Не ме бийте, но тестващите овулация да питам...

• 2 740
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Аз мисля , че на тези може да им се каже писалка  Thinking , ама нека Вяра да каже такова ли има предвид .

# 31
Аз ползвам такъв вид, но с две прозорчета.

# 32
Бе, много скъпо 27 лв, и ако овулацията  е непредсказуема ще трябва и втори комплект да започне човек.
Не е ли по-добре на УЗИ за тези пари?

# 33
момичета аз ви дължа извинение. идея си нямах какви са тестовете в БГ (мислех, че всички са едни и същи). Тук са само типа, който Морена е показала и затова се чудех, защо има толкова много мнения за чертите. Ако са 27 лв, то това означава, че са по- скъпи (7бр в кутия) от тези, които продават тук.
Извинявам се още ведъж за подвеждането.

# 34
  • Sofia
Не е ли по-добре на УЗИ за тези пари?
Да бе Лали ! Определено !

Ники , аз личо не съм се почуствала подведена  Simple Smile .

# 35
  • Враца
Че е по-добре, за това няма две мнения, обаче за сега не ходя на фоликулометрия, по простата причина, че Пловдив ми е далеч, а бензина напоследък  #Cussing out #Cussing out
Септември вече, ако дотогава няма нищо, ще се ходи много сериозно.

# 36
Момичета, доколкото ми е известно пикът на ЛХ трае само около 2 часа. Та си мисля, че ще бъде ясно наситена само ако се тестваш в рамките на тези два часа, иначе винаги ще е по-бледа и ще сочи, че овулацията предстои или е минала /тъй като нивото на хормона не пада рязко/

# 37
  • Варна
Малко късничко се включвам в темата, но все пак да споделя и аз.Ва, три пъти съм ползвала ову тестове, всеки път си купувах по 10.Това беше миналата година август и септември - всичките бяха с по една тестова и една много много бледа контролна, което според листовката, означава, че лут.хормона е в базовото си ниво, т.е няма овулация. Но този месец Peace Laughing имах толкова дебела тестова линия, че аз самата не можах да повярвам. Пазя си тестовете, но няма как да ги снимам за да ги кача.Определено разликата е огронма в наситеността на цвета и това беше само на един тест, после следващите бяха същите като преди овулацията. Абе важното е да е станала работата Laughing Късмет, мила! Hug

# 38
Аз мисля , че на тези може да им се каже писалка  Thinking , ама нека Вяра да каже такова ли има предвид .

Да, Морена, тоЧно тези имам пред вид. И тоЧно от тази фирма съм купувала. ВеЧе не си спомням колко струваха, но определено бяха доста по-скъпи от лентиЧките. Но пък ако тия лентиЧки не отЧитат тоЧно, и без пари да ми ги дават, пак не ги взимам.

По въпроса за фоликуметрията и тестовете, лиЧно аз предпоЧиатм тестовете макар Че фоликуметрията съм я правила и съвсем безплатно. Но мен тази работа много ме натоварше психиЧки. Все пак освен всиЧко друго и на работа трябва да ходя и всеки ден или през ден на фоликуметрия тиЧах, луднала бях...

# 39
  • Враца
Нова снимка :http://img.photobucket.com/albums/v245/cocker_spaniel/IMGP0018.jpg
Купих си и още една кутийка, продължавам да тествам

# 40
Това е добре. Давай. Стискам палци.

# 41
  • Враца
Слушам! Flutter Flutter Flutter

# 42
# 43
  • Пловдив Белащица
Да, 12-ти ден определено е положителен. Айде ся един подобен положителен след две седмици newsm10

# 44
  • Варна
Да, 12-ти ден определено е положителен. Айде ся един подобен положителен след две седмици newsm10

Ами те минаха, ама подобния не е положителен Sick Карай, благодаря все пак, пожеланието го препращам към ВА.... Mr. Green Grinning

Общи условия

Активация на акаунт