект за дейзита на Уилтън, срещу скромните 8 лева.

Така, пофалих се, отчетох се, отивам да го мисля тортето.

# 320
Седя..... и си мисля..... мисля си.... и се чудя.... чудя се.... и реших да ви пусна една муха.... newsm78
Така както ще бъдем бъдем пролетна ваканция без презизвикателство през Април.... не ви ли минава през ума, че има Цветница тогава? Сигурна съм че поне половината от нас, ще правят торти с китки за някой именник. Та по тоя повод съм се заразмислила..... Икебаната дали  не е най-добрия вариант да я избутаме в "цветния месец".... само се чудя де... и си мисля... и си седя..... Joy

# 321
Ами може, така или иначе ще се правят цветя...аз съм за, не ми пречи  Peace

# 322
  • Пловдив
И аз подкрепям идеята. И без това имам 2 именнички (мама и лелята на мъжо) та със сигурност ще им правя торти  Simple Smile

# 323
Аз пък искам да ви предложа да си направите който иска икебаните за Цветница, а да си ги публикувате когато е предизвикателството.  Peace

Аз лично смятам, че са много наблизо, а то гава е Цветница, но и Великден. Нали искахме да избягаме от големите празници, защото някои от нас месят и козунаци и то седмица предварително. Аз няма да мога в никакъв случай да участвам ако е така.  Peace

# 324
Аз малко като фурнаджийска лопата, ама да кажа, че и предложението на Тандури ме устройва, даже ми се струва по-приемливия вариант  Peace Така че каквото решите.

# 325
  • Vaudreuil Canada
Както кажете - аз лично няма да правя торта за Цветница, но пък ще правя козунаци, така че май повече ме устройва варианта, който предложи Tandoori. Ако мнозинството предпочита изместване на датите обаче - няма проблем.

# 326
  • у дома
Аз пък искам да ви предложа да си направите който иска икебаните за Цветница, а да си ги публикувате когато е предизвикателството.  Peace

Аз лично смятам, че са много наблизо, а то гава е Цветница, но и Великден. Нали искахме да избягаме от големите празници, защото някои от нас месят и козунаци и то седмица предварително. Аз няма да мога в никакъв случай да участвам ако е така.  Peace

newsm10

# 327
Аз мислех да предложа нещо подобно тези дни-юли си е доста горещо ,помните колко от участващите се оплакаха че са имали проблеми с покритията , а уви не всички имаме климатици. Затова си мислех да предложа да го изместим Май или Юни -докато е още по хладно.И без друго от януари до юли имаме 5 м , а другото предизвикателство евентуално ще бъде пак октомври (което си е само 2 м)
 За Великден ще се получи пренатоварено  има хора които правят козунаци ,кифлички ( не че съм от тях де Mr. Green), но защо не помилите за Май или Юни ?

# 328
Tandoori , това е много добра идея.
Подкрепям напълно  Peace

# 329
Съгласна съм с всичко, което пишете, но пак не разбирам защо трябва да се мести датата?  newsm78 Първото предизвикателство беше юли, защо да не си остане пак така?
Всеки може да си направи тортата когато иска, ако иска и преди Коледа може да си я направи. Правилата ги знаете, датите са известни, просто когато дойде време за публикуване на снимките ще ми ги пратите тогава. Не е ли така?

Общи условия

Активация на акаунт