Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 686
  • 574
  •   1
Отговори
# 210
Сега се сещам за случка, не знам доколко е странна всъщност.

В апартамент в хотел на морето. Аз съм се прибрала по-рано и съм влязла в банята. Водата тече, входната врата е далеч от нея, има и входно антре и още една врата към дневната. Както съм в банята под душа, чувам гласа на сина ми, който ми казва да отворя... Но го чувам не отдалеч, а сякаш при мен. Сетих се тутакси, че майка ми и децата нямат ключ и сигурно стоят пред вратата... Така и се оказа. Много пъти съм си мислела, че този глас някак си ирационално беше преминал стените, вратите и струята вода... Не че нещо лошо се случваше с тях, но просто стояха отпред и не можеха да влязат.

# 211
Здравейте на всички.С интерес следях темета и отдавна исках да се регистрирам , зада разкажа моите "странни случки"
Ето някои от тях :

Когато съм била бебе на 20 дена съм се разболяла много сериозно и се е стигнало дотам ,че докторката казала на наще ,че е по-добре да ми изключат системите ,че така или иначе няма да живеч, пък и тях щяло да им олекне  #Crazy #Crazy #Crazy
Същия ден докторката я блъснала кола и починала!( не знам дали е случайно или не ,ама )
А малко преди да оздравея майка ми сънувала Богородица,която и казала, че на еди си коя дата ще се оправя и то така станало (хора имайте предвид ,че майка ми не е набожна , ама никак..)

и още нещо:
Когато преди време се преместихме в друг град , отидох в деня ,в който заминавахме  да се простя с починалите си роднини.Валеше много силно, но когато запалих свещите , при всички мои познати те не изгасваха проверих поне 4-ри пъти и имам свидетели 5 човека бяха с мен и още се чудим,как при тоя порой, който се изливаше свещите не изгасваха.И още повече,че след това  накрах баба ми да провери след час дали са изгорели докрай .И познайте -изгорели били всичките и нищо нямало от тях .

# 212
  • Балчик
веднъж ни избави от задушаване и пожар.

Точно това ми се случи през изминалата зима. Не заня дали някой ме е събудил, не съм чула глас, нито съм усетила да ме бутне някой. Но знам, че беше посред нощ и аз спях. Не знам как се събудих, само имх усещане, че нещо ме е събудило. Всичко беше в гъст дим, нямаше въздух, не се дишаше направо, миризмата беше убийствена и вичко това идваше откъм леглото на детето ми.
Иска ми се да вярвам (а дали е така  Thinking), че някой от починалите ми близки (по-конкретно си мисля за баба )ме е накарал да стана , за да спася детето си и нас.
А можехме да не се събудим...

# 213
  • Кьолн
Леле Джемма какво сте преживели. Добре ,че сте се спасили. направо настръхнах. Пожелавам ви никога повече да не ви се случва!

# 214
И на мен ми се е слу4вало да заспим и да се запали кабела на пе4ката,приятелката ми ме събуди и вси4ко беше в дим,седмици наред кашляхме след този слу4ай,тя ми каза,4е както си е спяла и изведнъж незнайно как се е събудила права и е била изклЮ4ила кабела още преди да се събуди newsm78

# 215
Отскоро гледаме Lisa Williams- разговор с мъртвите. Тази жена има невероятен дар да вижда и разговаря с починали. Изумява ме когато спира минаващи по улицата и им разказва как починалия роднина бил до него и какво искал да му предаде.
А може би наистина са край нас постоянно? И те са тези които предупреждават в подобни моменти?
Дъщеря ми след като изгледа една серия, каза че имала съученик който след смъртта на майка му, разговарял с нея. Чува я, и и говори, но не я вижда. За сметка на това виждал други починали. Бил и казал, че до нея имало възрастен господин. Shocked Тя е убедена, че прадядо и е с нея.

# 216
Ако говориш за сериала по Би Ти Ви - хващала съм 1-2 серии. Но там става дума за души, които не могат да си отидат, защото чувстват, че има нещо несвършено и търсят начин да влязат в контакт с живите и да го свършат.
Всъщност май говориш за нещо друго. Но, както и да е.

Струва ми се адски безсмислено мъртвите да стоят тук около нас. Мисля, че се отправят в други измерения и чакат следващото си прераждане. Може би имат някакви канали за комуникация, когато се налага, но по-скоро това го правят наистина ангели-хранители или както там искаме да наречем добрата енергия. Не би трябвало мъртвите да са закотвени тук, глупаво ми се струва.

# 217
Ако говориш за сериала по Би Ти Ви - хващала съм 1-2 серии. Но там става дума за души, които не могат да си отидат, защото чувстват, че има нещо несвършено и търсят начин да влязат в контакт с живите и да го свършат.
Всъщност май говориш за нещо друго. Но, както и да е.

Струва ми се адски безсмислено мъртвите да стоят тук около нас. Мисля, че се отправят в други измерения и чакат следващото си прераждане. Може би имат някакви канали за комуникация, когато се налага, но по-скоро това го правят наистина ангели-хранители или както там искаме да наречем добрата енергия. Не би трябвало мъртвите да са закотвени тук, глупаво ми се струва.

Остави го сериала. Това си е художествена измислица. Говоря за предаването на Lisa Williams, която РЕАЛНО контактува с мъртвите. Тя е истински медиум, която вижда, чувства и разговаря с мъртвите.

http://video.google.com/videoplay?docid=2907076970233433837

http://www.youtube.com/watch?v=9UOYVFu3wCQ

Точно в момента тече по телевизията. Разказва на една жена за загиналия и син в катастрофа с мотор. И на друга, която е имала спонтанен аборт преди 3 месеца, за нероденото и момиченце...

Дават откъс от следващото предаване където казва на двама тийна "Вие сте загубили своя дядо, нали? Има един възрастен господин точно зад вас".

# 218
Здравейте, момичета!
Когато са изписали мен и майка ми от родилния дом, тя е отишла в къщата на баба ми. В 3 през ноща аз съм се разхленчила гладна и тя ме е накърмила. Оставила ме в кошчето в 3и20. После чула гласове на жени, които си говорели и минали по пътеката под прозореца. Помислила, че са закъснели гости от страната на дядо. През това време те вече били влезли в коридора и започнали да шепнат. Тя се замислила защо шепнат, вместо да извикат и да ги събудят. Тогава вратата се отворила и влезли три много красиви жени. Майка се опитвала да стане и да извика, но не можела да мръдне и нямала глас. Виждала ги ясно на лунната светлина. Едната коленичила между майка ми и кошчето в което съм била аз. Другата била права до краката ми, а третата стояла до вратата. Били млади с вдигнати дълги коси, изключително красиви. И трите застанали с ръце Praynigи едната казала (за мен)"Огрей го, огрей го..." В този момент майка си помислила:" Значи е вярно, че има орисници !"Тогава гласа и се върнал и тя започнала да пищи. Всички се събудили и естественно нямало никой в стаята. Часа бил 3 и 30 (имахме голям стенен часовник- още е там де)
Аз май имам също доста такива преживявания. Ще разказвам по-нататък.
Знаете ли, какво значи ,когато човек умре на голям християнски празник?

# 219
Ще ви разкажа какво сънувах преди 14 години.
Сънувам, че вървя с дядо ми, (който почина преди 20г)че вървим по една пътека към някакви порти. Аз знам, че който влезе през тези порти е умрял. Държа го под ръка и не искам да го пускам да влиза, а той ми казва:" Защо се страхуваш? Там е много хубаво! След време всички ще се съберем там.. А с теб ще се видим скоро-след две години." Shocked Аз правя сметка насън и казвам:" След две години сина ми ще е на три годинки. Аз няма да дойда." Naughty А дядо ми каза:" Е, то сега нали знаеш? Една катастрофа и ще дойдеш..." Shocked И се събудих.
Ами уж не вярвам на сънища, ама тоя ме човъркаше. Споделих го с майка ми и тя ходи при някакъв поп да го пита какво да правим .Той и казал, че хората сме правели курбан като ни се размине нещо лошо, а можело да се прави просто така-за здраве. Майка ми ми каза, че докато тя е жива ще ми го прави...
Прибираме се от абитуриентси бал в 1 през ноща. На магистралата от никъде изниква БМВ и започва да ни преследва. Само виждах как стрелката на нашата кола стига 215км(също БМВ тогава)Незная каква сила ни спаси. Бях неадекватна цяла седмица от уплаха... И познайте -оставаха 11 дни до пълни две години от съня с дядо. Мисля, че този курбан ме спаси... newsm78

# 220
Изобщо не мога да повярвам, че роднина би пожелал смъртта на свой близък. Sick Това са някакви демони в сънищата, които се появяват с вида на близките ни и които заплашват да отведат оттатък. Sick
Вие всъщност защо бягахте от това БМВ?

За орисниците е много любопитно. Не бях чувала истори за истински орисници. Crazy

# 221
Аз пък мисля, че дядо ми ми го каза с цел да ме предпази. А това БМВ чакаше на магистралата някой пътуващ за София предполагам, а не специално нас. Оказахме се на неподходящо място в неподходящо време. Тогава бяха много апашите по магистралите. А бягахме защото ни гониха. Първо ни изпревариха и започнаха да ни натискат в мантинелата. Показа се ръка през прозореца, ясно сочеща да спрем. Мъжа ми даде мигач и намали (сякаш ще спира)и когато колите се изравниха даде газ и така. Определено мисля, че съня беше предупреждение.
А за орисниците много пъти съм казвала на майка ми, че хората са оставяли сложени маси да ги посрещат, а тя се разпищяла. Laughing Все пак това което е чула е хубаво...
Аз загубих майка си на 24 .06. Cry Точно на Еньовден, затова попитах за починалите на християнски празници. На 22. 06. я сънувах (още беше жива) и ми каза:" Аз си отивам, майко "Имахме много силна връзка. Cry Ами май с това ми се изчерпаха странните случки...

# 222
Аз пък мисля, че дядо ми ми го каза с цел да ме предпази. А това БМВ чакаше на магистралата някой пътуващ за София предполагам, а не специално нас. Оказахме се на неподходящо място в неподходящо време. Тогава бяха много апашите по магистралите. А бягахме защото ни гониха. Първо ни изпревариха и започнаха да ни натискат в мантинелата. Показа се ръка през прозореца, ясно сочеща да спрем. Мъжа ми даде мигач и намали (сякаш ще спира)и когато колите се изравниха даде газ и така. Определено мисля, че съня беше предупреждение.
А за орисниците много пъти съм казвала на майка ми, че хората са оставяли сложени маси да ги посрещат, а тя се разпищяла. Laughing Все пак това което е чула е хубаво...
Аз загубих майка си на 24 .06. Cry Точно на Еньовден, затова попитах за починалите на християнски празници. На 22. 06. я сънувах (още беше жива) и ми каза:" Аз си отивам, майко "Имахме много силна връзка. Cry Ами май с това ми се изчерпаха странните случки...

Много съжалявам за майка ти! Чувала съм че починалите на християнски празници отиват директно в рая. И дядо ми почина на християнски празник. Сънувах го само веднъж, че ми идва на гости с един куфар. Домът ми в съня изглеждаше ужасно. Като някаква дупка. Чудя се дали той така го намира...или просто не му харесва че съм тук... newsm78

А това за апшите по магистралите за пръв път го чувам. Sick И това нещо с цел грабеж ли? Shocked
Може и предупреждение да е било, но защо толкова отдалечено във времето и по този плашещ начин? newsm78

# 223
Апаши по магистралите до преди няколко години имаше доста, особено по пътя Видин-София, откъдето идваха хора с внесени от Западна Европа коли. Моя приятелка и мъжа й са ги гонили точно по този начин, по този участък с тази цел след като са слезли с докараната си лична кола (но все още нерегистрирана в Бг) от Франция от ферибота Калафат-Видин.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 12:47 от Bastet

# 224
Апаши по магистралите до преди няколко години имаше доста, особено по пътя Видин-София, откъдето идваха хора с внесени от Западна Европа коли. Моя приятелка и мъжа й са ги гонили точно по този начин, по този участък с тази цел с като са слезли с докараната си лична кола (но все още нерегистрирана в Бг) от Франция от ферибота Калафат-Видин.
Shocked С цел да откраднат колата? Полиция няма ли? Аз съм чувала подобни истории за пътищата до България, но за България не бях чувала. Някой наскоро искрено се изуми какво му било опасното на една жена да си вкара сама кола.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт