Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 624
  • 574
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Май тва се оказва едно от най-важните неща,да не взимаме толкова присърце тези неща.

# 466
  • София
Чувала съм, че когато златото е с по-голямо съдържание на мед се получава въпросната черна линия.

# 467
  • София
Супер дано да се дължи на тва,явно пръстените ми са с повечко мед. Grinning

# 468
  • София
Не се притеснявай, сигурно е от това. Grinning

# 469
  • Plovdiv
Това с пръстена го пробвахме с мама, която сега е при мен на гости и имаше доста черти..Сега е доста притеснена и се чуди какво да направи, тъй като не си е в България.Аз я посъветвах да отиде на църква и да запали свещ.Дайте някакви съвети.

# 470
Момичета, добре че видях тази тема та да си обясня какво ми се е случило преди повече от 10-12 години. Бях убедена, че ме навестяват извънземни и мислех, че полудявам, защото винаги когато спях сама в един момент се събуждах и виждах огромно същество с черно наметало, което идва към мен, а аз не мога да помръдна и ушите ми бучат. Дори се стигна до там, че на 22-23 години карах майка ми да спи с мен в стаята. А всъщност това е било сънна парализа. Мислех си, че само на мен се е случвало. Та тогава майка ми се видя в чудо и ме води да ми леят куршум. И се оправих, но беше голям кошмар. Всъщност преди това бях преживяла силен стрес и може би това беше провокирало това състояние. А като се замисля имам и какво да споделя за сънища и магии, но сега е късно и ще лягам. Някой друг път. Лека!

# 471
  • Кьолн
Карчева , да чувала съм за това с пръстена ,но като се разрових по темата пише ,че е нормално да оставя такава черна следа.  Вили, много ми стана интересна случката ти. Моля те разкажи и други такива случки.

# 472
  • София
Момичета, спокойно. Сега проверих версията за по-високо съдържание на мед. Имам 2 пръстена ( брачна халка -бяло злато и един, който е злото, мед и никел) Вторият остави ясна черна черта, а от първия нищо  Heart Eyes Не е магия, химия е  bowuu  hahaha

# 473
да, това за чертата от златото си е чиста химия
както и лекуването на херпеси съз златен пръстен...

Керчева - в случая с "магията" според мен си реагирала супер адекватно, браво Hug

# 474
Това със сънната парализа ми се случва поне веднъж в месеца, вече и свикнах и не ме плаши, пък и при мен за около пет минути отминава.

# 475
  • София
както и лекуването на херпеси съз златен пръстен...-да ама с косата номера минава Grinning

Керчева - в случая с "магията" според мен си реагирала супер адекватно, браво Hug
Ква Керчева мари,още малко на Кикерчева ше ме прекръстиш. Joy

# 476
Това със сънната парализа ми се случва поне веднъж в месеца, вече и свикнах и не ме плаши, пък и при мен за около пет минути отминава.

Според теб на какво се дължи? Мислиш ли, че е свързано с някакви емоции, страх или психическо напрежение. Питам те защото казваш, че почти редовно ти се случва. На мен да чукам на дърво скоро не ми се е случвало но е отвратително знам.
А иначе ако говорим за сънища - най-редовно сънувам много ярки и ясни сънища. Понякога са като филми. И доста често след сънуваното се случва така, че разбирам, че сънят е дошъл точно на време за да предскаже нещо. Ето например последният сън, който ми направи силно впечатление. Сънувам, че наш познат идва в къщи и предлага на мъжа ми доста пачки фалшиви банкноти - ама едни такива лъскави и цветни.... абе много им личи, че са фалшиви. И мъжа ми трябва да плати 20лв. за да ги купи. На сутринта докато отиваме на работа му разказвам съня си, а вечерта той ми разказва - този същия познат му се обадил през деня и го помолил да свидетелства в съда / тъй като той беше в развод с жена си / и да излъже, че е видял жена му с друг мъж. И веднага и двамата се сетихме за съня ми. А преди това изобщо не сме разговаряли, дори не сме се сещали за него и изведнъж се навързаха така нещата. Странно... newsm78
Между другото купих си "Съновника на Ванга". Мисля, че предсказанията и са верни. Ако някой го е ползвал нека сподели. 

# 477
Ква Керчева мари,още малко на Кикерчева ше ме прекръстиш. Joy

оф, съжалявам, ама като съм бързала да пиша... Embarassed Confused

# 478
Здравейте.
Прочетох това за златния пръстен и реших да го пробвам-появи ми се черна черта, но на мъжо от същия пръстен НЕ се появи  #Crazy Thinking  Дали да се попритесня,че ми е направена магия... А и да попитам дали някой знае други начини за разбиране дали е направена магия.По принцип не вярвам в тия неща, но от около година е ГОЛЯМА каръщина в нашето семейство и взех да се замислям.....

# 479
Сега си направих теста с брачната ми халка и резултата - черни черти, пробвах и на ръката, също. След това, опитах и със златната ми обица - черни черти Sad. Първият човек, който видя, ще му изпробвам теста. Все пак, трябва да има друго обяснение Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт