Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 671
  • 574
  •   1
Отговори
# 360
  • New Zealand
здравейте Simple Smile случайно попаднах на темата и ме заинтригува. никога не съм задълбавала в света на окултното и свръхестествените неща, чета ги с любопитство и дотам...на врачки не вярвам Sunglasses но в живота ми се случиха някои необясними  неща.
 1 случай: дядо ми почина преди 10 години от рак. той усети края си и ни повика около леглото- баба, майка ми и мен. само ние бяхме вкъщи. почина пред нас, няма смисъл да обяснявам, че беше много тежък момент. известно време след смъртта му сънувах нещо странно/всъщност не беше точно сън, а доста по- различно състояние/ как излизам от тялото си и се наблюдавах как спя. след това "душата" ми отиде в хола и там се видях с дядо, който беше полу-прозрачен и стоеше прав. не помня дали сме си говорили/беше преди 10 г./, но след това имах проблеми с прибирането в тялото ми, незнаех как става и бях изпаднала в паника. това нещо съм го споделяла само с най- добрата ми приятелка, имах съмнения че превъртам Sunglasses
 2 случай:когато пристигнахме в НЗ с мъжът ми имахме много трудни моменти, можете да си представите какво е, няма работа, парите свършват, отделно се борехме за НЗ жителство...изобщо ужас. и бяхме сами- няма близки, няма роднини, няма на кого да разчиташ за нищо на края на света. и една вечер заспивам, но много дълбок сън/нещо като в упойка/,а по принцип спя много леко. дори мъжът ми ми каза, че се е уплашил, тракал с тенджери, говорил по телефона, а аз не съм мръднала. та в това състояние сънувам как говоря по телефон с дядо, но се чуваше някакво страхотно тракане/като трамвай/. той ми каза да не се притеснявам за нищо и че мъжа ми до 2 дни ще започне работа, каза ми и други неща. невероятно, но всичко, което сънувах, стана newsm78
 3 случай: март месец тази година се прибрах за няколко месеца в Бг и започнах да казвам неща, които се случват в недалечно бъдеще. не чувам гласове и такива работи, а просто някаква натрапчива мисъл в главата ми. не става по желание, т.е. когато аз искам, с една дума не мога да го контролирам. ето няколко примера: говорим си с един познат и аз изтърсвам:"Коя е Станимира? Пази се от нея!". а той стреснато ме гледа и казва:"Ти откъде знаеш?". оказва се, че въпросната жена му прави мръсотии. Друг случай- питам майка ми за човек, с който не сме близки. казвам и, че много го мисля, а тя ми отговаря, че не го е чувала от 2 години. на следващият ден ми звъни да ми съобщи, че вечерта той се е обадил, че баща му е починал.
 3 случай: преди 2 дни бях легнала след обяд, че не се чувствах нещо добре. сънувам как мама и баба си говорят по телефона за дядо и баба е разтроена и плаче. разказах на майка ми за съня ми , а тя шокирана каза, че наистина предишният ден такъв разговор се е състоял и че баба наистина е плакала newsm78
 4 случай: на 8 май си лягам вечерта, тогава бях в Бг и спах в стаята, където дядо почина. по едно време усещам как се вледенявам, зъбите ми започнаха да тракат, изпаднах в паника и започнах да плача. луда работа! избягах от спалнята и продължавам да треперя и да повтарям, че нещо ужасно ще се случи, но незнаех какво. както и да е на сутринта успях да заспя. на следващата вечер ми се обадиха, че мама е в кома. явно съм предчувствала нещо.
 е, това са странностите около мен. исках да ги споделя, защото не съм много веща в тази материя Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 07:50 от aventura

# 361
Здравей aventura,
Заинтригува ме това, което си писала в постинга си и тези "чудеса" или срещи с паранормалното са ежедневие, но някои неща ги усещаме, други не. Повод да направя коментар е репликата ти, че "на врачки не вярвам"
Винаги съм се дразнела от такива констатации, не защото аз или някой от рода ми е врачка, а защото:
"врачка" идва от думата "врач" - лечител
Това, че има мошеници в тази област процентно е толкова, колкото има некадърни лекари, които лекуват на сляпо без да са наясно с диагнозата или шофьори, които не знаят елементарни правила по пътя и др. примери и др. Но никой не казва "не вярвам на лекарите", "не вярвам на шофьорите" и т.н.
Това, което исках да кажа е, че не е правилно да слагате всички хора с една дарба или професия под един знаменател. Факта, че сама сте преживяла нещо необяснимо показва, че има неща, които макар да не разбираме, трябва да приемаме
Лека и спокойна седмица на всички във форума

# 362
  • New Zealand
Здравей aventura,
Заинтригува ме това, което си писала в постинга си и тези "чудеса" или срещи с паранормалното са ежедневие, но някои неща ги усещаме, други не. Повод да направя коментар е репликата ти, че "на врачки не вярвам"
Винаги съм се дразнела от такива констатации, не защото аз или някой от рода ми е врачка, а защото:
"врачка" идва от думата "врач" - лечител
Това, че има мошеници в тази област процентно е толкова, колкото има некадърни лекари, които лекуват на сляпо без да са наясно с диагнозата или шофьори, които не знаят елементарни правила по пътя и др. примери и др. Но никой не казва "не вярвам на лекарите", "не вярвам на шофьорите" и т.н.
Това, което исках да кажа е, че не е правилно да слагате всички хора с една дарба или професия под един знаменател. Факта, че сама сте преживяла нещо необяснимо показва, че има неща, които макар да не разбираме, трябва да приемаме
Лека и спокойна седмица на всички във форума
може и да съм се изразила неправилно. имах предвид, че не съм лековерна и по принцип не ходя по такива места, а не че няма хора с подобна дарба Simple Smile лека седмица!  bouquet

# 363
Сега и аз да кажа нещо прясно от днес Shocked Седя си аз в стаята и си дъткам на компютъра, когато изведнъж чувам нещо да свириии, при което гася музиката и всичко и се заслушвам. Беше радиото- то свиреше от кихнята без да има никой там. Отидох и се огледах... беше ме много страх, изгасих го. Точно мислех да си ходя към стаята, когато видях, че хладилника е отворен #Shocked мислех да взема ножа, но реших, че ако е дух няма да направя нищо с тоя нож doh Дойдох си пак в стаята и се ослушхвах! По едно време чух плик да шумоли и вече сърцето ми БАМ БАМ разходих се из апартамента и нищо не видях. Това беше! Беше страшно Shocked

# 364
  • София
Аз обещах да разкажа за мъжо, уви споделих, че да ме подсети за цялата история и бях скастрена, та за сега няма как да разкажа съня му и после случилото се - абсолютно същото като в съня му.

# 365
Толкова съм недоспала напоследък,че не помня нищо.Затова ме извинете,момичета,ако съм писала това вече в предишната тема.Обящавам да проверя и ще го изтрия,ако е така.Една нощ,преди 4 години,сънувам,че съм в къщата на моята мила баба/тя беше много болна тогава/.Бяха се събрали всичките й роднини и аз реших да я снимам.Погледнах през прозорчето на фотоапарата и я видях в гръб-вървеше към някаква алея.Около алеята имаше много високи дървета,беше красиво.На другия ден мама ми се обади да ми каже,че е починала.
Вторият път беше през март.Мама получи много силен,подобен на астматичен,пристъп/не беше обаче,но това не е важно/.В сряда вечерта сънувах,че нещо на ръката ми се е подуло.Изведнъж подутината се отвори и се превърна в малък правоъгълник,в който имаше малко черно зрънце ориз,което плуваше във вода.Изведнъж зрънцето стана бяло и водата започна да изтича,остана малко,на дъното.Сутринта казах на мама,че сигурно пристъпът й ще премине и съм сънувала злото,изтичащо.Вечрта я заведохме в болницата,успокоиха ни и си тръгнахме,но лампата в колата не светна.Помислихме,че е изгоряла.Сутринта се събудих и разбрах,че мама е починала току-що.Казала е,че много й се спи.Тихо,без да притеснява никой,каквато беше и тя.Разбрах,че съм сънувала духа й,който се е освободил.А лампата в колата си работи и до днес.Месец преди това си гледах с едни карти,които с аподони на таро.ЗА първи път,на майтап.Разкриха,че ще умре някой близък до сърцето ми.Тогава плаках,но сега ме успокояват-че не е била моя вината и е било писано.Защото все си мисля "ами ако...".
Това,което сега обаче ме притеснява,е второто ми момиченце.Бях в 5я месец,когато почина мама.Разбира се,ходих на погребението.Не било на хубаво,оставаше пък и да не я изпратя.Плаках много,страдах ужасно,дано не се е отразило на малката.Терминът ми беше на 3-и и се надявах само да не раждам на 8-и,защото не бях убедена,че толкова осмици са на добро.Е,родих на 08.08.2008 в 6.08 сутринта,но понеже Миа се роди в Англия,в Бг е било точно 8.08 сутринта.Някой разбира ли от нумерология?На наши приятели момиченцето почина при нещастен инцидент часове преди да се роди Миа.Не мисля,че има връзка,но пък се надявам да я сънува един ден и може би да предаде нещо на нещастните й родители,знам ли...
Извинявайте,че стана толкова дълго.

# 366
За номерологията съм чела в книгата на Хр. Нанев "Свръхфеноменът Слава Севрюкова", ето и цитат от там:

Цитат
„...Всяко число крие кодирани послания. Добре е посветените да са запознати с тях. Казвам ви това не толкова да го знаете, а да ви послужи като основа, направляваща делата ви. Макар че - пророчицата широко се усмихва, - извисени ли сте да тълкувате съдбата, номерологията отпада."
За числата споделя: „От 1 до 3 са най-значими." И разкрива съкровеността им:
1   - Бог Отец.
2   - Исус Христос.
3   - Света троица.
Това са най-силните индивидуални числа. Не носят кармична натовареност. Останалите са производни на тях.

...

7   - е цифрата на човека.
Седем са етапите на възход на душите. Толкова са циклите в еволюцията на сапиенса. „Единствено Христос - категорична е пророчицата - освен шестте притежава и седмо (още непознато нам) сетиво. Това в значима степен го отделя от хората."
От едно до седем числата се редуват така, както са свързани тоновете от лада - със свой звук и вибрации.
8   символизира Вселената, Космоса, Безкрая. Състои се от две нули - два свързани овала, контактуващи помежду си.
(Слава съзира "края на Безкрая". За нея „Вселената е ограничена. С форма на яйце".)
Осмицата символизира видимия и невидим свят, обвързани в едно. Ако 7 е числото на човека, то 7 + Бог = В.

# 367
Цитат
1 случай: дядо ми почина преди 10 години от рак. той усети края си и ни повика около леглото- баба, майка ми и мен. само ние бяхме вкъщи. почина пред нас, няма смисъл да обяснявам, че беше много тежък момент. известно време след смъртта му сънувах нещо странно/всъщност не беше точно сън, а доста по- различно състояние/ как излизам от тялото си и се наблюдавах как спя. след това "душата" ми отиде в хола и там се видях с дядо, който беше полу-прозрачен и стоеше прав. не помня дали сме си говорили/беше преди 10 г./, но след това имах проблеми с прибирането в тялото ми, незнаех как става и бях изпаднала в паника. това нещо съм го споделяла само с най- добрата ми приятелка, имах съмнения че превъртам

Излизала си в астрал насън. След като човек почине известно време се намира в астралното пространство и контактът в случай че излизаш е възможен. Знаеш ли колко хора дават мило и драго да се научат да излизат в астрал. На мен ми се е случвало само веднъж насън и преживяването е невероятно. От сума ти време опитвам разни техники да мога да го направя наяве, но не става. Confused Не трябва да се стряскаш, че не можеш да се върнеш. Тялото е като уред без батерии, дълго без душата не може да функционира и си я привлича само обратно като магнит.
Между другото, когато излизаш в астрал, можеш да пресичаш страни и океани, да посетиш родния си дом на хиляди километри и да станеш свидетел на подобна сцена, като тази с майка си и баба си примерно. Може би и тогава си била в подобно състояние.

Ето едно свидетелство (на френски) за подобно пътуване. При това наяве.
http://www.youtube.com/watch?v=AT9lGCqxVIk

# 368
kaffeetrmker_2
Е, няма заспиване с тази вашата тема Wink.

# 369
Сега и аз да кажа нещо прясно от днес Shocked Седя си аз в стаята и си дъткам на компютъра, когато изведнъж чувам нещо да свириии, при което гася музиката и всичко и се заслушвам. Беше радиото- то свиреше от кихнята без да има никой там. Отидох и се огледах... беше ме много страх, изгасих го. Точно мислех да си ходя към стаята, когато видях, че хладилника е отворен #Shocked мислех да взема ножа, но реших, че ако е дух няма да направя нищо с тоя нож doh Дойдох си пак в стаята и се ослушхвах! По едно време чух плик да шумоли и вече сърцето ми БАМ БАМ разходих се из апартамента и нищо не видях. Това беше! Беше страшно Shocked
Joy Joy Joy
Ти сигурно си умряла от страх, а аз от смях Laughing Представих си, как се озърташ пред отворения хладилник с ножа Shocked Толкова образно си го описала... Развесели ме!

# 370
Аз обещах да разкажа за мъжо, уви споделих, че да ме подсети за цялата история и бях скастрена, та за сега няма как да разкажа съня му и после случилото се - абсолютно същото като в съня му.

Едно време за такива неща се говореше скришом "под масата" само на най-доверени хора, защото за такива приказки изключваха от партията. Joy Мъжът ти да няма скруполи от онова време? Laughing

# 371
Joy Joy Joy
Ти сигурно си умряла от страх, а аз от смях Laughing Представих си, как се озърташ пред отворения хладилник с ножа Shocked Толкова образно си го описала... Развесели ме!

Зарежи на мен хич не ми беше смешно обаче  Grinning

# 372
Като пишете за странни случки няма как и аз да не се намеся .Това се случи преди 4 години.Живеехме при родителите на сьпруга ми.В обедната почивка отивам да обядвам в кьщи.След като се наобядвах аз  измих  сьдовете с последната вода която имаше.Водата бе спряла и аз не сьм затвирила кранчето. И познайте какво става след като идва водата
. Аз отивам на работа и след  около час една мисьл ми се вьрти в главата  дали сьм спряла  водата .Аз много категорично я отхвьрлих и се самоуспокоих че всичко е на ред. WhistlingЕдин сьвет от мен доверявайте се на вьтрешният си глас. Praynig

# 373
Някой от вас чел ли е книгите за Слава Севрюкова и нейните прогнози и предсказания. Имам и трите книги в електронен вариант и ги чета с голям интерес

# 374
На мен преди няколко вечери ми се случи следното. Бях станала до тоалетната към 5 сутринта и после не можех да заспя. Седя си в леглото и си мисля какви задачи имам да свърша през деня. По едно време обаче чувам детска залъгалка, дрънкулка, от кухнята. През една минута примерно. Много ясен и отчетлив звук беше. И стресиращ. Дрън-дрън, дрън-дрън. Ама ме хвана шубето и не станах да видя.

Общи условия

Активация на акаунт