Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 678
  • 574
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Опредлено това с асансьорите ми се вижда доста странно, чела съм и други хора с подобни страхове, ей така от нищото... Е мен ме е страх само ако съм сама, ако има други хора съм ОК..  newsm78

# 241
  • В две мъжки сърца
Zapis!!! Shocked newsm43 bishop bishop #Shocked

# 242
Преди малко абсорбаторът на два пъти се включи и изключи сам Crazy

# 243
Опредлено това с асансьорите ми се вижда доста странно, чела съм и други хора с подобни страхове, ей така от нищото... Е мен ме е страх само ако съм сама, ако има други хора съм ОК..  newsm78
Какво ми е странното  newsm78
Всеки си има някакви страхове и фобии.

АЗ толкова обичам да сънувам, че летя. Но съм сънувала това само два пъти. Единият път сънувах, че падам от самолет, събарям покрива на къщата и падам в леглото си, в което спя в момента на съня. Беше много хубаво.  Mr. Green
Това пък няма абсолютно нищо общо с темата.

Това за орисниците е много интересно, за кълбото светлина също. Ето тези истории вече наистина са странни   Thinking

# 244
Дъщеря ми след като изгледа една серия, каза че имала съученик който след смъртта на майка му, разговарял с нея.
Бил и казал, че до нея имало възрастен господин. Shocked Тя е убедена, че прадядо и е с нея.
Може би наистина всеки от нас има някого до себе си. Пазят ни, когато имаме нужда, а когато дойде време да си тръгнем, са до нас, за да не ни е страх или за да ни съпроводят докъдето трябва, или нещо такова, не знам и аз... Във всеки случай, не мисля, че е невъзможно. Но ми е жал за хора с такива способности - да поемеш всичките проблеми и мъка на хората около теб... Май предпочитам да съм невежа и простосмъртна.  Crazy
Тес, изуми ме!  Shocked Радвам се, че всичко е било за добро, може би скоро ще стане ясно, че детето ти е специално... Дано.  Peace Иначе аз години преди да забременея с първия си син, сънувах доста пъти, че имам син, русичък, със светли очи, беличък... И се чудех кой ли ще е таткото, защото тогавашното ми гадже и аз сме по-скоро тъмни. Е, тогавашното ми гадже стана баща на двете ми момчета и първото ми дете е едно красиво русо и зеленооко дете, което изумително прилича на детенцето от сънищата ми отпреди (вече достигна възрастта на детето от съня ми).

# 245

духовете си пържат яйца Joy

# 246
Аз веднъж сънувах моята най-добра приятелка, която почина почти преди 3 месеца.В съня ми тя дойде да се сбогува с мен и аз я притеглих към себе си, за да прегърна, но усетих, че духа й влиза в корема ми, след това 2 дни имах болки в корема. Whistling

# 247

духовете си пържат яйца Joy
Mr. Green Mъж ми каза,че било от копчето,било развалено.gitadam, Hug Hug Hug Мир на праха и! Нищо не може да ти вземе спомените и приятелството,което сте имали. Hug

# 248
АЗ толкова обичам да сънувам, че летя. Но съм сънувала това само два пъти. Единият път сънувах, че падам от самолет, събарям покрива на къщата и падам в леглото си, в което спя в момента на съня. Беше много хубаво.  Mr. Green
Това пък няма абсолютно нищо общо с темата.

[/quote]

А историите на mozila, rainy и zoui и те ли нямат общо с темата?
Ако мислиш така явно ти си попаднала в неподходящата тема. Преди да решиш, че нещо не е за темата може би трябва да четеш и предишните публикации, за да си наясно за какво става въпрос. Peace

# 249
  • Дива Индия
Сънувах, че много се страхувам, че съм примряла от страх. Не от нещо конкретно, а като че живея така, но изведнъж това състояние е избило и дори не мога да дишам, да мърдам. Започнах да рисувам. Започнах да рисувам на сина си картинки с боичките му. Рисувах безумно красиви неща, цветни, с много завъртулки, абстрактни. Започнах да се успокоявам. Нарисувах и това:

http://media.snimka.bg/0787/007829121.jpg

Долу в дясно пише "Втората дрънкалка". В двете зелени петна има рисунки. Помня само едната - бебешка количка. Нещо ми каза, че трябва да нарисувам тази рисунка и, че тя ще ме пази.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 09:55 от Jumanji

# 250
  • Кьолн
Аз почти не пиша за сънища. Това което съм разказала наистина ми се е случило. И затова сега така много ме е страх да оставам сама. А за сънищата ми в които сънувах една жена ги разказах на  отчето в нашия град тъй като ми е приятел и той ми каза че преди да родя бебка е сънувал богородица и му е казала за мен ,че ще имам момиче и тъй като по време на бременноста не можех да вървя и му казала че ще се оправя след раждането.

# 251
  • В приказките.........Пловдив
Да се запиша и аз.
Един мой приятел /Бог да го прости/ се самоуби,скочи от 9 етаж.Не успях да присъствам на погребението.От различни градове сме и ми съобщиха ушасната новина след няколко дни.Точно една година след смъртта му го сънувам.Как стоя в една стая и той се появява усмихнат и щастлив.Много се зарадвах да го видя не изпитвах никакъв страх от него.Говорихме доста за съжаление помня малко неща.Питах го как е, а той ми каза, че там е много по спокоен и щастлив.Питах го дали ще го видя пак, а той ми отговори, че ще попита дали ще го пуснат пак да ме посети, но било много сложно.Беше дошъл да го видя за последно и да ме успокои че е щастлив CryПовече никога не го сънувах.

# 252
Поредното доказателство, че за да дойдат в съня, получават разрешение от някой. Confused
И на небето има началство... Crazy

Интересно за какви ли заслуги се получава такова разрешение...

# 253
Поредното доказателство, че за да дойдат в съня, получават разрешение от някой. Confused
И на небето има началство... Crazy

Интересно за какви ли заслуги се получава такова разрешение...

брр замръзнах като си го представих
остава ни да се надяваме, че живеят свободни и са добре

# 254
Mайка ми беше разправяла една история ,но не знам защо никога не ми я е  казва до края ,но аз ще започна!
 Бил съм на месеци не знам точно колко.И след като е имало опасност да умра във всяка минута в продължение на 1 година и съм стоял в болницата със системи и т.н. !Майка  е ходила на врачки и какво ли още не.Та отишла тя на поредната врачка с татко и врачката както стояла казала: ,,Сина ти не се казва Виктор ,а Кирил!'' всъщност първоначално съм записан Кирил ,но сменили името защото баба се разсърдила ,че няма внуче на нейното име.После врачката казала: ,,Кики го пази ,но внимавай!Но все пак Кики го пази!'' Това е!Даже сега като засегна темата за Кики майка не ми отговаря веднага сменя темата.Явно майка крие нещо което врачката й е казала ,ама какво.Аз съм скептично настроен към тези неща ,но от тези ористници тръпки ме побиха!!!

Общи условия

Активация на акаунт