Писах преди време за нещо което преживях като дете,а сега да ви разкажа какво ми се случи преди два дни.
Имах неползвана отпуска и си я взех за да отида до селото на дядо ми за да изпера и почистя/той е сам и нали знаете....стар човек много за чистене/.Още докато се прибера само се преоблякох и започнах с метенето на пътеките пред къщата защото всичко беше покрито с 10 см.листа.Дали защото стоях много дълго наведена или защото ми е ниско кръвното незнам но в един момент усетих слабост и че някой ме гледа в гръб.Обърнах се няколко пъти,нищо!В следващия момент обаче виждам баба си в най-големи подробности стои на прага и ми се усмихва./тя почина преди 15 г./Не се изплаших от нея и си помислих ,че просто умората от дългия път и ниското ми кръвно ми въртят номера и реших да полегна.
Легнах и съм заспала и този път вече я сънувам как ми дава круши и ми поръча да ги занеса на децата/моето и на сестра ми/,а на дядо да приготвя костюма защото "скоро нашето момче ще дойде,а дядо ти да го изпрати".
Хора събудих се направо вцепена защото съня беше като истински.Не казах нищо на дядо но му извадих костюма под предлог да го поизчеткам и да се проветри.
По късно вечерта ни се обадиха ,че е починал мой втори братовчед на 29 г.Просто му прилошало и паднал.
Дядо си облече костюма и отиде да изпрати Евгени до областният град за да му направят аутопсия.
Мили хора кажете ми какво да мисля и на какво да вярвам.Наистина ли има живот след смърта и наистина ли нашите близки идват когато някой ще се раздели с живота си?
Призрачна бебешка залъгалка...