случайно попаднах на темата и ме заинтригува. никога не съм задълбавала в света на окултното и свръхестествените неща, чета ги с любопитство и дотам...на врачки не вярвам
но в живота ми се случиха някои необясними неща.1 случай: дядо ми почина преди 10 години от рак. той усети края си и ни повика около леглото- баба, майка ми и мен. само ние бяхме вкъщи. почина пред нас, няма смисъл да обяснявам, че беше много тежък момент. известно време след смъртта му сънувах нещо странно/всъщност не беше точно сън, а доста по- различно състояние/ как излизам от тялото си и се наблюдавах как спя. след това "душата" ми отиде в хола и там се видях с дядо, който беше полу-прозрачен и стоеше прав. не помня дали сме си говорили/беше преди 10 г./, но след това имах проблеми с прибирането в тялото ми, незнаех как става и бях изпаднала в паника. това нещо съм го споделяла само с най- добрата ми приятелка, имах съмнения че превъртам

2 случай:когато пристигнахме в НЗ с мъжът ми имахме много трудни моменти, можете да си представите какво е, няма работа, парите свършват, отделно се борехме за НЗ жителство...изобщо ужас. и бяхме сами- няма близки, няма роднини, няма на кого да разчиташ за нищо на края на света. и една вечер заспивам, но много дълбок сън/нещо като в упойка/,а по принцип спя много леко. дори мъжът ми ми каза, че се е уплашил, тракал с тенджери, говорил по телефона, а аз не съм мръднала. та в това състояние сънувам как говоря по телефон с дядо, но се чуваше някакво страхотно тракане/като трамвай/. той ми каза да не се притеснявам за нищо и че мъжа ми до 2 дни ще започне работа, каза ми и други неща. невероятно, но всичко, което сънувах, стана

3 случай: март месец тази година се прибрах за няколко месеца в Бг и започнах да казвам неща, които се случват в недалечно бъдеще. не чувам гласове и такива работи, а просто някаква натрапчива мисъл в главата ми. не става по желание, т.е. когато аз искам, с една дума не мога да го контролирам. ето няколко примера: говорим си с един познат и аз изтърсвам:"Коя е Станимира? Пази се от нея!". а той стреснато ме гледа и казва:"Ти откъде знаеш?". оказва се, че въпросната жена му прави мръсотии. Друг случай- питам майка ми за човек, с който не сме близки. казвам и, че много го мисля, а тя ми отговаря, че не го е чувала от 2 години. на следващият ден ми звъни да ми съобщи, че вечерта той се е обадил, че баща му е починал.
3 случай: преди 2 дни бях легнала след обяд, че не се чувствах нещо добре. сънувам как мама и баба си говорят по телефона за дядо и баба е разтроена и плаче. разказах на майка ми за съня ми , а тя шокирана каза, че наистина предишният ден такъв разговор се е състоял и че баба наистина е плакала
4 случай: на 8 май си лягам вечерта, тогава бях в Бг и спах в стаята, където дядо почина. по едно време усещам как се вледенявам, зъбите ми започнаха да тракат, изпаднах в паника и започнах да плача. луда работа! избягах от спалнята и продължавам да треперя и да повтарям, че нещо ужасно ще се случи, но незнаех какво. както и да е на сутринта успях да заспя. на следващата вечер ми се обадиха, че мама е в кома. явно съм предчувствала нещо.
е, това са странностите около мен. исках да ги споделя, защото не съм много веща в тази материя
мислех да взема ножа, но реших, че ако е дух няма да направя нищо с тоя нож
Дойдох си пак в стаята и се ослушхвах! По едно време чух плик да шумоли и вече сърцето ми БАМ БАМ разходих се из апартамента и нищо не видях. Това беше! Беше страшно

.
Един сьвет от мен доверявайте се на вьтрешният си глас.