Тортено предизвикателство Октомври 2008

• 71 729
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
И аз имам идея. Да правим предизвикателства 3 пъти годишно както е сега, но през еднакакъв срок.
Януари
Май
Септември

Така се получава месец с предизвикателство 3 почивка.
Май е по-хладно от юли и няма да имаме такъв проблем с покритията Wink Септеври вече повечето са се върнали от почивка и също се захлажда.
Какво ще кажете догодина да е така???

# 331
  • у дома
Съгласна съм с всичко, което пишете, но пак не разбирам защо трябва да се мести датата?  newsm78
Всеки може да си направи тортата когато иска, ако иска и преди Коледа може да си я направи. Правилата ги знаете, датите са известни, просто когато дойде време за публикуване на снимките ще ми ги пратите тогава. Не е ли така?

напълно съм съгласна   newsm10 newsm10 единствения проблем е, че евентуално ще трябва да се стискаме да не си показваме творението няколко седмици, да речем  Mr. Green Mr. Green макар, че всъщност това не е проблем  Peace  Mr. Green Hug

# 332
Tandoori  абсолютно съм съгласна с тебе! И аз имам торта за Цветница, така че ако реша да бъде "икебана", чисто и просто няма да я публикувам никъде.

И аз имам идея. Да правим предизвикателства 3 пъти годишно както е сега, но през еднакакъв срок.
Януари
Май
Септември

Така се получава месец с предизвикателство 3 почивка.
Май е по-хладно от юли и няма да имаме такъв проблем с покритията Wink Септеври вече повечето са се върнали от почивка и също се захлажда.
Какво ще кажете догодина да е така???

Съгласна   newsm10

# 333
Аз пак не разбирам...Който има желание може да си направи следващите 3 торти ако иска утре, но да си ги представи на посочените дати.
Организацията на предизвикателството отнема много време, не само гласуването говоря, но качване на снимки, албуми, после публикуване на всеки на информацията, аз не мога да се наема да правя това Май( Калин тогава завършва училище и му започват извънкласните занимания, просто няма да успея, + имам 3 рождени дни) и септември( Калин се мести в ново училище и имам 6 рождени дни).
Не ме разбирайте погрешно, не казвам това за да ви накарам да се съобразите с моите ангажименти!
Просто ако тогава организираме предизвикателството, аз ще ТРЯБВА да намеря времето да го направя, докато всеки от вас ще ИЗБЕРЕ кога да си направи тортата и това ще зависи само от самия него ( темите се знаят предварително).
За мен лично това са двата най-натоварени месеци през годината, абсолютно не бих могла да ги организирам аз.
Тук е моментът да кажа, че НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ако някой иска да се заеме вместо мен!
Ако всички сте съгласни това да са датите, изберете си кой ще организира предизвикателствата, аз обещавам само да участвам.  Peace

# 334
  • София
разбрали сме се вече, кога ще са месеците за предизвикателствата и това е. Така непрекъснато ще има промени. Аз ще правя торта за Цветница, но ми е най-удобно да си поиграя с темите, когато няма други празници и да ми е нанагорно.

# 335
Ами не, нека да го направим така, през равни интервали, само кажете кой от вас иска да се занимава, аз с радост ще прехвърля на някой организацията и без това напоследък ми идват много нагорно ангажиментите.  Peace

# 336
  • София
Момичета, относно месеците за Предизвикателството да си кажа от моята камбанария - януари, юли и октомври са ми много удобни - много по-малко натоварени от май и септември като ангажименти. Всичко това, разбира се, е от сегашната ми перспектива, през ноември - каквото сабя покаже  Crazy

Мнението ми, че е най-добре да обсъждаме следващите 2 Предизвикателства след като настоящото е приключило, го знаете /макар и явно да не се споделя широко/... така че - това от мен!

# 337
Съжалявам че разбуних духовете! БЕШЕ ПРОСТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ.....  Sad

# 338
Чакайте хора, няма никакъв проблем, наистина! Ако някой желае да поеме щафетата аз съм ЗА с 2 ръце! С 12 дини под една мишница съм, ако има желаещ да се обади!
Ванче, резонен ти е въпроса, няма какво да се извиняваш! Peace

# 339
  • София
Докато прелистя другите тортени и тортено-търговски теми и тук се появили цяла страница писания...Моето мнение е - за идните 2 предизвикателства гласувахме и сме ги уточнили, нека останат така, а наистина, който иска, да си запази тортата от Цветница и да я покаже юли. За следващите предизвикателства може да се говори допълнително и тогава да се решава, гласува за теми и т.н. Peace

# 340
  • Пловдив
Момичета, както реши мнозинството. За мен е без значение кога ще правя и показвам тортите.
Тандури, винаги съм насреща ако имаш нужда от помощ  Hug И без това прекарвам много време пред компютъра (работата ми го изисква)

# 341
На мен ми харесва Предизвикателството в досегашния му вариант и не виждам причина за промяна. Знаят се темите за 3 торти напред, всеки може да нагласи правенето им, когато му е удобно.
Но, съм съгласна с всяко решение, което предстои да се вземе, защото бездруго не съм сигурна кога ще мога да участвам и кога не, та нямам право на много претенции.

# 342
Моята идея беше съобразена с някои от момичетата които се оплакваха че е трудно да се работи в жегата. На мен ми е напълно безразлично - винаги мога са сложа климатика на 18С.

Август също така повечето тръгват на почивка и някои нямат възможността да участват в обсъждането. Каквото решите , с качване на снимки (което си отнема време) мога да помогна.

# 343
Извинявайте пак не съм писала от сума време, не съм ви забравила, всичко си върви по план Simple Smile Надявам се всички да се готвите за старт към финалната права Wink
Да уточня само- завършваме си и това предизвикателство и после ако трябва ще гласуваме как да станата нещата, така ли?

# 344
Хм..... newsm78
Скоро не съм задавала въпроси..... Rolling Eyes
Оказа се че моята торта, с която ще се представям този път, ще заминава за Костинброд. Поръчителката я познавам /бегло, щото е на лелята на бабата, на стринката на каката незнам си каква.... Joy/, ама тя пък щяла да подарява тортата...... Ха, сега!!! В задачата се пита: отде ще взема разрез???? Въпреки..... че толкова разрези от мои торти сте виждали.... вътре няма да има нищо ново.....  К`о да правя??? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт