Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за срещата?
Какви са нормалните стойности на хемоглобина по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на разширени вени по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за срещата?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина по време на бременност?
Нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени обикновено се считат за над 110. Някои лекари обсъждат долна граница от 110, докато други препоръчват приемането на витамини за бременни по лекарско предписание, ако нивата са по-ниски. Нормалните стойности на хемоглобина по време на бременност варират, но обикновено се считат за между 110 и 160 g/L. Въпреки това е важно да се консултирате с вашия лекар, тъй като той може да предостави по-конкретна информация и да предложи подходящо лечение, ако е необходимо.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на разширени вени по време на бременност?
За да предотвратите разширени вени по време на бременност, препоръчва се почивка с повдигнати крака, избягване на напрежение и вдигане на тежки предмети, носене на ластични чорапи за вени и контрастни душове или вани с морска сол. Освен това се препоръчва избягване на напрежение и вдигане на тежки предмети.
-
Кога са предложените дати за срещата?
-
Какви са основните неща, които трябва да се закупят за раждането на бебето и след това за отглеждането му?
Бях една седмица в Турция - Мармарис . Изкарах си прекрасно и нямах никакви проблеми с пътуването, нито с полета. На отиване само подскачаше бебока по време на полета.

- 
Айде който има ясна идея да я осъществи направо, щото честно казано не знам какво имате предвид като давате съвети за анкетата. С други думи - не мога да направя нещо, за което някой друг има представата как да изглежда. Само мога да кажа за пореден път, че нямам абсолютно никакви претенции кога ще бъде и мисля, че това, което 
Сега съм добре де, че и бебето рита..
А на ФМ съм в петък и нямам търпение да си запишем филмче най-после

Ама хайде, нема се ядосваме - свъсиуо е... (тва тр да значи "свършило е"
)... В събота пък нямах желание да пиша, а за неделята - казах вече, че лежах цял ден
С контракциите внимавай, ако и днес имаш обади се незабавно на лекаря ти, не дай Боже да не направиш разкритие.
на всички и пожелавам на всички такива гащички каквито им са на сърце. 
от сърце!
и от мен едно духване на свещичките за сладичкия ти мъж,да е здрав и умен батко Хриси!А на теб желая
, че пропуснах да им честитя!